Rızanur Meral

Rızanur Meral

Son dakika Rızanur Meral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rızanur Meral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rızanur Meral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rızanur Meral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rızanur meral gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 rızanur meral haberi bulunmuştur. Tüm rızanur meral haberleri aşağıda listelenmiştir.
TUSKON davasında karar verildi! Hapis cezası...
TUSKON davasında karar verildi! Hapis cezası... FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik TUSKON davasında, 6 sanık "terör örgütüne üye olmak" suçundan ayrı ayrı 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.06.2021 Gündem
İsmail Hakkı Kısacık'a hapis cezası!
İsmail Hakkı Kısacık'a hapis cezası! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanması kapsamında, kapatılan TUSKON'la ilgili davadan dosyası ayrılan iş insanı İsmail Hakkı Kısacık, "silahlı terör örgütüne yardım etme" suçundan 3 yıl 9 ay hapisle cezalandırıldı.
16.04.2021 Gündem
Ünlü işadamı Aykut Büyükekşi hakkında FETÖ davası
Ünlü işadamı Aykut Büyükekşi hakkında FETÖ davası FLO markasını bünyesinde bulunduran Ziylan Ayakkkabıcılık'ın Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Büyükekşi hakkında 'Fetullahçı Terör Örgütü'ne üye olmak' suçundan iddianame düzenlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Büyükekşi'nin örgütün kontrolünde kurulduğu ve yönetildiği tespit edilerek KHK ile kapatılan İhracatçı ve Sanayici İş Adamları Derneği'nin (İHSANDER) kurucularından olduğu, derneğin 29 Aralık 2013 tarihinde yapılan genel kurul toplantısına yönetim kurulu başkanı olarak katıldığı kaydedildi.
16.05.2020 Gündem
FETÖ'den yargılanan Faruk Güllü'nün tahliye talebine ret
FETÖ'den yargılanan Faruk Güllü'nün tahliye talebine ret FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturmada, kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik 86 sanıklı davadan dosyası ayrılan iş adamı Faruk Güllü'nün örgüt üyesi olmak suçundan yargılandığı davada, tahliye talebi reddedildi.
30.12.2019 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası yeniden başladı
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası yeniden başladı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.
18.06.2019 Gündem
Eski ESİDEF Başkanı'na FETÖ'den hapis cezası
Eski ESİDEF Başkanı'na FETÖ'den hapis cezası İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin davada, kapatılan Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonunun (ESİDEF) Başkanı Mustafa Özkara, 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
15.04.2019 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.
12.03.2019 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral, genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi
11.03.2019 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.
11.03.2019 Gündem
TUSKON eski başkanının eşine ByLock gözaltısı
TUSKON eski başkanının eşine ByLock gözaltısı İstanbul merkezli 10 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) şifreli mesajlaşma programı ByLock'u kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 20 şüpheli arasında, kapatılan TUSKON'un başkanı firari Rıza Nur Meral'in eşi Zeynep Meral'in de bulunduğu bildirildi.
19.10.2018 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davasında ara karar
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davasında ara karar FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davasında 86 sanık hakkında açılan davada tahliye talepleri reddedildi.
24.09.2018 Gündem
FETÖ sanığı iş adamına 15 yıla kadar hapis istemi
FETÖ sanığı iş adamına 15 yıla kadar hapis istemi İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin davada, kapatılan Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonunun (ESİDEF) başkanı Mustafa Özkara'nın yargılanmasına devam edildi.
30.07.2018 Gündem
FETÖ soruşturmasında 2 sanık hakkında yakalama kararı çıkarıldı
FETÖ soruşturmasında 2 sanık hakkında yakalama kararı çıkarıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik, kapatılan Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve üye şirketlerine yönelik 86 sanık hakkında açılan davaya bakan mahkeme heyeti Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 10 sanığın tahliye taleplerinin reddine karar verdi. İki sanık hakkında da yakalama kararı çıkaran mahkeme duruşmayı erteledi.
22.06.2018 Gündem
Çağlayan’ın FETÖ’ye karşı dava hamlesine ret!
