Şehir Hastaneleri

Şehir Hastaneleri

Son dakika ŞEHİR HASTANELERİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ŞEHİR HASTANELERİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ŞEHİR HASTANELERİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehir Hastaneleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehir hastaneleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 528 şehir hastaneleri haberi bulunmuştur. Tüm şehir hastaneleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden buradan eve gittiğinizde elinize telefonu alıp eşi, dostu, arkadaşı tek tek aramanızı istiyorum. İstanbul'un CHP'nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız" dedi. Erdoğan, "Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum. Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi. Erdoğan "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor. Cep telefonuyla banka uygulamasına girip 30 saniyede yapabilecekleri basit işlem için neden 6-7 kişinin saatlerce uğraştığını açıklayamıyorlar. İstanbul'u bu hale düşürenler utansın" dedi.
30.03.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de yapımı devam eden şehir hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneyle ilgili bilgi veren Bakan Koca; "Bu hastanenin toplam yatak kapasitesi 4 bin 100 olacak. Bildiğiniz gibi Feriha Öz Acil Durum Hastanesi de burayla entegre kılınıyor ve Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bin 8 yataklıydı toplam 5 bin 108 yataklı sağlık kampüsüne kavuşmuş olacağız. Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi" dedi.
23.03.2024 Gündem
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaralanan çoğunluğu kanser hastası olan 61 hasta ve beraberindeki 49 refakatçıyı taşıyan uçak Ankara Etimesgut Askeri Havalimanına indi. Hastaları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca karşıladı.
20.11.2023 Gündem
İsrail'den Kudüs'te Cuma namazı zulmü
İsrail'den Kudüs'te Cuma namazı zulmü İsrail polisi, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Cuma namazını kılmak için Mescid-i Aksa’ya gelen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
10.11.2023 Gündem
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Gündem
Bakan Koca duyurdu! Gazze'deki kanser hastası çocuklar Türkiye'ye getirilecek
Bakan Koca duyurdu! Gazze'deki kanser hastası çocuklar Türkiye'ye getirilecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu-Bütçe görüşmelerinde açıklamalarda bulunuyor. Koca, "İsrail Sağlık Bakanı ile görüştüm. Çocuklar konusundaki hassasiyeti ifade ettim. Bu durumun inkar edilecek hiçbir yanı yok. Kendisi de haklı olduğumuzu ifade etti. Hastaların Türkiye'ye güvenli sevki için mutabık kaldık. En yakın sürede kanser hastası çocukları Türkiye'ye getirmeye başlayacağız" dedi.
9.11.2023 Gündem
Binali Yıldırım: AK Parti'nin her zaman işi hizmet olmuştur
Binali Yıldırım: AK Parti'nin her zaman işi hizmet olmuştur AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Esenyurt'ta partililerle bir araya geldi. Yıldırım, "bu ülkede milletin dertleriyle dertli olmazsanız hiçbir şey yapamazsınız. AK Parti'nin her zaman işi hizmet olmuştur, gücü millet olmuştur. Biz asla ama asla hizmette siyaseti kullanmadık. Bize az oy verdin, çok oy verdin, çok oy verene hizmet yapalım az oy verene hizmet yapmayalım gibi bir anlayışımızda, siyasetimizde de inancımıza da yoktur" dedi.
26.05.2023 Gündem
Bakan Nebati: Türkiye birçok ülkeye fark atmıştır
Bakan Nebati: Türkiye birçok ülkeye fark atmıştır Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "Salgın döneminde dünya küçülürken Türkiye büyümüştür. Türkiye, 2021 yılında yüzde 11,4’lük güçlü büyümesinin ardından, Rusya-Ukrayna Savaşı’yla birlikte emtia fiyatlarının tüm dünyada fırladığı 2022 yılında yüzde 5,6’lık büyüme kaydetmeyi başarmış, bu performansıyla birçok ülkeye fark atmıştır" dedi.
22.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum Maltepe'de: 25 günde 100’ü aşkın projenin temelini attık
Bakan Kurum Maltepe'de: 25 günde 100’ü aşkın projenin temelini attık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Maltepe'de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "Sadece 25 günde Maltepe’den, Bağcılar’a, Kağıthane’ye, Şile’ye 39 ilçemize emin olun milyarlarca lira değerinde 100’ü aşkın projenin temelini attık." dedi.
