Sgdf

Sgdf

Son dakika sgdf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sgdf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sgdf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sgdf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sgdf gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 sgdf haberi bulunmuştur. Tüm sgdf haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 ilde MLKP operasyonu: 11 gözaltı
3 ilde MLKP operasyonu: 11 gözaltı İstanbul merkezli 3 ilde MLKP silahlı terör örgütünün gençlik yapılanmasına operasyon düzenlendi. Operasyonda 14 şüpheliden 11'i yakalanarak gözaltına alındı. 
13.03.2023 Gündem
Boğaziçi'ndeki olaylarla ilgili sıcak gelişme! Terör bağlantıları ortaya çıktı
Boğaziçi'ndeki olaylarla ilgili sıcak gelişme! Terör bağlantıları ortaya çıktı Boğaziçi Üniversitesi'nde rektör ataması gerekçe gösterilerek yapılan protesto gösterilerini provoke edenlere yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 36 kişi arasında, terör örgütleri PKK/KCK, MLKP, DSİH, DEVPAR, THKPC ve TKP/ML içinde faaliyet yürüten şüphelilerin olduğu belirtildi.
6.01.2021 Gündem
Emniyet Müdürlüğü'nden Kadıköy'deki olaylara ilişkin açıklama
Emniyet Müdürlüğü'nden Kadıköy'deki olaylara ilişkin açıklama İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Kadıköy'deki Suruç eyleminde çıkan olaylarla ilgili görüntü paylaşılıp açıklama yapıldı. Açıklamada, yasadışı gösteri yapanların barikat kurup polise saldırması sonucu çıkan olaylarda 55 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
21.07.2020 Gündem
'Maserati'li MLKP'liler villada yakalandı
'Maserati'li MLKP'liler villada yakalandı PKK ile birleşen MLKP’nin Avrupa ve Türkiye sorumluları Edremit’te bir villada iç savaş ve suikast planlarken yakalandı. Kılıçdaroğlu’na saldırıda da örgütün izi çıktı.
29.09.2021 Gündem
Canlı bomba Yunus Durmaz'ın babasını mezarı açıldı
Canlı bomba Yunus Durmaz'ın babasını mezarı açıldı Gaziantep'te polis operasyonunda kendisini patlatan terör örgütü DAEŞ'in sözde Türkiye emiri Yunus Durmaz'ın babasının mezarı açılıp, DNA örneği alındığı ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
Kilit isim kendini patlattı
Kilit isim kendini patlattı GAZİANTEP'te, dün gece polisin düzenlediği hücre evi operasyonunda IŞİD'in sözde Türkiye emiri Yunus Durmaz üzerindeki intihar yeleğini patlatıp parçalanarak öldü...
29.09.2021 Gündem
3 kentte terör operasyonu!
3 kentte terör operasyonu! İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Ekipleri, birçok ilçede helikopter destekli operasyon başlattı...
29.09.2021 Gündem
3 kentte MLKP operasyonu!
3 kentte MLKP operasyonu! İstanbul, Ankara ve Diyarbakır'da düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet tarihinin en kanlı saldırısı
Cumhuriyet tarihinin en kanlı saldırısı Türkiye, bugün Ankara'da yaşanan terör saldırısıyla sarsıldı...
29.09.2021 Gündem
Suruç saldırısında yaralanan Mert Cömert hayatını kaybetti
Suruç saldırısında yaralanan Mert Cömert hayatını kaybetti Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısında yaralanan 19 yaşındaki Mert Cömert, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
29.09.2021 Gündem
İşte Adıyamanlı canlı bomba ekibi
İşte Adıyamanlı canlı bomba ekibi Adıyaman Emniyeti, Diyarbakır ve Suruç bombacıları gibi eylem yapabilecek IŞİD bağlantılı, 16 kişinin isim ve fotoğraflarını tüm kentlere gönderdi.
29.09.2021 Gündem
Suruç'tan bir acı haber daha!
Suruç'tan bir acı haber daha! Suruç katliamında ağır yaralanan Vatan Budak, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Budak ile birlikte Suruç'taki intihar saldırısında ölenlerin sayısı 32 oldu.
29.09.2021 Gündem
'Canlı bomba' Amara Kültür Merkezi’ne böyle girmiş
'Canlı bomba' Amara Kültür Merkezi’ne böyle girmiş ŞANLIURFA’nın Suruç İlçesi’nde, kendisiyle birlikte 32 kişinin yaşamını yitirdiği intihar saldırısını gerçekleştiren Şeyh Abdurrahman Alagöz’ün, Amara Kültür Merkezi’ne girdiği anlar, MOBESE kameralarına yansıdı. Üzerindeki patlayıcıları gizlemek için beyaz bol gömlek giyen Alagöz’ün rahat tavırlarıyla yürüyerek Amara Kültür Merkezi’ne girdiği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Bahçeye saldırıdan hemen önce gelmiş!
