Serbest Bırakıldı

Serbest Bırakıldı

Son dakika serbest bırakıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serbest bırakıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serbest bırakıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serbest Bırakıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serbest bırakıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.166 serbest bırakıldı haberi bulunmuştur. Tüm serbest bırakıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kapısı açık otobüsten düştü! Korkunç ölüm
Kapısı açık otobüsten düştü! Korkunç ölüm Adana'da otobüste ücret ödemek için ayağa kalktığı sırada açık bırakılan kapıdan 24 Nisan günü aşağı düşerek ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti.
28.04.2024 Adana
İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da terör operasyonu!
İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da terör operasyonu! İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 6'sı serbest bırakılırken 3'ü ise tutuklandı.
27.04.2024 Gündem
Dolmuşun açık kapısından düşen kadının hayati tehlikesi sürüyor
Dolmuşun açık kapısından düşen kadının hayati tehlikesi sürüyor Adana’da dolmuşta ücret ödemek için ayağa kalktığı sırada açık bırakılan kapıdan aşağı düşerek ağır yaralanan yaşlı kadın hayatta kalma mücadelesi verirken, sürücü adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
26.04.2024 Adana
İngiltere Premier Lig'de tecavüz skandalı! 2 yıldız futbolcu gözaltına alındı
İngiltere Premier Lig'de tecavüz skandalı! 2 yıldız futbolcu gözaltına alındı İngiltere Premier Lig'de forma giyen iki futbolcu, tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, futbolcular kefaletle serbest kaldı. İki oyuncunun da 19 yaşında olduğu ve aynı takımda forma giydiği belirtildi.
24.04.2024 Futbol
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti! Adana’nın Seyhan ilçesinin Telli dere Mahallesi'nde uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın ifadesinde, “Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savunduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın... Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
20.04.2024 Adana
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Konak ilçesinde otomobildeki 3 bin 800 TL'sini gasbeden 4 şüpheli Çeşme ilçesinde yakalandı. Hırsızlıkta kullanılan Kalaşnikof silahın oyuncak olduğu tespit edilirken, olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı.
16.04.2024 Gündem
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik faciasında 5 tutuklama! Aralarında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz de var
Antalya'daki teleferik faciasında 5 tutuklama! Aralarında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz de var Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili gözaltına alınan aralarında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de bulunduğu 5 kişi tutuklanırken, 7 kişi serbest bırakıldı.
14.04.2024 Gündem
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı Hatay’ın İskenderun ilçesinde bayram namazı kılmak için cemaat arasına 'Örümcek Adam' kostümüyle giren ve polis ekipleri tarafından camiden çıkartılan Ayaz Koç, yaşadıklarını anlattı.
11.04.2024 Gündem
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor Antalya'nın Kepez ilçesi'nde geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Osman Alp Kavak'ın ailesi, olayın yaşandığı yerde açıklama yaptı. Anne Zehra Tok, tutuklanan sürücü Yusuf Şahin Yüksel'in yanı sıra, kendisiyle yarıştığını iddia ettiği diğer otomobil sürücü Ramazan A.'nın da tutuklanmasını istedi. Anne Tok, "Ben her gün ölüyorum ama o her gün rahat gezebiliyor. Dışarıda olan kişinin de tutuklanmasını istiyorum" dedi.
7.04.2024 Gündem
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var İstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024 Gündem
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi Zonguldak’ta maden ocağında elektrik panosunda çalışan işçi Soner Korkut, elektrik panolarında kaçak akım rölesi ve topraklama bulunmadığı için akıma kapılarak hayatını kaybetti. Maden ocağının işletme müdürü maden mühendisi Yusuf Çavdar tutuklandı.
