Qualcomm

Qualcomm

Son dakika Qualcomm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Qualcomm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Qualcomm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Qualcomm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan qualcomm gelişmeleri de dahil olmak üzere 645 qualcomm haberi bulunmuştur. Tüm qualcomm haberleri aşağıda listelenmiştir.
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Advertorial
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi
Realme 10 Pro Coca Cola Edition İncelemesi Herkese merhaba. Bugün oldukça renkli bir konukla sizlerleyim. İki markanın özel işbirliğiyle ortaya çıkan bir akıllı telefon olan Realme 10 pro 5G Coca - cola edition yanımda. Kutusundan, dış tasarımına ve ara yüzüne kadar oldukça dikkat çekici olan bu telefon dünyada sadece 1000 tane üretilmiş. Gelin bu sınırlı sayıda üretilen cihaza yakından bakalım.
11.08.2023 Advertorial
Vivo V29 Lite incelemesi
Vivo V29 Lite incelemesi Herkese merhaba. Son yıllarda akıllı telefon sektöründe yükseliş gösteren Vivo, ürün yelpazesini sürekli genişletiyor. Bugün sizi Vivo V29 ailesinin yeni üyesi Vivo V29 Lite ile tanıştırmak istiyorum. Vivo, diğer akıllı telefonlarında olduğu gibi V29 Lite ile yine tam not alacak gibi duruyor. Çünkü özellikleri sizi oldukça cezbedecek. Peki neler var Vivo V29 Lite da derseniz gelin bu akıllı harikayı yakından inceleyelim.
7.08.2023 Advertorial
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta  Şık ve zarif tasarımı, güçlü teknolojik özellikleri ve fiyat performans avantajı ile rakiplerini geride bırakan vivo Y36, Türkiye’de satışa sunuldu.
18.07.2023 Advertorial
TOGG için büyük gün yarın: Gözler saat 19.23'te!
TOGG için büyük gün yarın: Gözler saat 19.23'te! Türkiye'nin Otomobili Togg, için geri sayım başladı. Ön sipariş hakkı 3 farklı yöntemle sunulacak. Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması yarın başlıyor.
4.02.2023 Ekonomi
Togg'un üretim bantları adım adım görüntülendi! Modellerin ismi ne olacak?
Togg'un üretim bantları adım adım görüntülendi! Modellerin ismi ne olacak? Togg, Gemlik’teki kampüsünü ilk kez otomotiv gazetecilerine açtı. 2023 yılının Mart ayında yola çıkacak C-SUV’un tüm üretim aşamaları adım adım görüntülendi. 3 dakikada 1 araç üretebilme kapasitesine sahip tesiste her şey son teknoloji. Otomasyon oranının yüzde 90 olduğu fabrikada, testler için yıl sonuna kadar, 165 adet C-SUV üretilecek. Modellerle ilgili isim konusu da açıklığa kavuşurken, yeni yılda ne kadar Togg üretileceği de belli oldu.
25.11.2022 Ekonomi
Büyüleyici şık tasarımıyla dikkat çeken Oppo A96 tanıtıldı
Büyüleyici şık tasarımıyla dikkat çeken Oppo A96 tanıtıldı Çizilmelere ve parmak izine karşı dayanıklı OPPO Glow Design ile birlikte gelen OPPO A96, 5000mAh pil kapasitesi ve 33W SUPERVOOC hızlı şarj özellikleriyle dikkat çekerken, 6,59 inç ve 90Hz Zengin Renkli Delikli Ekran, sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sunuyor.
3.10.2022 Advertorial
Android telefon krizi! 170 milyon sipariş iptal edildi...
Android telefon krizi! 170 milyon sipariş iptal edildi... Akıllı telefon üreticilerini zorlu bir yıl bekliyor. Bir yandan maliyetler artarken diğer yandan talepler azalıyor. Son analizlere göre 2022'de planlanan akıllı telefon üretimi 170 milyon azaltıldı.
6.04.2022 Bilim ve Teknoloji
OPPO ilk katlanabilir modelini tanıttı
OPPO ilk katlanabilir modelini tanıttı Dört yıllık Ar-Ge ve altı nesil prototip çalışması sonucunda geliştirilen OPPO Find N, gelişmiş bir katlanma deneyimi yaşatmak için en yeni teknolojileri ve benzeri görülmemiş kaliteyi bir araya getiriyor.
18.12.2021 Bilim ve Teknoloji
AB'de en fazla lobi harcamalarını teknoloji şirketleri yapıyor
AB'de en fazla lobi harcamalarını teknoloji şirketleri yapıyor Avrupa Birliği (AB) kurumlarına yönelik lobicilik faaliyetlerine en fazla harcamayı Google, Facebook, Microsoft ve Apple gibi teknoloji firmaları gerçekleştirdi.
31.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Xiaomi Mi Mix 4 global pazara hazırlanıyor
Xiaomi Mi Mix 4 global pazara hazırlanıyor Xiaomi tarafından geçtiğimiz hafta tanıtılan ve sadece Çin pazarında satışa sunulan Mi Mix 4’ü bekleyenler için sevindirici bir haber paylaşıldı.
22.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Google'dan ‘işlemci’ kararı! Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'da kullanacak
Google'dan ‘işlemci’ kararı! Pixel 6 ve Pixel 6 Pro'da kullanacak Google, piyasa sürmeyi planladığı Pixel 6 ve Pixel 6 Pro telefonlarında kendi işlemcisini kullanacağını duyurdu. Google Tensor adı verilen işletim sisteminde çok daha iyi fotoğraf ve video çekimine izin verileceği belirtildi.