Çağlayan’ın FETÖ’ye karşı dava hamlesine ret! 17-25 Aralık’ta adı geçen ve ABD’deki Sarraf davasında da aynı iddialar ortaya atılan Ekonomi eski Bakanı Çağlayan, FETÖ’nün iş dünyası davasına müdahil olmak istedi, mahkeme kabul etmedi
29.09.2021 Gündem
Zafer Çağlayan TUSKON davasına müdahillik talebinde bulundu
Zafer Çağlayan TUSKON davasına müdahillik talebinde bulundu TUSKON davası için mahkemeye dilekçe gönderen eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın davaya katılma talebinde bulunduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
‘Damat’a Hakan Şükür sorusu!
‘Damat’a Hakan Şükür sorusu! Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı’ya hakim Hakan Şükür ve eski polis şefi Ali Fuat Yılmazer’e para transferlerini sordu. Kavurmacı “Reklam bedeli” dedi
29.09.2021 Gündem
Ömer Faruk Kavurmacı hakim karşısında
Ömer Faruk Kavurmacı hakim karşısında Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 21’i tutuklu 86 sanığın yargılandığı davanın 9'uncu duruşması başladı.
29.09.2021 Gündem
Ömer Faruk Kavurmacı ile Faruk Güllü hakkında flaş karar
Ömer Faruk Kavurmacı ile Faruk Güllü hakkında flaş karar FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik açılan davaya bakan mahkeme heyeti, 10 sanığın tahliyesine karar verdi. Mahkeme heyeti, Ömer Faruk Kavurmacı ile Faruk Güllü tahliye taleplerini ise reddetti.
29.09.2021 Gündem
TUSKON Davası'nın ikinci duruşması başladı
TUSKON Davası'nın ikinci duruşması başladı Aralarında firari sanıklar Fetullah Gülen, TUSKON Başkanı Rızanur Meral ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş'ın tutuklu yargılanan damadı Ömer Faruk Kavurmacı ve işadamı Faruk Güllü'nün de bulunduğu 31'i tutuklu 86 sanıklı TUSKON davası davasının ikinci duruşması başladı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü iş adamlarının hesap zamanı
FETÖ'cü iş adamlarının hesap zamanı FETÖ’nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON’un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile iş adamları Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü’nün de aralarında bulunduğu 84 sanığın yargılanmasına bugün başlanacak.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik darbe eylemleri dışında kalan faaliyetlerine ilişkin açılan dava sayısı 870'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün iş dünyası yapılaması için hazırlanan iddianame kabul edildi
FETÖ'nün iş dünyası yapılaması için hazırlanan iddianame kabul edildi FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan ve aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 86 şüpheli hakkındaki iddianame kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
İş adamları için hazırlanan iddianame iade edildi
İş adamları için hazırlanan iddianame iade edildi İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi, FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan iddianameyi eksiklikler bulunduğu gerekçesiyle savcılığa iade etti.
29.09.2021 Gündem
TUSKON Başkanı için müebbet hapis istendi
TUSKON Başkanı için müebbet hapis istendi TUSKON’a yönelik yürütülen soruşturma sonunda Fethullah Gülen, TUSKON Başkanı Rıza Nur Meral ve Genel Sekreter Mustafa Muhammet Günay için 3’er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi. Gizli tanık Boran “Örgüt ayakta kalmak için faaliyetlerine aralıksız devam ediyor” dedi.
29.09.2021 Gündem
TUSKON'un FETÖ soruşturmasında iddianame tamamlandı
TUSKON'un FETÖ soruşturmasında iddianame tamamlandı TUSKON ve üye şirketlerine yönelik yürütülen FETÖ soruşturması sonucunda hazırlanan iddianamede FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, TUSKON Başkanı Rızanur Meral ve TUSKON Genel Sekreteri Mustafa Muhammet Günay’ın 3’er kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi. İddianamede, aralarında Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü’nün de bulunduğu diğer 83 iş adamının ise örgüt üyeliği suçundan cezalandırılmaları istendi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rızanur Meral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rızanur meral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.