Funda Buyruk kimdir? CHP'li Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Funda Buyruk gözaltına mı alındı?
Funda Buyruk kimdir? CHP'li Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Funda Buyruk gözaltına mı alındı? Adana’da terör örgütü PKK/KCK operasyonunda aralarında HDP'li yöneticiler ile Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı CHP'li Funda Buyruk'un da bulunduğu 38 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Peki, Funda Buyruk kimdir?
27.06.2022 Gündem
Seyhan Belediyesi kendi bilgisayarını üretti
Seyhan Belediyesi kendi bilgisayarını üretti Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnovasyon Merkezi (SEYTİM) Bilge 01 adıyla piyasadaki emsallerinin çok daha düşük maliyetle bilgisayar üretmeye başladı. Cep telefonundan biraz daha büyük boyutu ile her yere taşınabilen, standart bir kişisel bilgisayarla yapılabilen tüm işlemlerin yapılabildiği Bilge 01, ilk olarak Bilgi Evlerinde kullanılmaya başlandı.
14.03.2022 Bilim ve Teknoloji
6 katı yıkılacak
6 katı yıkılacak Adana’da havaalanı çevresinde 60 bin kişiyi ilgilendiren ‘mania’ sorunu çözüldü. 14 katlı emniyet müdürlüğü hizmet binasının 6 katının yıkılmasına karar verildi.
9.11.2015 Yaşam
Yol asfaltlayan başkana davullu karşılama
Yol asfaltlayan başkana davullu karşılama Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Karakuyu Mahallesi’nde 4 kilometrelik yolu asfaltladığı için mahalle halkı tarafından davulla karşılandı.
21.10.2015 Yaşam