Renault Mais

Renault Mais

Son dakika Renault Mais haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Renault Mais ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Renault Mais haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Renault Mais

haberleri sayfasında son dakika yaşanan renault mais gelişmeleri de dahil olmak üzere 275 renault mais haberi bulunmuştur. Tüm renault mais haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni Mitsubishi Colt Bursa’da üretilecek!
Yeni Mitsubishi Colt Bursa’da üretilecek! Renault Group yeni nesil şehir otomobili Mitsubishi COLT’un Bursa’da üretileceğini açıkladı.
8.04.2022 Otomobil
Elektrikli Megane sonbaharda Türkiye’de
Elektrikli Megane sonbaharda Türkiye’de Renault'nun yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli modeli 470 km menzilli batarya versiyonu ile sonbaharda Türkiye’de satışa sunulacak.
28.02.2022 Otomobil
Dacia’nın yeni Jogger’i sonbaharda yollara çıkıyor
Dacia’nın yeni Jogger’i sonbaharda yollara çıkıyor Dacia markası yeni aracı Jogger’ı tanıttı. Station wagon, MPV ve SUV özelliği taşıyan aracın sonbaharda Türkiye’ye ithal edileceği açıklandı.
15.02.2022 Otomobil
Araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bu ay yeni zam geliyor, artış kademeli olarak devam edecek
Araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bu ay yeni zam geliyor, artış kademeli olarak devam edecek Araba alacaklara kötü haber! Sıfır araba fiyatları bu ay değişiyor. Satışlar 2021'in altına düşecek. Sıfır arabada maliyet artışları kademeli olarak fiyatlara yansıyacak. Uzun süredir küresel düzeyde devam eden çip krizi nedeni ile üretimde aksamlar yaşanıyordu. Bu da fiyatların yükselmesine neden oldu. Sektör temsilcileri araba fiyatlarındaki artışın 2022 yılında da devam edeceğini açıkladı. Otomotiv sektörü dünyada artan hammadde, enerji ve nakliye maliyetleri ile kur farklarını bu aydan itibaren fiyatlara yansıtma hazırlığında.
3.01.2022 Otomobil
Sıfır araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Yeni zam geldi, Toyota, Renault, Dacia, Kia ve...
Sıfır araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Yeni zam geldi, Toyota, Renault, Dacia, Kia ve... Araba piyasası uzun süredir hareketli. Pandeminin başlaması ile birlikte özel araçlara ilgi arttı. Talebin artışı ile birlikte yaşanan çip krizi nedeni ile üretimin aksaması fiyatlarda beklenenden fazla yükselişe sebep oldu. Birçok firma geçici olarak üretimi durdurma kararı verirken sıfır arabalarda yaşanan kriz, ikinci el piyasasına da zam olarak yansıdı. ÖTV kararı ile uygulanan indirim ise fiyatların düşmesini sağlamadı. Araba fiyatlarına her hafta zam gelmeye devam ediyor. Örneğin Kia Rio’nun manuel vitesli baz versiyonun 3 Kasım’da 191.900 TL olan fiyatı, 19 Aralık’ta 331 bin TL’ye yükseldi. Hyundai’nin İzmit’te ürettiği i10’nun fiyatı da aynı dönemde yüzde 70’ten fazla artarak 300 bin TL’yi geçti.
20.12.2021 Otomobil
Yeni Express Combi ve Van Türkiye'de satışa çıkıyor!
Yeni Express Combi ve Van Türkiye'de satışa çıkıyor! Yeni Express Combi ve Express Van 27 Eylül’den itibaren Türkiye’de satışa sunuluyor. 800 litrelik bagaj hacmi ve 71,6 cm'lik sürgülü yan kapı açıklığına sahip Express Combi, 182.900 TL’den başlıyor.
22.09.2021 Otomobil
Yenilenen Dacia Duster 199 bin TL’den satışa çıktı!
Yenilenen Dacia Duster 199 bin TL’den satışa çıktı! Dacia’nın SUV segmentinde dengeleri değiştiren modeli Duster yenilendi. Türkiye’nin SUV lideri model, merakla beklenen EDC şanzıman seçeneğiyle satışa sunuluyor.