3.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünyada yeni alarm! Otomobiller, bilgisayarlar, telefonlar...
Dünyada yeni alarm! Otomobiller, bilgisayarlar, telefonlar... Pandemiyle birlikte dünyada üretimler durdurulurken yeni bir sorun ortaya çıktı: Çip sıkıntısı. Çip sıkıntısı küresel boyutta salgının etkisiyle sorun yaratıyor. Özellikle otomobil, telefon ve bilgisayar sektörü sorunun en çok yaşandığı alanlardan.
5.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Nvidia, Japon çip üreticisi ARM'yi satın aldı
Nvidia, Japon çip üreticisi ARM'yi satın aldı Amerikalı Nvidia, Japon SoftBank'ın çip üreticisi ARM'yi 40 milyar doların üzerinde bir hisse - nakit paketiyle satın alıyor. Yarı iletken ve çip endüstrisinin gördüğü en büyük satın alma olacak anlaşmanın 18 ay içinde tamamlanması bekleniyor. ABD'nin hakim olduğu yarı iletken ve çip pazarı Trump'ın, Çinli şirketlerin ABD menşeli ürünleri kullanmasını yasaklamasıyla son dönemde çok tartışılıyordu
14.09.2020 Bilim ve Teknoloji
OnePlus giriş seviyesi model için kolları sıvadı
OnePlus giriş seviyesi model için kolları sıvadı Bir süre önce orta segmentteki ilk modeli Nord’u satışa sunan OnePlus şimdi de ilk giriş segment modeli için kolları sıvadı.
2.09.2020 Bilim ve Teknoloji
POCO F2 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri...
POCO F2 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri... POCO, en yeni akıllı telefonu POCO F2 Pro'yu Türkiye'de duyurdu. POCO F2 Pro teknik özellikleri neler? POCO F2 Pro Türkiye fiyatı ne kadar?
19.06.2020 Bilim ve Teknoloji
192 megapiksel çözünürlüğe sahip kameralı telefon geliyor!
192 megapiksel çözünürlüğe sahip kameralı telefon geliyor! Gelişen teknoloji sayesinde çok daha güçlü akıllı telefonlar kullanmaya başladık. İşlem gücünün yanı sıra kamera performansları da üst seviyeye çıkmaya başladı. Ortaya atılan yeni iddialara göre yakın zamanda 192 megapiksel kameraya sahip telefonlar göreceğiz.
8.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Nokia, yeni akıllı telefonlarıyla geliyor!
Nokia, yeni akıllı telefonlarıyla geliyor! Dünyanın önde gelen telefon üreticilerinden biri olan Nokia, yeni akıllı telefonlarının duyurusu için gün sayıyor. 19 Mart tarihinde görücüye çıkması beklenen telefonlar, sektörü hareketlendireceğe benziyor.
5.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Samsung'un telefon fiyatları kafaları karıştırdı!
Samsung'un telefon fiyatları kafaları karıştırdı! Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra isimli yeni telefonlarını duyurdu, Türkiye'de satışa çıkarıyor. Ancak fiyatları kafa karışıklığına yol açtı.
24.02.2020 Bilim ve Teknoloji
iPhone 12 serisi için yeni adım!
iPhone 12 serisi için yeni adım! Qualcomm X55 modem ile güçlendirilen ilk 5G iPhone’lar bu sonbaharda piyasaya sürülecek. Apple ve Qualcomm arasında uzun süren bir hukuk mücadelesi yaşanmış olsa da, geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde iki şirket anlaştı.
15.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Uzun zamandır beklenen Moto G Power ortaya çıktı
Uzun zamandır beklenen Moto G Power ortaya çıktı Motorola'nın uzun bir süredir yeni orta segment telefonunu tanıtacağı söyleniyordu. Bugün sürpriz bir şekilde Moto G Power adı verilen telefon tanıtıldı.
11.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de bu yıl 'teknoloji rüzgarı' esti
Türkiye'de bu yıl 'teknoloji rüzgarı' esti Teknolojik gelişmelere odaklanan Türkiye, 2019 yılını iletişimden ulaşıma, altyapıdan havacılığa kadar birçok sektörde yeniliklerle geçirirken, gözler 2020'ye çevrildi.
30.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Microsoft'tan ABD hükümetine Huawei tepkisi
Microsoft'tan ABD hükümetine Huawei tepkisi Microsoft Başkanı Brad Smith, ABD hükümetinin Huawei'ye yönelik tutumunu eleştirerek, yaptırımları haksız bulduğunu bildirdi.
10.09.2019 Bilim ve Teknoloji
Huawei için flaş çağrı!
Huawei için flaş çağrı! ABD'nin teknoloji ihracatına kısıtlama getirdiği kişi, şirket, devlet ve diğer tüzel kişilikleri içeren Varlık Listesi'ne aldığı Çinli teknoloji şirketi Huawei'nin kurucusu ve Üst Yöneticisi Ren Zhengfei, Washington yönetiminin yakın dönemde söz konusu kısıtlamaları kaldırmaya yönelik bir adım atmasını beklemediklerini söyledi.
20.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Bütün akıllı cihazları kapsayacak
Bütün akıllı cihazları kapsayacak Çinli teknoloji devi Huawei çıkaracağı yeni işletim sistemini sadece telefon ve laptoplar için değil bütün akıllı cihazlarda kullanmayı hedefliyor.
10.08.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Qualcomm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki qualcomm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.