Sedanur Güzel

Sedanur Güzel

Son dakika sedanur güzel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sedanur güzel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sedanur güzel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sedanur Güzel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sedanur güzel gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 sedanur güzel haberi bulunmuştur. Tüm sedanur güzel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sedanur davasında sanıklara verilen cezalar belli oldu
Sedanur davasında sanıklara verilen cezalar belli oldu Kars'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel'in öldürülmesiyle ilgili davada tutuklu sanıklardan 2'sine ağırlaştırılmış müebbet ve ağırlaştırılmış hapis cezası verildi.
10.01.2020 Gündem
Tek kelimeyle iğrenç... Sedanur Güzel davasında kan donduran ifadeler!
Tek kelimeyle iğrenç... Sedanur Güzel davasında kan donduran ifadeler! Kars’ın Kağızman İlçesine bağlı Paslı Köyünde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’i alıkoyup cinsel istismarda bulunarak öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan 3 sanığın yargılanmasına, Yozgat Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi.
13.09.2019 Gündem
Sedanur davasının nakli istendi
Sedanur davasının nakli istendi Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel'in (9) ölümüyle ilgili tutuklanan 3 sanık, güvenlik nedeniyle Diyarbakır'daki cezaevine nakledilirken, Kars 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi, Adalet Bakanlığı'ndan yine güvenlik nedeniyle davanın başka ilde görülmesi için naklini istedi.
21.12.2018 Gündem
Sedanur'un katil zanlısı ile DNA'lar eşleşti
Sedanur'un katil zanlısı ile DNA'lar eşleşti Kars'ta kaybolduktan sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in tırnak arasından alınan doku ile tutuklu zanlılardan E.B.'nin DNA örneklerinin eşleştiği belirlendi. E.B., Sedanur'a H.U. ile birlikte tecavüz ettiklerini de itiraf etti.
14.12.2018 Yaşam
Sedanur cinayetinde yeni gelişme
Sedanur cinayetinde yeni gelişme Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel'in öldürülmesine ilişkin 2 kişinin daha tutuklandığı bildirildi
28.09.2018 Gündem
Bugün benim doğum günüm büyümez ölü çocuklar
Bugün benim doğum günüm büyümez ölü çocuklar Kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel’in ailesi, kızlarının 10’uncu yaş gününü hüzünle karşıladı. Baba Abdullah Güzel: Acının üstünden 10 gün geçti. Katil kimse bulsunlar, bize söylesinler, katili bulmadan duramam.
27.09.2018 Yaşam
Sedanur cinayetinde Müge Anlı detayı! Gözaltına alındı
Sedanur cinayetinde Müge Anlı detayı! Gözaltına alındı Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Son dakika habere göre, Ertan Bozkurt'tan sonra, Müge Anlı'nın programına çıkan bir kişi daha gözaltına alındı.
25.09.2018 Gündem
‘İnsanlık seninle taşların altında can verdi kızım!’
‘İnsanlık seninle taşların altında can verdi kızım!’ Kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’in okulunda yas vardı. Sırası çiçeklerle ve fotoğraflarıyla süslenen Sedanur’un öğretmeninin yazdığı mektup herkesi ağlattı
24.09.2018 Yaşam
Sedanur Güzel'in ölümüyle ilgili yayın yasağı
Sedanur Güzel'in ölümüyle ilgili yayın yasağı Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, "Sedanur Güzel'in ölü bulunmasına ilişkin Kağızman Sulh Ceza Mahkemesince yayın yasağı kararı alınmıştır" açıklamasında bulundu.
24.09.2018 Gündem
Öğretmeninden Sedanur'a duygu dolu mektup
Öğretmeninden Sedanur'a duygu dolu mektup Kars'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde kaybolduktan 7 gün sonra cansız bedeni bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in ana sınıfındaki öğretmeninin yazdığı mektup herkesi duygulandırdı. Mektubu yazan ana sınıfı öğretmeni Melek Akalın, "Keşke dünyada hiç bir çocuk ölümün yanından dahi geçmese. Ama Sedanur böyle bir şey yaşadı, cahilce katledildi" dedi
24.09.2018 Gündem
Ana yürekleri paramparça
Ana yürekleri paramparça Ağrı’da kaybolduktan 18 gün sonra ölü bulunan Leyla Aydemir’in annesi Aysel Aydemir, Kars’ta kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel’in annesini ziyaret ederek acısını paylaştı.
23.09.2018 Gündem
Leyla'nın annesinden Sedanur'un annesine taziye ziyareti
Leyla'nın annesinden Sedanur'un annesine taziye ziyareti Ağrı'da dedesinin köyünde kaybolduktan 18 gün sonra ölü bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in annesi Aysel Aydemir, Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in annesi Handan Güzel'i ziyaret ederek acısını paylaştı.
23.09.2018 Yaşam
Son dakika... İçişleri Bakanlığından flaş Sedanur açıklaması
Son dakika... İçişleri Bakanlığından flaş Sedanur açıklaması Kars Valisi Rahmi Doğan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in ölü bulunmasıyla ilgili yaptığı açıklamada otopsi iddilarını reddetti. Vali "Sedanur kızımızla ilgili çıkan otopsi sonuçları açıklandı bilgisi doğru değildir" dedi. İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada da herhangi bir tecavüz bulgusuna rastlanılmadığı belirtildi.
