Sağanak Yağış Uyarısı

Sağanak Yağış Uyarısı

Son dakika sağanak yağış uyarısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağanak yağış uyarısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağanak yağış uyarısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağanak Yağış Uyarısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağanak yağış uyarısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.342 sağanak yağış uyarısı haberi bulunmuştur. Tüm sağanak yağış uyarısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji'den 13 şehir için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi!
Meteoroloji'den 13 şehir için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi! Sağanak yağışlar birçok ilde etkisini sürdürmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 13 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.
18.05.2024 Gündem
Son dakika gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı...
Son dakika gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji hava durumu raporunu açıkladı... Gök gürültülü sağanak yağış uyarısı Meteoroloji'den geldi. Açıklanan son hava durumu raporuna göre Orta ve Doğu Karadeniz'de saat 21.00'de, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yarın saat 08.00'de başlayacağı tahmin edilen gök gürültülü sağanak yağışların yarın gece yarısına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
1.05.2024 Gündem
Meteoroloji'den fırtına ve toz aşımı uyarısı! 17 şehir için sarı alarm
Meteoroloji'den fırtına ve toz aşımı uyarısı! 17 şehir için sarı alarm Meteoroloji'den fırtına, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den yeni hava raporu yayımlandı. Yayımlanan raporda 17 il için sarı alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan 'sarı' kodlu uyarıda, iç ve batı kesimlerde fırtına bekleniyor. Vatandaşlarının yaşanacak bu olumsuz hava şartıyla ilgili tedbir alması gerektiğinin altı çizldi.
24.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den Adana için sağanak yağış uyarısı! Yarın başlıyor
Meteoroloji'den Adana için sağanak yağış uyarısı! Yarın başlıyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana ve Adana'nı doğu kesimleri için yoğun sağanak yağış uyarısında bulundu.
13.04.2024 Adana
Hafta sonu İstanbul'da hava nasıl oalcak? Meteoroloji'den kar ve sağanak yağış uyarısı
Hafta sonu İstanbul'da hava nasıl oalcak? Meteoroloji'den kar ve sağanak yağış uyarısı Yoğun kar yağışı ve sağanak yağışlar yurdun bir çok ilinde etkili olurken Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu yayınladı.
16.03.2024 Gündem
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Adana için sağanak yağış uyarısı! Şemsiyelerinizi unutmayın
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Adana için sağanak yağış uyarısı! Şemsiyelerinizi unutmayın Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Sarıçam, Kozan, İmamoğlu ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
5.03.2024 Adana
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da  gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var!
Lapa lapa kar yok, Noel Baba da gelmiyor! 31 Aralık Yılbaşında hava nasıl olacak? Meteoroloji'den iki bölge için flaş uyarı var! Yılbaşına saatler kala kar yağışı beklentisi de giderek artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminlerini yayınladı. 31 Aralık yılbaşı akşamı İstanbul dahil pek çok il için sağanak yağış uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bu hafta sonunda stanbul'da bugün sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülecek. Cumartesi günü ise Çanakkale, Balıkesir, Kuzey Ege ve Aydın'da sağanak geçişleri görülebilir. Yoğun pus ve sisli havanın hakim olacağı yurdun büyük genelinde kar yağışı da beklenmiyor. Ancak yeni yıllar birlikte 2,3,4,5,6,7 Ocak tarihlerinde beyaz örtüyle kaplanacak iller var. Peki yılbaşında hava nasıl olacak? 31 Aralık'ta İstanbul'a kar yağacak mı? İşte detaylar...
30.12.2023 Gündem
Meteoroloji'den akşam saati sağanak uyarısı: 27 Aralık'ta yağış o saatte bastıracak! Bugün hava nasıl olacak? İl İl hava durumu tahminleri...
Meteoroloji'den akşam saati sağanak uyarısı: 27 Aralık'ta yağış o saatte bastıracak! Bugün hava nasıl olacak? İl İl hava durumu tahminleri... Bugün hava durumu tahminleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Hava sıcaklıkları hafta başından bu yana mevsim normalleri üzerinde seyrediyordu. Ancak son dakika sağanak yağış uyarısı geldi. Özellikle İstanbul'da 27 Aralık Çarşamba akşam saatlerinde sağanak bastırabilir. Öte yandan rapora göre bugün Aydın, İzmir ve Çanakkale, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bolu, Zonguldak, Düzce, Bartın ve Karabük çevrelerinde sağanak bekleniyor. İşte il il hava durumu tahminleri ve sağanak yağışın bastıracağı saatler...
27.12.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika yağmur uyarısı! 14 ili kuvvetli vuracak
Meteoroloji'den son dakika yağmur uyarısı! 14 ili kuvvetli vuracak Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 14 il için sarı kodlu uyarı kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. Vatandaşlara kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, heyelan, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı. İşte detaylar...
8.10.2023 Gündem
Meteoroloji son dakika uyardı! 17 ile kuvvetli yağış geliyor
Meteoroloji son dakika uyardı! 17 ile kuvvetli yağış geliyor Hava durumu ile ilgili son dakika gelişmesi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 17 il için sarı ve turuncu kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı; Sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı. İşte detaylar...
2.10.2023 Gündem
Yağmurlar başlıyor! Prof. Dr. Orhan Şen'den kuvvetli yağış uyarısı
Yağmurlar başlıyor! Prof. Dr. Orhan Şen'den kuvvetli yağış uyarısı Hava durumuyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Meteoroloji haftalık hava tahmini raporunu yayınladı. Van, Erzurum, Trabzon, Kars, Malatya, Kayseri ve Sivas için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, Batı'ya kuvvetli yağış uyarısında bulundu ve tarih verdi.
24.09.2023 Yaşam
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 10 il için sağanak yağış uyarısı geldi: Orhan Şen, 'Bu iyi bir haber değil' diyerek uyardı
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 10 il için sağanak yağış uyarısı geldi: Orhan Şen, 'Bu iyi bir haber değil' diyerek uyardı Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı. Açıklanan 5 günlük hava tahmin raporunda 10 ilde sağanak yağış beklendiği belirtilirken hava sıcaklığının iç ve doğu bölgelerinde mevsim normallerinin altında olacağı belirtildi. Barajlardaki kritik seviyeye dikkat çeken Orhan Şen, "Kurak bir döneme girdik, bu iyi bir haber değil" diyerek uyardı. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...
13.09.2023 Gündem
Yağmur dalgası geliyor! Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı! İstanbul ve Ankara dahil birçok ili vuracak
Yağmur dalgası geliyor! Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı! İstanbul ve Ankara dahil birçok ili vuracak Meteoroloji'den bugün birçok il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğusu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kırklareli kıyıları, Eskişehir, Bolu, Düzce, Sinop, Kars, Ardahan ve Erzurum çevreleri ile Ankara'nın kuzeybatı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
8.09.2023 Yaşam
Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu! 2 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldı...
Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu! 2 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldı... Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklamada iki il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldı. Sağanak yağışların etkili olacağı yerleri bölge bölge açıklayan Meteoroloji, ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu olacağını duyurdu.
7.09.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz
Ekrem İmamoğlu için Tanju Özcan'dan çarpıcı açıklamalar: Destek gelmezse kazanamaz Tanju Özcan CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaklaşan yerel seçimlere ve CHP'deki genel başkanlık yarışı ile ilgili de konuşan Özcan, "İmamoğlu neyin değişmesi gerektiğine karar veremedi. Daha sonra geri adım attığını gördüm. Bir açıklama yapmadığı için her gün kamuoyu desteği eridi. İstanbul'da kazanma şansı olmadığını görüyorum. İYİ Parti ve HDP'nin desteği ile kazanmıştı. Birinin bile desteği olmasa kazanamaz." ifadelerini kullandı.
6.09.2023 Gündem
Bakan Özhaseki paylaştı: 11 il için sağanak yağış uyarısı
Bakan Özhaseki paylaştı: 11 il için sağanak yağış uyarısı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Trabzon, Rize, Artvin, Kütahya, Uşak, Balıkesir, Manisa, Bursa, Çanakkale, Afyonkarahisar ve Eskişehir'de yarın beklenen sağanak nedeniyle yaşanacak olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.
6.09.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Saat verilerek iller tek tek açıklandı
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Saat verilerek iller tek tek açıklandı İstanbul'da sağanak yağış sonrası yaşanan sel felaketinde 2 kişi hayatını kaybederken Meteoroloji illeri tek tek sayıp yeni bir uyarı yaptı. Yarın 14.00'ten itibaren şiddetli sağanak bekleniyor. İşte Meteoroloji'nin son dakika uyarısı.
6.09.2023 Gündem
Meteoroloji'den kritik hava durumu raporu! 8 il için sarı kodlu uyarı geldi
Meteoroloji'den kritik hava durumu raporu! 8 il için sarı kodlu uyarı geldi Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayımladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 8 il için sarı kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılırken, bölge bölge hava durumu açıklandı. İşte detaylar...
1.09.2023 Gündem
Bir yanda Eyyam-Bahur sıcakları bir yanda sağanak! İşte il il hava durumu raporu!
Bir yanda Eyyam-Bahur sıcakları bir yanda sağanak! İşte il il hava durumu raporu! Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika gelişmesini duyurdu. 1 Ağustos hava durumu, 1 Ağustos hava nasıl olacak.. Yeni hava durumu tahmin raporunu yayınlayan Meteoroloji, 17 il için sağanak yağış uyarısı verdi. Bazı illerde ise hava sıcaklıkları 40 derecenin üstüne çıkacak. Uzmanlar 'Eyyam-ı Bahur sıcaklıklarının çarşamba gününden itibaren etkili olacağı konusunda uyarıyor. İşte güncel hava durumunun ayrıntıları...
1.08.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika gök gürültülü sağanak yağış uyarısı! Mevsim normallerinin üzerinde seyredecek...
Meteoroloji'den son dakika gök gürültülü sağanak yağış uyarısı! Mevsim normallerinin üzerinde seyredecek... Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 Temmuz Çarşamba gününe ait hava tahmin raporunu açıkladı. Açıklanan hava durumu raporunda birçok ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenirken diğer illerde hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşmesinin beklendiği belirtildi.
5.07.2023 Gündem
Öğrenci evleri spotçuların yerini aldı: 'Eşyalarını sosyal medyadan satıyorlar'
Öğrenci evleri spotçuların yerini aldı: 'Eşyalarını sosyal medyadan satıyorlar' Bu sene mezun olarak memleketine dönmeye hazırlanan öğrenciler eşyalarını satmaya başlarken, deposu dolu olan spotçular alım yapmayınca gençler sosyal sosyal medya üzerinden satış yapmaya odaklandı.
4.07.2023 Yaşam
Meteoroloji'den birçok ile gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!
Meteoroloji'den birçok ile gök gürültülü sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4 Temmuz 2023 hava tahmin raporunu açıkladı. Yapılan açıklamada birçok ilde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması beklendiği belirtildi. İşte 4 Temmuz 2023 Salı günü hava raporu...
4.07.2023 Gündem
Kavurucu sıcaklara yağmur arası! Meteoroloji yeni harita yayınladı: İller belli oldu
Kavurucu sıcaklara yağmur arası! Meteoroloji yeni harita yayınladı: İller belli oldu Meteoroloji son dakika hava durumu detaylar... Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Kavurucu sıcaklıklar gidiyor. Meteoroloji illeri tek tek açıkladı. İstanbul, Ankara, İzmir yağmur etkisiyle serinleyecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre yeni haftada çok sayıda ilde sağanak yağmur bekleniyor. Yayımlanan rapora göre, hava sıcaklıklarının artarak ülke genelinde mevsim normalleri üzerine yükseleceği tahmin ediliyor. Bazı bölgeler için sağanak yağış uyarısı yapıldı. İşte tüm detaylar...
2.07.2023 Gündem
Samsun, Sinop ve Ordu'da sağanak yağış uyarısı
Samsun, Sinop ve Ordu'da sağanak yağış uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü(MGM), Samsun, Sinop ve Ordu için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.
17.06.2023 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul ve birçok il için son dakika yağmur uyarısı! Sel, su baskını, yıldırım geliyor
Meteoroloji'den İstanbul ve birçok il için son dakika yağmur uyarısı! Sel, su baskını, yıldırım geliyor Hava durumuyla ilgili son dakika açıklaması yapıldı. İstanbul ve birçok il için sağanak yağış uyarısı yapıldı. MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada; Marmara Bölgesi’nde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün gece saatlerinden sonra Tekirdağ, Edirne’nin güneyi ile İstanbul Anadolu yakasında, yarın öğle saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olmasının beklendiği bildirildi. Yetkililer, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı. İstanbul Valiliği'nden yapılan uyarıda da "Bugün gece saatlerinden sonra, Cumartesi akşam saatlerine kadar İstanbul Anadolu Yakası'nda yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor" denildi. İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
16.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sağanak Yağış Uyarısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağanak yağış uyarısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.