5.04.2024 Gündem
Beşiktaş’taki gece kulübü faciası! Gözaltı sayısı 10’a çıktı, 1 kişi serbest bırakıldı
Beşiktaş’taki gece kulübü faciası! Gözaltı sayısı 10’a çıktı, 1 kişi serbest bırakıldı Gayrettepe’de 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangına ilişkin teknik servis personeli de gözaltına alındı. İş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte gözaltı sayısı 10'a yükselirken, şahıslardan mobilyacı olanın ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
4.04.2024 Gündem
Şırnak’ta DEM Parti yürüyüşünde 1 kişi tutuklandı
Şırnak’ta DEM Parti yürüyüşünde 1 kişi tutuklandı Şırnak’ta, DEM Parti’nin seçim sonuçlarına yaptığı itiraz öncesi düzenlediği yürüyüşe, uyarılara rağmen belirlenen kişilerin dışında katılmak isteyince gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
3.04.2024 Gündem
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı!
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı! Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kızlarına bayramlık almaya giden anne Tuba Çival’in ölümüne, kızları M.Ç. ile R.Ç.'nin yaralanmasına neden olan sürücü Recep Öztok tutuklandı. Gözaltına alınan Öztok, kendisine "Aşırı hızlı gidiyordu, suçlu bu adam" diyenlere ağlayarak,"Sayaç mı var sende, söylesene bana" dedi.
3.04.2024 Gündem
İftara gitti silahlı saldırıdan kurtuldu! Koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet etti
İftara gitti silahlı saldırıdan kurtuldu! Koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet etti Diyarbakır’da Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde (TMMBMED) 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet eden dernek başkanı Mehmet Topkaç, olay sırasında yakındaki komşusunda iftarda olduğunu belirterek, "Eğer koltukta oturmuş olsaydım röportaj yapacak durumda değildim. Oturduğum yerde mermi kafaya isabet etmişti. Alnın hizasında gelmiş" dedi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
2.04.2024 Gündem
'O delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni sorguya alsın' dedi, soluğu karakolda aldı
'O delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni sorguya alsın' dedi, soluğu karakolda aldı Muğla'nın Milas ilçesinde görevli polis memuruna mukavemet gösteren ve sosyal medyadan yaptığı yorumda, "Artistliği o zaman da yaptık şimdi de yapıyoruz, o delikanlı kahraman Türk polisi gelsin beni sorguya alsın" diyen şahıslar polis tarafından gözaltına alındı.
2.04.2024 Gündem
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı Manisa’nın Salihli ilçesinde, hafif ticari aracın, sabun yüklü TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada; aynı aileden Nadi Çekin (68), Alime Çekin (65) ve Halime Yıldız Çekin'in (30) hayatını kaybetti, A.A.Ç. (3) ağır yaralandı.
1.04.2024 Gündem
Şırnak’taki terör operasyonunda 56 gözaltı
Şırnak’taki terör operasyonunda 56 gözaltı Şırnak'ta polis ekiplerinin bir haftada terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda 56 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.
1.04.2024 Gündem
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Ücretsiz özel derste iki kardeşe cinsel istismar iddiası! Sınıf öğretmenin ifadesi ortaya çıktı: Takdir etmek için dokundum
Ücretsiz özel derste iki kardeşe cinsel istismar iddiası! Sınıf öğretmenin ifadesi ortaya çıktı: Takdir etmek için dokundum Ankara'da, ilkokulda sınıf öğretmeni Hüseyin G. (65) hakkında, 4'üncü sınıf öğrencisi F.A.A. (10) ile ablası A.A.A.'ya (12), ücretsiz özel ders vermek için gittiği evlerinde cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 16 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.
1.04.2024 Gündem
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Fenomen Banu Parlak, adliyeyi birbirine kattı
Fenomen Banu Parlak, adliyeyi birbirine kattı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
28.03.2024 Gündem
Depremzedeyim yalanıyla dolandırıcılık yapan şahsa 10 yıl hapis
Depremzedeyim yalanıyla dolandırıcılık yapan şahsa 10 yıl hapis Ankara'da Furkan K. hakkında, 'depremzede' olarak tanıtıp güvenini kazandığı internetteki ilan sahibinin otomobilini başka birisine 390 bin TL'ye satarak dolandırıcılık yaptığı suçlamasıyla 10 yıla kadar hapis cezasıyla dava açıldı.
26.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Serbest Bırakıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serbest bırakıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.