23.09.2018 Yaşam
Sedanur toprağa verildi! Acılı anne kızının...
Sedanur toprağa verildi! Acılı anne kızının... Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde 16 Eylül'de kaybolan ve 7 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cenazesi sabah saatlerinde gözyaşları arasında köyünde toprağa verildi. Gözyaşları ve ağıtların hakim olduğu cenazede anne Handan Güzel kızının mezarının sarılıp avuçladığı toprağı yedi.
23.09.2018 Yaşam
Öldürüp taşların altına gizlemiş
Öldürüp taşların altına gizlemiş Türkiye günlerdir meyve toplamak için evden çıkan 9 yaşındaki Sedanur’dan gelecek iyi bir haberi bekliyordu. Ama olmadı. Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde 7 gün önce kaybolan Sedanur Güzel’in cesedi, köy yakınlarında üzeri taşlarla örtülü bulundu
22.09.2018 Gündem
Başsavcılık: Cesedin üzerinde elbisesi vardı
Başsavcılık: Cesedin üzerinde elbisesi vardı Kars'ın Kağızman ilçesinde 1 hafta önce kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in cenazesi, Paslı köyü yakınlarında üzeri taşlarla örtülü bir şekilde bulundu. Olay yerine gelen Sedanur'un babası fenalaştı. Başsavcılık'tan yapılan açıklamada küçük kızın cesedinin uzun zamandır orada olduğunu ve üzerinde elbisesi bulunduğu açıklandı.
22.09.2018 Yaşam
Sedanur her yerde aranırken anne babasının yaptığı tepki çekti
Sedanur her yerde aranırken anne babasının yaptığı tepki çekti Kars'ta 6 gündür kendisinden haber alınamayan minik Sedanur'u arama çalışmaları devam ederken, anne ve babasının canlı yayına katılmak için köyden ayrılması vatandaşların tepkisini çekti
21.09.2018 Gündem
Sedanur soruşturmasında gözaltına alınan zanlı konuştu! Telefonunda çıkanlar şoke etti
Sedanur soruşturmasında gözaltına alınan zanlı konuştu! Telefonunda çıkanlar şoke etti Kars'ın Kağızman ilçesi Paslı köyünde yaşayan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’in 6 gün önce kaybolmasına dair soruşturmada gözaltına alınarak tutuklanan Ertan B. hakkındaki detaylar ortaya çıkmaya başladı.
21.09.2018 Gündem
Komşusu  tutuklandı
Komşusu tutuklandı Köyündeki evinin önünden kaybolan Sedanur Güzel’in kaybolması olayı ile ilgili ‘şüpheli’ sıfatıyla gözaltına alınıp, ifadesi alınan komşu Ertan Bozkurt, ‘sahte evrak’ ve ‘firar’ suçundan tutuklandı.
20.09.2018 Gündem
Kayıp Sedanur'un köyündeki sazlık alan tekrar arandı
Kayıp Sedanur'un köyündeki sazlık alan tekrar arandı Kars'ın Kağızman ilçesinde 5 gün önce kaybolan 9 yaşındaki kız çocuğunun bulunması için sazlık alanda tekrar yürütülen arama çalışması tamamlandı.
20.09.2018 Yaşam
Son dakika... Tutuklandı! 9 yaşındaki Sedanur...
Son dakika... Tutuklandı! 9 yaşındaki Sedanur... Kars Kağızman'da 5 gün önce 9 yaşındaki Sedanur'un kaybolması olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan Ertan B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ertan B.'nin Sedanur'un ailesinin komşusu olduğu biliniyor.
20.09.2018 Yaşam
Köye cezaevinden izinli gelen komşu gözaltında!
Köye cezaevinden izinli gelen komşu gözaltında! Beş gün önce evinin önünden kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’den dün de haber alınamadı. Küçük kızı en son gören komşu Ertan B.’nin sorgusu sürerken ekipler köyü didik didik arıyor
19.09.2018 Gündem
Kars Valisi'nden kayıp Sedanur'la ilgili açıklama
Kars Valisi'nden kayıp Sedanur'la ilgili açıklama Kars Valisi Rahmi Doğan, Kağızman ilçesinde pazar günü kaybolan 9 yaşındaki kız çocuğuna ilişkin açıklamalarda bulundu.
19.09.2018 Gündem
Sanki yer yarıldı içine girdi
Sanki yer yarıldı içine girdi KARS’ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyündeki evinin önünde, 16 Eylül’de kaybolan Sedanur Güzel’in arama çalışmalarına, dün de gün boyu devam edildi. Küçük kızın komşusu E.B. gözaltına alındı.
18.09.2018 Gündem
Sedanur'un kaybolması olayında komşu gözaltında!
Sedanur'un kaybolması olayında komşu gözaltında! Kars'ın Kağızman ilçesinde yaşayan Sedanur Güzel'in (9) kaybolması olayına karıştığı iddia edilen komşusu E.B. gözaltına alındı.
18.09.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sedanur Güzel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sedanur güzel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.