26.08.2021 Otomobil
Renault Taliant’ın fiyatı belli oldu!
Renault Taliant’ın fiyatı belli oldu! Renault Taliant 167.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
24.05.2021 Otomobil
Yenilenen Dacia Sandero 134.9 bin TL’den yollara indi!
Yenilenen Dacia Sandero 134.9 bin TL’den yollara indi! Tamamen yenilenen üçüncü nesil Dacia Sandero ve Sandero Stepway Türkiye yollarına çıkıyor.
17.02.2021 Otomobil
Yeni Megane Sedan 198 bin TL'den yolda!
Yeni Megane Sedan 198 bin TL'den yolda! OYAK Renault Otomobil Fabrikaları'nda üretilen Renault Megane Sedan yenilendi. C sedan segmentindeki otomobil 198 bin 100 TL’den başlıyor.
8.02.2021 Otomobil
Renault'dan 2021 yenilikleri geliyor
Renault'dan 2021 yenilikleri geliyor Renault markası 2020'deki 98 bin 900 satış adedi ile binek otomobil liderliğini 21’inci yılında da korudu. Bu yıl yeni araçlar yolda.
8.01.2021 Otomobil
Renault’nun küçük elektriklisi Zoe Türkiye’de!
Renault’nun küçük elektriklisi Zoe Türkiye’de! Yeni Renault ZOE’nin daha uzun menzilli 3. nesli 349.9 bin TL’den satışa sunuldu.
14.12.2020 Otomobil
Türkiye'de 2020'nin otomobili Renault Clio
Türkiye'de 2020'nin otomobili Renault Clio Otomotiv Gazetecileri Derneği(OGD) tarafından 2016 yılından bu yana yapılan 'Türkiye'de Yılın Otomobili' yarışması sonuçlandı.
17.06.2020 Otomobil
Tamamen yenilenen Renault Clio yola çıkıyor
Tamamen yenilenen Renault Clio yola çıkıyor Renault Grubu’nun en çok satan global modeli, Avrupa ve Türkiye’de B-HB segmentinin lideri Clio yenilendi. Yüzde 55’lik yerli orana sahip yeni Clio 111 bin TL’den başlayan fiyatlarla 12 Şubatta satışta.
11.02.2020 Otomobil
Banka faizleri düşürdü! Otomobil satışları fırladı
Banka faizleri düşürdü! Otomobil satışları fırladı Kamu bankalarının öncülüğünde başlatılan faiz indirimleriyle ekimde otomobil satışları geçen yılın aynı ayına göre yüzde 134 artışla 2,3 katına çıktı.
6.12.2019 Otomobil
Hangi araçlarda taşıt kredisi indirimi var?
Hangi araçlarda taşıt kredisi indirimi var? Kamu bankalarının kredi faiz oranlarını geriye çekmesiyle, art arda birçok araba firması taşıt kredisi kampanyasına dahil oldu. Yerli üretime özel iş birlikleri yeni araç firmalarının katılımıyla genişledi. Son 1 buçuk yılın en düşük taşıt kredisi ile karşı karşıyayız. Peki, hangi araçlarda taşıt kredisi indirimi var? Son liste detayları haberimizde…
15.10.2019 Ekonomi
Taşıt kredisi kampanyasında yeni gelişme!
Taşıt kredisi kampanyasında yeni gelişme! GAZ Grubu'nun Türkiye'de ürettiği Gazelle marka hafif ticari araçlar, yerli üretimi desteklemek amacıyla kamu bankalarınca hazırlanan kampanya kapsamına girdi.
15.10.2019 Ekonomi
Bankaların taşıt kredisi kampanyasına Mercedes ve Toyota da katıldı
Bankaların taşıt kredisi kampanyasına Mercedes ve Toyota da katıldı Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın Otomotivde Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi Kampanyası'nda yer alan anlaşmalı otomotiv firmaları arasına Toyota ve Mercedes de katıldı.
