Bursa'da sahte içki zehirlenmesinde ölü sayısı 4'e çıktı
Bursa'da sahte içki zehirlenmesinde ölü sayısı 4'e çıktı Bursa'da sahte içkiden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılanlardan Fuat İşcen (49) de hayatını kaybetti. Ölü sayısı 4e çıkarken, 10 kişinin tedavileri sürüyor.
16.11.2022 Gündem
Alkol zehirlenmesinin belirtileri nelerdir? Metil alkol nedir? Sahte içki zehirlenmesinde sayı artıyor!
Alkol zehirlenmesinin belirtileri nelerdir? Metil alkol nedir? Sahte içki zehirlenmesinde sayı artıyor! Son günlerde artış gösteren alkol zehirlenmeleri, uygun ve yasal olmayan yöntemlerle üretilen metil alkol içerikli sahte içkiler nedeniyle de yaşanıyor. Düşük maliyeti nedeniyle etil alkol yerine metil alkol kullanılarak üretilen sahte içki, İzmir ve Kırıkkale'de son 3 günde çok sayıda kişinin hayatına mal oldu. Peki, Sahte içki neden zehirliyor? Alkol zehirlenmesinin belirtileri nelerdir? İşte sahte içki ile ilgili bilmeniz gerekenler...
12.10.2020 Gündem
Sahte içki nedir? Sahte içki zehirlenmesinin belirtileri nelerdir? Sahte içki nasıl anlaşılır?
Sahte içki nedir? Sahte içki zehirlenmesinin belirtileri nelerdir? Sahte içki nasıl anlaşılır? Kırıkkale'de sahte içki kullandığı iddia edilen 7 kişi hayatını kaybetti, İzmir'in farklı ilçelerinde farklı zamanlarda, görme kaybı ve mide bulantısı ile hastaneye başvuran 9 kişinin şikâyetlerinin sebebi sahte içki çıktı. Hastanelerde tedavi altına alınan kişilerden 7'sinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
9.10.2020 Gündem