Prof. Dr. Oğuz Özyaral kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Prof. Dr. Oğuz Özyaral kimdir, kaç yaşında ve nereli? Televizyon ekranlarından tanıdığımız Prof. Dr. Oğuz Özyaral corona virüse yakalanmıştı. Corona virüsü yenen Prof. Dr. Oğuz Özyaral sosyal medyada gündem oldu. Peki, Prof. Dr. Oğuz Özyaral kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Oğuz Özyaral hakkında merak edilenler…
13.04.2020 Gündem
Prof. Dr. Oğuz Özyaral'ın corona Virüsü testi pozitif çıktı
Prof. Dr. Oğuz Özyaral'ın corona Virüsü testi pozitif çıktı Ünlü profesör Oğuz Özyaral geçtiğimiz günlerde corona virüs şüphesiyle tedavi altına alınmıştı. Özyaral'ın corona testi pozitif çıktı.
4.04.2020 Yaşam
Corona virüsü korunma yolları (Corona Virüsü’nden nasıl korunulur? Sağlık uzmanından basit 11 tavsiye...
Corona virüsü korunma yolları (Corona Virüsü’nden nasıl korunulur? Sağlık uzmanından basit 11 tavsiye... Corona Virüsü 31 Aralık’ta Çin’de ortaya çıktı ve tüm dünyaya kısa sürede yayıldı. Türkiye’ye de sıçrayan Corona Virüsü hakkında yapılan araştırmalar Sağlık Bakanı’nın açıklamasından sonra daha da yoğunluk kazandı. Corona Virüsü hakkında yapılan araştırmalardan biri de korunma yolları oldu. Sağlık Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, Corona Virüsü’ne karşı korunma yöntemlerinin son derece basit olduğuna vurgu yaparak, Corona virüsü korunma yollarını sıraladı. Corona virüsü korunma yolları nelerdir?
12.03.2020 Gündem