Petrol Bulundu

Petrol Bulundu

Son dakika petrol bulundu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan petrol bulundu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını petrol bulundu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Petrol Bulundu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan petrol bulundu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.058 petrol bulundu haberi bulunmuştur. Tüm petrol bulundu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Terörden temizlenen Gabar'da petrol fışkırdı! Her gün yeni bir rezerv keşfediliyor
Terörden temizlenen Gabar'da petrol fışkırdı! Her gün yeni bir rezerv keşfediliyor Şırnak’ın Gabar Dağının terörden temizlenmesinin ardında petrol aramaları hızlandı. Bölgede yapılan sismik ve sondaj çalışmaları sonrası her gün yeni bir rezerv keşfediliyor.
3.05.2023 Ekonomi
Yeni petrol keşfi Türkiye'nin ihtiyacını karşılar mı? CNN Türk'te uzman isim yanıtladı
Yeni petrol keşfi Türkiye'nin ihtiyacını karşılar mı? CNN Türk'te uzman isim yanıtladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Cudi, Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol bulduk." dedi. Güvenlik Politikları Uzmanı Mete Yarar CNN TÜRK'te günlük 100 bin varil üretim kapasiteye sahip petrol rezervini değerlendirdi. Yarar, "Şu an Türkiye'de 80 bin varil petrol üretiyor, Türkiye günlük olarak 800 bin varil petrol tüketiyor. Türkiye'nin yüzde 20 ihtiyacını karşılacak bir miktardan bahsediyoruz. Cari açığın azalması için önemli bir keşif." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Gabar Dağı'nda ne kadar petrol bulundu? Gabar petrolü değeri ne kadar? (1 varil petrol kaç lira?)
Gabar Dağı'nda ne kadar petrol bulundu? Gabar petrolü değeri ne kadar? (1 varil petrol kaç lira?) Gabar Dağı'nda bulunduğu müjdelenen petrol hakkında vatandaşların araştırmaları başladı. Diğer adı Küpeli Dağı olan Gabar'da bulunan petrolün 150 milyon varilin üzerinde olduğunu söyleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Esma Çevik bölgesinde bulunan petrolün değerini açıkladı. Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Gabar petrolünün Suudi Arabistan kalitesinde petrol olduğunu söyledi. Peki Gabar'da ne kadar petrol bulundu? Gabar Dağı nerede? İşte detaylar...
2.05.2023 Gündem
Gabar Dağı nerede? Gabar Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nda petrol bulundu mu?
Gabar Dağı nerede? Gabar Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nda petrol bulundu mu? Gabar Dağı'nda 150 milyon net petrol rezervine sahip yeni bir saha keşfedildi. Şehit jandarma Esma Çevik'in adının verildiği alandan günlük 5 bin varillik üretim yapılıyor. Peki, Gabar Dağı nerede? Gabar Dağı hangi ilde? Gabar Dağı’nda petrol bulundu mu? Gabar Dağı’nın harita üzerindeki yeri nerede? Gabar’ın toplam petrol rezervi ne? İşte detaylar…
13.12.2022 Gündem
Vali vatandaşlara müjdeyi duyurdu! Beyaz petrol bulundu
Vali vatandaşlara müjdeyi duyurdu! Beyaz petrol bulundu Kırklareli’nin 2014 yılında bulunan jeotermal su kaynakları ile Trakya’nın başkenti olmayı hedeflediğini söyleyen Vali Birol Ekici, 60 derece sıcaklıkta yeni bir jeotermal kaynak bulduklarını belirtti.
6.11.2022 Ekonomi
Petrol keşfi ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Çok sayıda ili kapsıyor ve başladı
Petrol keşfi ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Çok sayıda ili kapsıyor ve başladı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Erzurum’un Tekman ilçesinde sondaj kuyusu açarak, petrol arama çalışmalarına başladı.
29.09.2022 Ekonomi
Petrol ile ilgili flaş açıklama: 'Açığa çıkartılmayı bekliyor'
Petrol ile ilgili flaş açıklama: 'Açığa çıkartılmayı bekliyor' Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak, İmranlı’dan Kayseri’ye kadar yaklaşık 200 km uzunluğunda ve 50 km genişliğindeki Sivas Havzası’nın petrol içerebilecek jeolojik özelliklere sahip olduğunu belirtip, 1974’de yarım kalan sondajın sürdürülebilmesinin yararlı olabileceğini savundu.
