Seyircili maç ne zaman oynanacak? TFF Başkanı Nihat Özdemir 21 Mart’taki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine dikkat çekti!
Seyircili maç ne zaman oynanacak? TFF Başkanı Nihat Özdemir 21 Mart’taki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine dikkat çekti! Maçlar ne zaman seyircili oynanacak? Koronavirüs ile mücadele kapsamında seyircisiz oynanan futbol müsabakaları ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir açıklama yaptı. Özdemir tarafından yapılan Aşılanma yüksek rakama çıkarsa biz de yüzde 30-35 seyircili kapasiteyle çıkarız stadyumlarda. Bir madde getiririz ‘stadyumlara gelenler aşılı olmak zorundadır" ifadelerini kullandı. Özdemir ayrıca "Sağlık Bakanlığı ve TFF Sağlık Kurulu uygun gördüğü takdirde en kısa zamanda maçları seyircili oynatmak istiyoruz" dedi.
28.01.2021 Gündem
Anlaşmaya vardılar! Ortak çalışıyorlar
Anlaşmaya vardılar! Ortak çalışıyorlar Aylardır taraftar gelirinden yoksun olan ve en azından locaları açtırarak sıcak paraya kavuşmak isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, bu konuda ortaklaşa çalışmalar yapıyor.
9.10.2020 Galatasaray
Flaş gelişme! Maçlar seyircili oynanacak
Flaş gelişme! Maçlar seyircili oynanacak Türkiye Futbol Federasyonu maçların seyircili oynanması yönünde çalışmalarına devam ediyor.
6.10.2020 Futbol
Maçlar seyircili mi olacak? Sağlık Bakanı’ndan 30 Eylül Bilim Kurulu toplantısında ‘’seyircili maç’’ açıklaması! Maçlar ne zaman seyircili olacak?
Maçlar seyircili mi olacak? Sağlık Bakanı’ndan 30 Eylül Bilim Kurulu toplantısında ‘’seyircili maç’’ açıklaması! Maçlar ne zaman seyircili olacak? Corona virüs salgının son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, seyircisiz oynanan maçlara ilişkin de değerlendirmede bulundu. Maçlar ne zaman seyircili olacak?
1.10.2020 Gündem