2.10.2019 Ekonomi
Taşıt kredisi indirimi yarın başlıyor: indirime OTOKAR ve BMC de katıldı
Taşıt kredisi indirimi yarın başlıyor: indirime OTOKAR ve BMC de katıldı Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, sundukları yerli üretme özel taşıt kredisi paketleriyle, taşıt kredisi faizin belli markalar için yüzde 1.40'lardan 0.49-0.69 bandına çekmişti. Bankalar 1 Ekim'de başlayacak bu kampanyaya OTOKAR ve BMC'nin de dahil olduğunu bildirdi.
30.09.2019 Ekonomi
Otomobilde büyük fırsat! Ne kadar kredi çekebilirsiniz?
Otomobilde büyük fırsat! Ne kadar kredi çekebilirsiniz? Konut kredi faizlerini indirmede öncülük eden ve sektöre pozitif katkı sağlayan kamu bankaları şimdi de otomotiv için gaza bastı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank binek ve ticari araçlarda aylık faizi yüzde 0.49-0.69 bandına düşürdü. 1 Ekim’de başlayacak kampanya yıl sonuna kadar sürecek. Böylece yeni araç alan bir vatandaş 36 ay vadeli 100 bin liralık taşıt kredisinde 25 bin liralık maliyet avantajı sağlayacak. Aynı vadede 50 bin lira kredi çekenlerin avantajı 13 bin lira olacak...
27.09.2019 Otomobil
Renault Mais'tan taşıt kredisi faiz indirimi açıklaması
Renault Mais'tan taşıt kredisi faiz indirimi açıklaması Türkiye’de üretim yapan otomotiv markaları ile anlaşma yapan kamu bankaları taşıt kredisi faiz oranlarını düşürdü. Kamu bankalarının taşıt kredisi için faiz indirimi yapmasının ardından, Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş açıklama yaptı. Çağdaş, ‘’Kredi faizlerinin tüketicinin finanse edebileceği aylık ödeme seviyesine gelmesi çok memnuniyet verici bir gelişme. Bu gelişmenin 2019 yılı toplam pazarının 450 bin seviyesine taşıma olasılığı yüksek." ifadesini kullandı.
26.09.2019 Gündem
Kamu bankalarından müjde! Taşıt kredisi düştü
Kamu bankalarından müjde! Taşıt kredisi düştü Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank taşıt kredisi faizlerini düşürdü. Kamu bankaları aldıkları özel kararla birlikte yerli üretim olan otomobillere yönelik faiz oranlarını 0.49 ile yüzde 0,69 arasına çekti. Peki taşıt kredisi almanın şartları nelerdir? Taşıt kredi kampanyasının son tarihi ne zaman?
26.09.2019 Ekonomi
Yeni Renault Kadjar Türkiye’de!
Yeni Renault Kadjar Türkiye’de! Renault’nun C-SUV segmentindeki temsilcisi Yeni Kadjar, Türkiye’de satışa sunuluyor. Yeni krom ızgarasının yanı sıra yeniden tasarlanmış ön ve arka tamponları ile daha dinamik bir tasarıma kavuşan Yeni Kadjar; Touch, Touch Roof ve Icon donanım seviyeleri ile 158.250 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor.
14.06.2019 Otomobil
Vatandaş akın etti! İki günde 1 aylık satış!
Vatandaş akın etti! İki günde 1 aylık satış! Haziran ayından itibaren büyük kayıplar yaşayan, eylül ve ekim aylarında ise tamamen dibe vuran otomotiv sektörü ÖTV ve KDV indirimiyle birlikte yeniden canlandı. Vergi indirimlerine markaların stokları eritmek için devreye soktuğu kampanyalar da eklenince 1 Kasım’dan itibaren showroom trafiği 4 kat arttı. Sektör yetkilileri kasım sonunda satışların ekime göre 3 kat artarak 60 bin adedin üstüne çıkacağını öngörüyor.
12.11.2018 Ekonomi
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı!
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı! Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırma sonuçlarına göre, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin pazarlama koltuğunda kadınlar çoğunluğu ele geçirmiş durumda. Araştırmaya göre CMO’ların yüzde 51’i kadın.
2.11.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Renault Mais ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki renault mais haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.