Prof. Dr. Haluk Özener

Prof. Dr. Haluk Özener

Son dakika Prof. Dr. Haluk Özener haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prof. Dr. Haluk Özener ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prof. Dr. Haluk Özener haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prof. Dr. Haluk Özener

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prof. dr. haluk özener gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 prof. dr. haluk özener haberi bulunmuştur. Tüm prof. dr. haluk özener haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzman isim uyardı: '7’lik bir deprem yaşama ihtimalimiz var'
Uzman isim uyardı: '7’lik bir deprem yaşama ihtimalimiz var' Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, "Kimi bölgelerde 2 bin, 2 bin 500 yıl bekleyen enerji biriktiren faylar var. Dolayısıyla Türkiye'nin herhangi bir yerinde 7'lik bir deprem yaşama ihtimalimiz var" dedi.
17.08.2023 Gündem
Kahramanmaraş depremi Marmara’yı tetikler mi?
Kahramanmaraş depremi Marmara’yı tetikler mi? Türkiye’yi yasa boğan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki 2 büyük depremin ardından Marmara’da beklenen büyük deprem akıllara geldi. Kahramanmaraş merkezli depremlerin Marmara faylarını nasıl etkileyeceği konusunda uzmanlar değerlendirmelerde bulundu.
7.02.2023 Gündem
Prof. Dr. Haluk Özener uyardı: Her an 7'nin üzerinde bir deprem olabilir
Prof. Dr. Haluk Özener uyardı: Her an 7'nin üzerinde bir deprem olabilir Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, son 120 yıl içinde 4 büyüklüğünün üzerinde 10 bin 965 depremin meydana geldiğini, fay hatlarının hareketli olduğunu, bunun da Türkiye'de her an 7'nin üzerinde bir depremin meydana gelebileceğini gösterdiğini vurguladı.
25.11.2020 Gündem
Kandilli 7’den büyük deprem  iki metrelik dalgalar bekliyor
Kandilli 7’den büyük deprem iki metrelik dalgalar bekliyor Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, “Marmara’da 7.2 gibi bir deprem şu anda olsa sürpriz olmaz. Depremlerin ne zaman olacağını bilmiyoruz. Ama biz Marmara’da deprem beklerken Doğu Anadolu fayında veya başka bir yerde 7’nin üzerinde deprem olursa şaşırmamamız lazım” dedi
29.09.2021 Gündem
Kandilli uyardı
Kandilli uyardı Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, “Türkiye’de yılda bir 7’nin üstünde depremin olması sürpriz değil. Marmara’da şu anda da bir deprem olabilir, belki 1, belki 5 yıl sonra ama olacağı kesin” dedi
29.09.2021 Gündem
Kandilli Rasathanesi'nden kritik Marmara depremi açıklaması!
Kandilli Rasathanesi'nden kritik Marmara depremi açıklaması! Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Özener, Marmara'da olacak depreme dikkat çekerek "Bunun zamanını verme şansımız yok" dedi.
29.09.2021 Gündem
İlk kez seçimle atama yapıldı!
İlk kez seçimle atama yapıldı! Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’ne Prof...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Prof. Dr. Haluk Özener ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prof. dr. haluk özener haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.