Pozantı

Pozantı

Son dakika pozantı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pozantı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pozantı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pozantı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pozantı gelişmeleri de dahil olmak üzere 368 pozantı haberi bulunmuştur. Tüm pozantı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'daki orman yangını hızlı müdahaleyle söndürüldü! Faciadan dönüldü
Adana'daki orman yangını hızlı müdahaleyle söndürüldü! Faciadan dönüldü Adana'nın Pozantı ilçesindeki orman yangını, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.
7.04.2024 Adana
Adanalılardan başka kimse anlamıyor! İşte Ver-geç ve diğerleri...
Adanalılardan başka kimse anlamıyor! İşte Ver-geç ve diğerleri... Adana Türkiye’nin sevilen ve en güzel şehirlerinden biri arasında yerini alıyor. Pek çok tarihi alanları ve gezilebilecek alanları ile birlikte Turistlerin de sıklıkla ziyaret ettiği şehirlerden biri olan Adana'da günlük hayatta kendine özgü konuşma dili ile de dikkat çekiyor. İşte yalnızca Adana'da duyabileceğiniz o kelimeler...
7.04.2024 Adana
Yük treninde çıkan yangın korkuttu
Yük treninde çıkan yangın korkuttu Adana’nın Pozantı ilçesinde yük treninin balatasında çıkan yangı korkuttu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.
3.04.2024 Adana
Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerde hangi partiler kazandı? 31 Mart Yerel seçim sonucu: Adana'da Belediye Başkanlığı kazanan isimler
Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerde hangi partiler kazandı? 31 Mart Yerel seçim sonucu: Adana'da Belediye Başkanlığı kazanan isimler 31 Mart Adana yerel seçim sonuçları: Adana'da büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimleri Adanalıların merakla araştırdığı konuların başında geliyor. Türkiye bir yerel seçimi daha geride bıraktı. Sandıktan çıkan sonuçlara göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan isim CHP'den Zeydan Karalar oldu. Peki Adana ilçe belediyelerini kazanan isimler ve partileri hangileri? İşte Adana yerel seçim sonuç listesi...
2.04.2024 Gündem
CHP Adana’da hem büyükşehir hem de 9 ilçeyi kazandı! 1.5 milyonu geçkin seçmen oy kullandı
CHP Adana’da hem büyükşehir hem de 9 ilçeyi kazandı! 1.5 milyonu geçkin seçmen oy kullandı Adana’da Cumhuriyet Halk Partisi Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan rakamlara göre Adana Büyükşehir Belediyesiyle birlikte 9 ilçeyi de kazandı.
1.04.2024 Adana
Adana'da seçim sonuçları! Zeydan Karalar güven tazeledi
Adana'da seçim sonuçları! Zeydan Karalar güven tazeledi Adana'da 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde mevcut Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazandı.
1.04.2024 Adana
Resmi olmayan sonuçlara göre Zeydan Karalar yeniden belediye başkanı oldu
Resmi olmayan sonuçlara göre Zeydan Karalar yeniden belediye başkanı oldu Resmi olmayan rakamlara göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden Zeydan Karalar seçildi
31.03.2024 Adana
Adana ilçe seçim sonuçları 2024: Pozantı seçim sonuçlarına göre kim kazandı? Pozantı Belediyesi hangi partide?
Adana ilçe seçim sonuçları 2024: Pozantı seçim sonuçlarına göre kim kazandı? Pozantı Belediyesi hangi partide? Adana ilçe seçim sonuçlarını da gazetevatan'da takip edebilirsiniz. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde il il, ilçe ilçe seçim sonuçları canlı olarak takip edilebilecek. Adana Pozantı ilçe seçim sonuçları da anlık olarak gazetevatan seçim sayfasında olacak. Peki Adana Pozantı belediye başkanı kim oldu? Pozantı belediyesi hangi partiden? İşte 31 Mart Adana Pozantı yerel seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Adana'da 1 milyon 629 bin 959 seçmen sandık başına gidecek! Rakamlar açıklandı
Adana'da 1 milyon 629 bin 959 seçmen sandık başına gidecek! Rakamlar açıklandı Adana'da 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde 5 bin 164 sandıkta 1 milyon 629 bin 959 seçmen oy kullanacak.
29.03.2024 Adana
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor!
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor! Adana'nın Pozantı ilçesine ait gelenek ve görenekler yüzyıllardır devam ediyor. Yapılan pek çok araştırmada kadınların doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasın dönemlerde başvurdukları inanış ve uygulamalar yer almıştır. Kadınların gebelik sürecinde yaptıkları uygulamalar, bebeğin cinsiyetini ve nasıl görüneceğini bile belirleyebiliyor. İşte Adanalı kadınların ilginç doğum inanışları...
22.03.2024 Adana
Atatürk Adana’ya kaç kez gitti? İlk ziyaretinde 11 gün kaldı: İşte Atatürk’ün Adana’ya gidiş nedenleri
Atatürk Adana’ya kaç kez gitti? İlk ziyaretinde 11 gün kaldı: İşte Atatürk’ün Adana’ya gidiş nedenleri Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Adana ziyaretleri, tarihi dokusuyla aydınlandı. Erdem Çakmak'ın çalışmasına göre, Atatürkün ilk ziyareti, Mondros Ateşkes Antlaşması'nın imzalanmasının ardından gerçekleşmiş ve Yıldırım Orduları Grup Komutanlığı görevini devralmak üzere yapılmıştır. Ancak, gerçek anlamda ilk Adana ziyareti, Millî Mücadele yıllarında, Adana'da Suriye felaketinin ardından yaşanan olaylara dikkat çekmek üzere gerçekleştirilen ve önemli bir dönemeç olan Pozantı Kongresi'ne başkanlık etmek amacıyla yapılmıştır. İşte Atatürk’ün Adana’yı ziyaret sayısı…
20.03.2024 Adana
Adana'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, ilçeler tek tek açıklandı
Adana'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, ilçeler tek tek açıklandı Adana ve ilçeleri için hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Ceyhan, Pozantı, Kozan ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları...
10.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Adana için sağanak yağış uyarısı! Şemsiyelerinizi unutmayın
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Adana için sağanak yağış uyarısı! Şemsiyelerinizi unutmayın Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Sarıçam, Kozan, İmamoğlu ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
5.03.2024 Adana
Adana'da kaçak akaryakıt operasyonu! 2 kişi gözaltına alındı
Adana'da kaçak akaryakıt operasyonu! 2 kişi gözaltına alındı Adana'nın Pozantı ilçesinde bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.
3.03.2024 Adana
Meteoroloji Adana için alarm verdi! Fırtına bekleniyor
Meteoroloji Adana için alarm verdi! Fırtına bekleniyor Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Seyhan, Saimbeyli, Pozantı ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
3.03.2024 Adana
Adana için Meteoroloji'den uyarı yapıldı! Kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgar gelecek
Adana için Meteoroloji'den uyarı yapıldı! Kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgar gelecek Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Ceyhan, Tufanbeyli, Karaisalı ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
1.03.2024 Adana
Adana için tarih verildi! Kuvvetli rüzgar etkili olacak
Adana için tarih verildi! Kuvvetli rüzgar etkili olacak Adana ve ilçeleri için güncel hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Karaisalı, Saimbeyli, İmamoğlu ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları.
29.02.2024 Adana
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi ve Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nejla Günay Adana’da verdiği konferansta, “1919-1922 yılları arasında yaşanan Çukurova ve Çevresinde Türklerin Fransız-Ermeni İşgaline Karşı Mücadelesi”ni anlattı.
25.02.2024 Adana
Vali Köşger protokolü imzaladı: Sarıçam'a dev hizmet yolda!
Vali Köşger protokolü imzaladı: Sarıçam'a dev hizmet yolda! Adana'da Sarıçam'a bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hizmete sunulacak olan Aile Sağlığı Merkezi protokolü, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger tarafından onaylandı.
1.02.2024 Adana
Yoğun mesai devam ediyor: "Pozantı'yı kara teslim etmiyoruz"
Yoğun mesai devam ediyor: "Pozantı'yı kara teslim etmiyoruz" İlçenin yüksek kesimlerinde yağan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, Pozantı Belediyesi ekipleri de yoğun mesai harcayarak kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
1.02.2024 Adana
Adana’nın kuzey ilçeleri beyaza büründü
Adana’nın kuzey ilçeleri beyaza büründü Adana’nın kuzey ilçeleri beyaza büründü. Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava Adana'nın kuzey ilçelerinde etkili olmaya başladı.
26.01.2024 Adana
Pozantı Belediyesinden yol atağı
Pozantı Belediyesinden yol atağı Pozantı belediyesi ilçede imara açılan yerleşim alanlarına belediye hizmetlerini götürmeye başladı.
25.01.2024 Adana
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER Adana'nın kurtuluşunun yıl dönümü, coşkuyla hatırlanmaya devam ediyor. Özellikle Adana şehri olmak üzere, 5 Ocak'ta kutlanan bu anlamlı gün, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunu onurlandırmak amacıyla coşkuyla karşılanıyor. Peki, Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu, nasıl gerçekleşti? 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri…
5.01.2024 Gündem
Arabası olanlar dikkat! Tazminat kararı çıktı
Arabası olanlar dikkat! Tazminat kararı çıktı  İzmir 8'inci Tüketici Mahkemesi, mazotla çalışan otomobile benzin doldurulması sebebiyle, sürücünün aracında meydana gelen zararın, akaryakıt firması tarafından ödenmesine karar verdi.
12.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Pozantı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pozantı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.