Denizli ili, ilçeleri seçim sonuçları belli oldu! 2023: 14 Mayıs Denizli (ilçeler) CB, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı
Denizli ili, ilçeleri seçim sonuçları belli oldu! 2023: 14 Mayıs Denizli (ilçeler) CB, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı Denizli seçim sonuçları 2023 14 Mayıs günü yapılan Cumhurbaşkanı, milletvekili sonuçlarıyla birlikte açıklandı. Oy kullanan yaklaşık 4 milyona yakın seçmen 08:00'de başlayan oy kullanma işlemiyle seçim sonuçlarını merakla bekliyor. Oy oranlarını ve cumhurbaşkanı oy sayılarını gazetevatan seçim 2023 sayfasından canlı takip edenler için Denizli ve Denizli ilçelerinde seçim sonuçları, oy oranları, açılan sandık sayılarına göre sonuçları belli oldu. İşte Denizli, Acıpayam, Honaz, Serinhisar, Kale, Acıpayam, Beyağaç seçim sonuçları ve oy oranları! Denizli'de hangi parti kazandı?
14.05.2023 Gündem
Denizli'de şiddetli yağmur, sel ve heyelana neden oldu
Denizli'de şiddetli yağmur, sel ve heyelana neden oldu Denizli'nin Serinhisar İlçesi'nde akşam saatlerinde bastıran sağanak yağmur ve dolu, sele ve heyelana neden oldu.
30.08.2017 Yaşam
Evinin bahçesinden ceset çıktı!
Evinin bahçesinden ceset çıktı! Denizli'nin Serinhisar ilçesinde yaşayan bir kadın soğan ekmek için toprağı kazdı, 2 kişinin cesedine ait kemikler çıktı
9.03.2016 Yaşam
Evlendiği Suriyeli kadın, uyutup altınlarla kaçtı
Evlendiği Suriyeli kadın, uyutup altınlarla kaçtı DENİZLİ’nin Serinhisar ilçesinde, evlendiği kendisini ’Fatma’ olarak tanıtan Suriyeli kadının ertesi gün düğünde takılan 20 bin liralık altınları da alıp yakını olarak tanıştırdığı 8 kişi ile birlikte kaçtığını ileri süren Rıza Türkal (38), savcılığa suç duyurusunda bulundu.
21.12.2015 Yaşam