Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'dan polislere 'mukavemet' uyarısı
Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'dan polislere 'mukavemet' uyarısı Kanal D muhabiri Şevval Şirin, haber yaparken iki kadın polis tarafından gözaltına alınıp mukavemet ile suçlanmıştı. Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, bütün polislere bu konuya yönelik uyarı mesajı gönderdi.
20.02.2020 Gündem
Kanal D muhabirine polis şiddeti darp raporuyla belgelendi
Kanal D muhabirine polis şiddeti darp raporuyla belgelendi Esenyurt'ta bir okulda taciz iddiasını araştırırken güç kullanarak gözaltına alınan Kanal D Haber Muhabiri Şevval Şirin, darp raporu aldı. Raporda, polisin şiddet uyguladığı belgelenirken, Emniyet'in "Gözaltına alınmadı" açıklamasıyla kadın polislerin ifadeleri birbiriyle çelişti.
20.02.2020 Yaşam
Okulda taciz iddiası için iddiasını araştıran muhabire gözaltı!
Okulda taciz iddiası için iddiasını araştıran muhabire gözaltı! İstanbul Esenyurt'ta bir okuldaki taciz iddiası üzerine veliler eylem yaptı. Eylem üzerine okul yönetiminin çağırdığı polis Kanal D Muhabiri Şevval Şirin'i gözaltına aldı. Oysa ki Kanal D Muhabiri Şirin'in tek yapmak istediği taciz iddialarını okul yönetimine sormaya çalışmaktı. Bir odada saatlerce bekletilen Kanal D Muhabiri Şevval Şirin polislerden de şikayetçi oldu. İşte okulda taciz iddiaları ve polisin sadece işini yapmaya çalışan bir gazeteciyi gözaltına aldığı anlar...
18.02.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri