Şafak Operasyonu

Şafak Operasyonu

Son dakika şafak operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şafak operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şafak operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şafak Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şafak operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 705 şafak operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm şafak operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mersin'de 431 polis ile, uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu; çok sayıda gözaltı
Mersin'de 431 polis ile, uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu; çok sayıda gözaltı Mersin'de uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda, 54 kişi hakkında gözaltı kararı bulunurken çok sayıda şüpheli yakalandı.
17.01.2024 Gündem
Gençleri kandırıp, terör kamplarına götüren PKK'lı tutuklandı! Şok eden olay
Gençleri kandırıp, terör kamplarına götüren PKK'lı tutuklandı! Şok eden olay Kocaeli ve İstanbul'da gençleri kandırarak Kuzey Irak'taki terör örgütü kamplarına götürdüğü belirlenip, gözaltına alınan M.B., tutuklandı.
9.10.2023 Yaşam
Dublörlü dolandırıcılık! Aralarında memur, avukatlar da var
Dublörlü dolandırıcılık! Aralarında memur, avukatlar da var Mersin'de gurbetçilerin gayrimenkullerini dublör kullanarak satışa çıkaran suç örgütüne yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Aralarında tapu memurları, avukat, emlak ofisi sahipleri ve çalışanlarının da bulunduğu 23 şüpheli hakkında gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.
22.09.2023 Gündem
Bursa'da kritik operasyon! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Bursa'da kritik operasyon! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Bursa'da, 300 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda, aralarında haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunanların da olduğu 44 şüpheli gözaltına alındı.
25.08.2023 Gündem
Mersin’de uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu
Mersin’de uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu Mersin’de 'torbacı' olarak adlandırılan uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi.
16.08.2023 Gündem
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: Çok sayıda gözaltı
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: Çok sayıda gözaltı Mersin'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. 37 gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.
3.08.2023 Gündem
Mersin'de şafak operasyonu: 37 gözaltı kararı
Mersin'de şafak operasyonu: 37 gözaltı kararı Mersin’de 'torbacı' diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon başlatıldı. 37 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, özel harekat polislerinin girdiği adreslerde aramalar devam ediyor.
3.08.2023 Gündem
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: Çok sayıda gözaltı
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: Çok sayıda gözaltı Mersin'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. 37 gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.
3.08.2023 Gündem
26 adrese eş zamanlı şafak operasyonu: 19 kişi yakalandı
26 adrese eş zamanlı şafak operasyonu: 19 kişi yakalandı Mersin'de organize suç örgütüne yönelik operasyon başlatıldı. 19 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, polislerin adreslerdeki aramaları devam ediyor. Bazı adreslerde şüphelilerin polislerin gelişini izlemek için kameralar takmaları da dikkat çekti.
31.07.2023 Gündem
DEAŞ'a şafak operasyonu: 6 gözaltı kararı
DEAŞ'a şafak operasyonu: 6 gözaltı kararı Mersin'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon başlatıldı. 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, adreslerde aramalar devam ediyor.
14.07.2023 Gündem
'Torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
 'Torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Mersin'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. 30 gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı. 
12.07.2023 Gündem
Mersin'de şafak operasyonu! 74 kişi yakalandı
Mersin'de şafak operasyonu! 74 kişi yakalandı Mersin'de çeşitli suçlardan aranması bulunun 74 kişinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. 
11.07.2023 Gündem
Adana'da suç şebekelerine şafak operasyonu
Adana'da suç şebekelerine şafak operasyonu Adana'da organize halde suç işleyip, halkın huzurunu bozan suç şebekelerine şafak operasyonu düzenlendi. 
20.06.2023 Gündem
Mersin'de aranan şahıslara operasyon: 76 gözaltı kararı
Mersin'de aranan şahıslara operasyon: 76 gözaltı kararı Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik operasyon başlatıldı. 76 şahıs hakkında yakalama kararı verilirken, ekiplerin gözaltı işlemleri sürüyor.
15.06.2023 Gündem
Operasyon için bugün düğmeye basıldı! Tek tek tespit edildi, 76 gözaltı kararı
Operasyon için bugün düğmeye basıldı! Tek tek tespit edildi, 76 gözaltı kararı Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik operasyon başlatıldı. 76 şahıs hakkında yakalama kararı verilirken, ekiplerin gözaltı işlemleri sürüyor.
15.06.2023 Gündem
FETÖ'nün mahrem yapılanmasına operasyon: 28 gözaltı kararı
FETÖ'nün mahrem yapılanmasına operasyon: 28 gözaltı kararı Mersin’de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mahrem yapılanmasında faaliyet yürüttüğü tespit edilen 28 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldı.
14.06.2023 Gündem
Uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu: 31 gözaltı kararı
Uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu: 31 gözaltı kararı Mersin'de torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon başlatıldı. 31 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, özel harekat polislerinin girdiği adreslerde aramalar devam ediyor.
8.06.2023 Gündem
150 milyon liralık ayçiçek yağı dolandırıcılığı şüphelilerine şafak operasyonu
150 milyon liralık ayçiçek yağı dolandırıcılığı şüphelilerine şafak operasyonu Adana’da, yurt dışında bulunan bazı iş insanlarını ayçiçek yağı satma vaadiyle 150 milyon lira dolandırdıkları tespit edilen 49 şüpheliye yönelik polis, şafak vakti operasyonu düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı.
3.05.2023 Yaşam
Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 11 gözaltı kararı
Mersin'de PKK/KCK operasyonu: 11 gözaltı kararı Mersin'de terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon başlatıldı. 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, polislerin adreslerdeki aramaları devam ediyor.
10.03.2023 Gündem
Sosyal medya fenomeni dolandırıcılıktan gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni dolandırıcılıktan gözaltına alındı İstanbul'da yurtdışında internet üzerinden alışveriş yapan yabancı şirketlerin, “man in the middle yöntemi” ile ödeme bilgilerini değiştirerek dolandırdığı tespit edilen 1'i yabancı uyruklu 5 şüpheli düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakaladı. 5 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarla; çok sayıda cep telefonu ve bilgisayar ele geçirildi.
7.03.2023 Yaşam
İstanbul'da şafak operasyonu! Özel harekat ekipleri de katıldı
İstanbul'da şafak operasyonu! Özel harekat ekipleri de katıldı İstanbul'da polis ekipleri, çok sayıda adrese helikopter destekli eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Baskında torbacı olarak tabir edilen çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
7.03.2023 Gündem
'Binbir Surat' Zeynep yakalandı! Büyük vurgun
'Binbir Surat' Zeynep yakalandı! Büyük vurgun Adana'da tefecilik yoluyla 12 milyon 600 bin TL haksız kazanç elde ettiği öne sürülen 21 şüphelinin yakalanması için şafak operasyonu düzenlendi.
3.01.2023 Gündem
Terör örgütüne operasyon! Kaçmaya çalışırken yakalandı
Terör örgütüne operasyon! Kaçmaya çalışırken yakalandı Mersin'de silahlı terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon başlatıldı. 18 şahıs hakkında gözaltı kararı verilirken, polislerin adreslerde aramaları devam ediyor. Öte yandan polislerin geldiğini fark edip kaçmaya çalışan 1 şüpheli kadın ise kovalamaca sonucu yakalandı.
25.11.2022 Gündem
Sahte para çetesine şafak operasyonu: 16 gözaltı kararı
Sahte para çetesine şafak operasyonu: 16 gözaltı kararı Mersin’de sahte paraları piyasaya süren şahıslara yönelik operasyon başlatıldı. 16 adrese eş zamanlı şafak operasyonu gerçekleştirilirken, şahısların yaklaşık 600 bin lira sahte parayı piyasa sürdükleri tespit edildi.
22.11.2022 Yaşam
Adana merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 75 gözaltı kararı
Adana merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 75 gözaltı kararı  Adana merkezli 8 ilde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 75 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
21.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şafak Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şafak operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.