3.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 500 bin konutumuzu Avrupa’da yapıyoruz. Diğer 500 bin konutumuzu Anadolu’da inşa ediyoruz
Bakan Kurum: 500 bin konutumuzu Avrupa’da yapıyoruz. Diğer 500 bin konutumuzu Anadolu’da inşa ediyoruz Bir dizi programa katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Esenyurt Meydanı’nda halka seslendi. Kurum, “500 bin konutumuzu Avrupa’da yapıyoruz. Diğer 500 bin konutumuzu Anadolu’da inşa ediyoruz” dedi.
28.04.2023 Gündem
Bakan Kurum’dan Çekmeköy’e yeni kentsel dönüşüm müjdesi
Bakan Kurum’dan Çekmeköy’e yeni kentsel dönüşüm müjdesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Çekmeköy’ün Çamlık, Hamidiye, Mehmet Akif, Merkez ve Mimar Sinan Mahalleleri’nde toplam 35 site bulunuyor. Bu sitelerde bulunan 248 binada tam 20 bin 494 kardeşimiz yaşıyor. Buradaki vatandaşlarımız bize dönüşüm talebinde bulundu. Şimdi buradan bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Kardeşlerimizin talebi doğrultusunda 6 bin 354 konut ve iş yerinden oluşan bu binaları kentsel dönüşüme alıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
25.04.2023 Gündem
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamu bankalarımız Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay vadeyle 0,99 oranda kredi kullandıracaklar. Yani 1 puan. Ziraat Bankası böyle bir destek verip, 36 ay vade ile bu krediyi kullandıracak ve Togg satışlarını bu şekilde yapacaklar" dedi.
24.04.2023 Gündem
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunarak, "TCG Anadolu Uçak Gemimizi İzmir'e uğurlayacağız. 1 hafta-10 gün de İzmir'de kalmasında fayda var. İnşallah oradan farklı mesajlar vereceğiz." şeklinde konuştu.
23.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: Mayıs ayında 319 bin deprem konutunun inşaatı başlamış olacak
Bakan Kurum: Mayıs ayında 319 bin deprem konutunun inşaatı başlamış olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Finans Merkezi'nde medya yöneticileriyle iftarda buluştu.
19.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Kocaeli Şehir Hastanesi bugün açılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Kocaeli Şehir Hastanesi bugün açılıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yapımı tamamlanan 1218 yatak kapasiteli Kocaeli Şehir Hastanesi'nin açılışına katılacak.
15.04.2023 Gündem
Erdoğan'dan 'Karadeniz gazı' mesajı: 20 Nisan'da çıkarıyoruz
Erdoğan'dan 'Karadeniz gazı' mesajı: 20 Nisan'da çıkarıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  "Nasip olursa 20 Nisan Arefe, doğalgazımızı çıkarıyoruz. Şu anda bütün hesaplamalar buna göre ondan sonra da bunun elimizdeki mevcut doğalgazla entegre edip adımlarımızı atmış olacağız" dedi. 
14.04.2023 Gündem
Bakan Nebati: Doğal gazı çıkaracağız, 20 Nisan'da vanayı çevireceğiz
Bakan Nebati: Doğal gazı çıkaracağız, 20 Nisan'da vanayı çevireceğiz Hazine ve Maliye Bakanı, AK Parti Mersin 1'inci sıra milletvekili adayı Nureddin Nebati, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'la seçim bölgesi Mersin'e geldi. Partililerle tarafından ilgi ve meşalelerle karşılanan Bakan Nebati, "Şimdi otomobilimizle geliyoruz, gemilerimizle yüzüyoruz, uçaklarımızla semalardayız. Vapurlarımızla, gemilerimizle, savaş gemilerimizle denizlerde, sondaj kuyularımızla Akdeniz'de, Karadeniz'deyiz. Doğal gazımızı da çıkaracağız ve 20 Nisan'da vanayı çevireceğiz" dedi.
13.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Erdoğan 'Seçimler ilk turda biter mi?' sorusuna "Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar. Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor. Meydanlarda bunu görüyorum. Milletimin bu noktada işi zora sokmadan bitireceği inancındayım. Bu kararlılığı Pendik, Bağcılar, deprem bölgesinde gördüm. Milletim işi zora sokmadan bitirecektir diye düşünüyorum." şeklinde cevap verdi. Öte yandan TCG Anadolu ile ilgili eleştirilere sert tepki gösteren Erdoğan, "Şu eseri görüp eleştiri getirmek, yenilir yutulur değil. Herkesin gurur duyması lazım" dedi.