Bahçeye saldırıdan hemen önce gelmiş! Savcılık ve emniyet birimlerinin, kimliği tespit edilen canlı bombanın yanı sıra başka bir kadın canlı bomba olaslığı üzerinde hâlâ durdukları belirtildi...
29.09.2021 Gündem
Korkunç! Telefonu çalmasaydı...
Korkunç! Telefonu çalmasaydı... ANTALYA'dan Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ne giden ekibin en yaşlısı emekli devlet memuru 54 yaşındaki Cuma Tokgöz'ü, patlamadan dakikalar önce çalan cep telefonu kurtardı.
29.09.2021 Gündem
Daha çok can alsın diye demir bilye!
Daha çok can alsın diye demir bilye! Saldırının ardından güvenlik güçlerince başlatılan soruşturma çok yönlü sürdürülüyor...
29.09.2021 Gündem
Oyuncakları Kobanili çocuklara vereceklerdi
Oyuncakları Kobanili çocuklara vereceklerdi Patlamanın olduğu Amara Kültür Merkezi bahçesinde yaralar sarılmaya başlandı...
29.09.2021 Gündem
HDPli Ferdane Kılıç ve oğlu Nartan’ın cenazeleri Bursaya getiriliyor
HDPli Ferdane Kılıç ve oğlu Nartan’ın cenazeleri Bursaya getiriliyor HDP’nin Bursa milletvekili adayı olan Metin Kılıç, Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde dün canlı bomba saldırısında yaşamını yitiren HDP Parti Meclisi üyesi olan eşi Ferdane Kılıç ile oğlu Nartan Kılıç’ın cenazelerini Gaziantep Adli Tıp Kurumu’ndan aldı...
29.09.2021 Gündem
Kanlı saldırının yapıldığı yere flamalar asıldı
Kanlı saldırının yapıldığı yere flamalar asıldı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde patlamanın meydana geldiği alan temizlenerek Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonunun (SGDF) flamaları asıldı.
29.09.2021 Gündem
Ölenlerin kimlikleri belli oldu
Ölenlerin kimlikleri belli oldu ŞANLIURFA’nın Suruç ilçesi’nde dün bombalı intihar saldırısında ölelerin sayısı 32’ye çıktı...
29.09.2021 Gündem
O oyuncaklar Kobani'ye ulaştırılacak
O oyuncaklar Kobani'ye ulaştırılacak Kobani’ye geçmek ve çocuklara oyuncaklar vermek üzere Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen SGDF üyelerinin beraberlerinde getirdikleri eşyalar Amara Kültür Merkezi’nde kaldı. Merkez sorumlusu oyuncakların Kobani’ye ulaştırılacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
SGDF'liler, Suruç'a böyle gitmiş
SGDF'liler, Suruç'a böyle gitmiş Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki saldırı, Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) üyelerinin basın açıklaması sırasında meydana gelmişti.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'dan böyle gitmişler
İstanbul'dan böyle gitmişler Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki saldırı, Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) üyelerinin basın açıklaması sırasında meydana gelmişti. SGDF üyelerinin "Beraber savunduk, beraber inşa ediyoruz" sloganıyla gerçekleştirdiği projeyle, 19-24 Temmuz tarihlerinde Kobani'ye giderek inşa faaliyetlerinde bulunacakları, İstanbul, Adana ve İzmir gibi illerden gelen üyelerin Suruç'ta toplandığı öğrenildi.
20.07.2015 Haber
Dış basın Suruç'taki patlamayı böyle duyurdu
Dış basın Suruç'taki patlamayı böyle duyurdu En az 10 kişinin hayatını kaybettiği Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki patlama, dünya basınında 'son dakika' gelişmesi olarak yer aldı.
29.09.2021 Gündem
Suruç'ta patlama!
Suruç'ta patlama! Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki Amara Kültür Merkezi önünde patlama meydana geldi. İçişleri Bakanlığı patlamada 27 kişinin öldüğünü 100'e yakın kişinin yaralandığını duyurdu. Saat 17.00 itibariyle ölü sayısının 30'a çıktığı açıklandı. Patlamanın canlı bomba saldırısı nedeniyle gerçekleştiği iddia edilmişti. Vali Küçük, bu iddiayı doğruladı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Suruç'taki saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 31'e yükseldiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sgdf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sgdf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.