İstihbarat peşine düştü! O fotoğrafı kim yaydı?
İstihbarat peşine düştü! O fotoğrafı kim yaydı? Pasaport kontrol kayıtlarından alınan ve dolaşıma sokulan resmi kimin sızdırdığı araştırılıyor.
29.09.2021 Gündem
Rita'nın acı paylaşımı: Ölüp anneme kavuşurum
Rita'nın acı paylaşımı: Ölüp anneme kavuşurum Saldırıda Lübnanlı tanınmış işadamı İlyas Şami’nin kızı Rita Şami (26) de öldü. Annesini 4 ay önce kanserden kaybeden Rita Şami Türkiye’ye gelmeden önce sosyal medya hesabından “Umarım Türkiye’de eğleniriz. En kötü senaryo, bir patlamada ölüp anneme kavuşurum” diye yazmış.
29.09.2021 Gündem
Savaştan kaçan Suriyeli rehber, Reina'daki saldırıda can verdi
Savaştan kaçan Suriyeli rehber, Reina'daki saldırıda can verdi ÜLKESİNDEKİ iç savaştan kaçıp sığındığı Türkiye'de, Antalya'da rehberlik yapan Suriyeli 25 yaşındaki Mohamad Elhout'un, yılbaşı gecesi eğlence merkezi Reina'ya düzenlenen saldırıda can verdiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Saldırıdan kurtuldu, Türkiye'den böyle gitti
Saldırıdan kurtuldu, Türkiye'den böyle gitti Reina'daki saldırıdan yaralı olarak kurtulan ABD'li Raak ülkesine gitti. Raak, "Çok güzel bir ülke burası. Size böyle bir şeyin olması çok yazık. Çok üzücü. Herkese en iyi dileklerimi iletiyorum. Çok iyi insanlarla tanıştım" dedi.
29.09.2021 Gündem