Bakan Karaismailoğlu: PTTBank'ta, pandemi döneminde 519 milyon işlem yapıldı
Bakan Karaismailoğlu: PTTBank'ta, pandemi döneminde 519 milyon işlem yapıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, PTTBank'ta, Mart 2020-Ağustos 2021 döneminde 519 milyon işlem yapıldığını açıkladı.
19.09.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank Vakıfbank duyurdu! Komisyon ve masraf ücreti...
Ziraat Bankası, Halkbank Vakıfbank duyurdu! Komisyon ve masraf ücreti... Kamu bankalarından vatandaşı sevindirecek bir haber geldi. Kamu bankaları tüm ATM’leri tek bir ATM’de toplama kararı aldı. Buna göre Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, PTTBank ve Emlakbank ocak ayı içerisinde protokol imzalayacak. Böylece vatandaşın ATM arama derdi son bulacak. Proje ile yıllık 1 milyar lira tasarruf beklenirken Türkiye geneline 15 binin üzerinde ATM konulacak. Ortak kullanımda müşterilerden komisyon ve masraf ücreti alınmayacak.
4.01.2021 Ekonomi
Kilometre oyununa son
Kilometre oyununa son İkinci el araçta kilometrelerle oynanması yetkilileri harekete geçirdi. Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü ve PTT anlaştı. Artık, araçların muayene tarihi ve kilometresine ilişkin bilgiler, PTT’nin HGS ve PttBank mobil uygulamalarından öğrenilebilecek
18.11.2017 Ekonomi