12.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 5 bin 500 TL olan emekli aylığını 2 bin TL artırıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 5 bin 500 TL olan emekli aylığını 2 bin TL artırıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Erdoğan, depremlerin sonrasında yürütülen soruşturmalarda, bin 364 şüpheli hakkında işlem başlatıldığını, 302 şüphelinin tutuklandığını açıkladı. Erdoğan ayrıca emekliler de bir müjde verdi. Erdoğan, "5 bin 500 TL olan emekli aylığını 2 bin TL artırıyoruz" dedi. Böylece en düşük emekli maaşı 7 bin 500 liraya yükseldi.
22.03.2023 Gündem
Depreme kalkan: Sismik izolatör! Şiddetin üçte biri hissediliyor
Depreme kalkan: Sismik izolatör! Şiddetin üçte biri hissediliyor Depremin ardından gündeme gelen önemli konulardan biri de sismik izolatör oldu. Depremin şiddetini azaltan bu mekanizma sayesinde Adıyaman, Gaziantep, Adana ve Malatya’daki şehir hastaneleri ayakta kaldı. Bu gelişmeden sonra birçok insan, sismik izolatör ile yapılan ev ve okul arayışına girdi. Depremin şiddetini büyük derecede azaltan sistemin maliyeti de merak konusu oldu. İTÜ Afet Yönetimi Enstitüsü ve İnşaat Fakültesi öğretim görevlisi Fatih Sütçü, sismik izolatörler hakkında bilinmeyenleri anlattı.
21.02.2023 Gündem
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Salgın hastalık riski yok
Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Salgın hastalık riski yok Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarının sonuna gelinirken diğer yandan da hastalıklarla mücadele ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bölgede salgın hastalık riski olmadığını söyledi.
18.02.2023 Gündem
Soylu: Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor
Soylu: Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şimdi ne diyorlar, 'İHA'ları, SİHA'ları ortadan kaldıracağız, yok edeceğiz.' Sizin kralınız gelse bunu yapmaz, Amerikanız gelse bunu yapamaz. Dünyada hangi ülkedeki muhatabımla karşı karşıya kalırsam, 'Bizi şu Bayraktar'a götürür müsünüz, orayı görmek istiyoruz' diyorlar. Ey Amerika bırak şimdi Akıncıları, başına daha büyük bir bela geliyor, Kızılelma geliyor" dedi.
28.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İHA ve SİHA konusu 6'lı masanın hazımsızlığın ilk değil son örneğidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İHA ve SİHA konusu 6'lı masanın hazımsızlığın ilk değil son örneğidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin stratejik yatırımlarını engellemeyi hayal edenlerin hevesini kursağında bırakacaklarını belirterek, “Yabancı komiserlerden medet uman müstemleke temsilcilerinin ülkemizi bataklığa sürüklemesine göz yummayacağız. Siyasi istikrarsızlık ikliminin yeniden hortlatılmasına müsaade etmeyeceğiz. Son birkaç ayda yaşadıklarımız altılı çürük yapının Türkiye’ye kavga, entrika, kriz ve kaos dışında hiçbir şey vaad etmediğini gösteriyor” dedi. Altılı masanın İHA ve SİHA’ları hedef almasını, Türkiye’yi güvensiz ve itibarsız olarak lanse etmesini de eleştiren Erdoğan, “İftiralar karşısında biz siyasetçilerden önce iş dünyası güçlü tepki vermeliydi. Yıkım masasının son dönemde bürokrasiden savunmaya, ekonomiye, tehdit dozunu arttırmasında bu sessizliğin önemli payı olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
21.01.2023 Gündem
Erdoğan 'Bursa'dan sinyalimizi vereceğiz' dedi ve ekledi: Seçim için sayılı haftalardayız
Erdoğan 'Bursa'dan sinyalimizi vereceğiz' dedi ve ekledi: Seçim için sayılı haftalardayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esenyurt Eğitim Kampüsü Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan " Artık sayılı haftalardayız. Ben size inanıyorum. Siz de bize inanıyorsanız Allah'ın izniyle bu işi başaracağız. Yarın Bursa'da on binlerle buluşacağız. Bursa'da inşallah sinyalimizi vereceğiz. " dedi.
20.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehir Hastaneleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehir hastaneleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.