19.08.2022 Ekonomi
Petrol müjdesi! Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Diyarbakır ve Malatya'ya sırada bekliyor
Petrol müjdesi! Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Diyarbakır ve Malatya'ya sırada bekliyor Petrol keşifleriyle ilgili son dakika açıklaması! O illeri petrol heyecanı sardı. Türkiye’nin petrol yatakları konusunda oldukça zengin olan Güneydoğu Anadolu’da son dönemlerde gündeme gelen ve yaklaşık 50 yıl önce beton ile kapatılan sahalarda petrol umudu yeşerdi. Diyarbakır’da bulunan ve Adana Seyhan’da beton ile kapatılan kuyulardan çıkan petrol üzerine bölge halkı Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Diyarbakır ve Malatya illerinde bulunan 100’e yakın sahada yeniden araştırma yapılmasını istiyor.
5.07.2022 Ekonomi
Petrol bulundu! TPAO değerini de açıkladı: 'Rüyamda gördüm tarlaya kuyu açtırdım'
Petrol bulundu! TPAO değerini de açıkladı: 'Rüyamda gördüm tarlaya kuyu açtırdım' Adana’nın Ceyhan ilçesinde bulunan ve değeri 1 milyar dolar olduğu açıklanan petrol sonrası, tarlanın sahiplerinden Cengiz Buhur, gördüğü rüyadan etkilenerek tarlasına yıllar önce kuyu açtığını söyledi. Cengiz Buhur, ”1998 yılında rüyamda kanlı su gördüm, bunun üzerine 204 metre derinliğe kadar kuyu vurdurdum. Daha sonra çıkan suyun içerisinde petrol olduğunu öğrendik” dedi.
2.07.2022 Ekonomi
Sağlık sektöründe çalışanları ilgilendiriyor! 1 Temmuz itibarıyla başlıyor, yüzde 87...
Sağlık sektöründe çalışanları ilgilendiriyor! 1 Temmuz itibarıyla başlıyor, yüzde 87... Sağlık sektöründe çalışan yüzbinlerce kişiyi ilgilendiren gelişme! Sağlık sigortası hizmeti veren şirketlere kötü haber! 1 Temmuz itibarıyla başlıyor. TTB-HUV katsayı listesi ve işyeri hekimliği asgari sözleşme ücretleri, sigorta sektörünün gündemine oturdu. Türk Tabipler Birliği’nin açıkladığı yeni tarife sağlık sigortası sektörüne ciddi yükler getirecek. Sektör, artan maliyetleri her ne kadar yeni poliçelere yansıtacak olsa da, geçmiş dönem poliçe yüklerini taşımak zorunda kalacak. Yeni fiyatların öngörülmeyen bir ek maliyet yaratacağını dile getiren sektör temsilcileri, şirketlerin sermaye anlamında zorlanabileceğini vurguluyor. Sigortada ikinci trafik vakası yaşatacak gelişmenin detayları...
29.06.2022 Ekonomi
Petrol bulundu! TPAO çalışmalara başladı: 'Cari açığın yüzde 25’ini karşılayacak'
Petrol bulundu! TPAO çalışmalara başladı: 'Cari açığın yüzde 25’ini karşılayacak' Petrol bulundu, çıkarılan rezervin değeri açıklandı. Adana’nın Ceyhan ilçesinde bulunan ve değeri 1 milyar dolar olduğu açıklanan petrol sonrası bölge halkı sevinç yaşıyor. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi’nin Türkiye’nin cari açığının yüzde 25’ini tek başına karşılayacağını söylerken, tarla sahibi Orhan Buhur, “Petrolün ekonomik değerini bilemem ama vatandaşlara, ülkemize hayırlı olsun” dedi.
29.06.2022 Ekonomi
Petrol fışkırdı! Adana'ya piyango vurdu!
Petrol fışkırdı! Adana'ya piyango vurdu! Petrol fışkırdı. Adana'da yeni petrol kuyusu keşfedildi. Petrol müjdesi verildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in, 'Yakında ilan edeceğiz.' diyerek müjdeyi verdiği petrol rezervi Adana'da çıktı. Adana'nın Ceyhan ilçesinde yapılan çalışmalarda yüksek kalitede olduğu tespit edilen petrol bulundu. Daha önce yabancı şirketlerin bölgede çalışma yaptığı, bin 500 metre derine inildiğini ancak petrol bulunmadığını söyledikleri belirtildi. Ancak TPAO yaptığı aramada bin 350 metre derinlikte petrol rezervini keşfetti. Bölge halkı gelişmeden büyük mutluluk duydu. Öte yandan petrolün vanadan fışkırış anı görüntülendi.
24.06.2022 Ekonomi
Adana'da petrol bulundu mu? Petrol nerede bulundu, hangi ilçede?
Adana'da petrol bulundu mu? Petrol nerede bulundu, hangi ilçede? Adana'da petrol bulundu. Çıkartılan petrolün vanadan akışı görüntülendi. Peki, Adana'da petrol nerede bulundu, hangi ilçede?
24.06.2022 Ekonomi
Su bulmak için kuyu açtı, kaliteli petrol çıktı!
Su bulmak için kuyu açtı, kaliteli petrol çıktı! Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Yağbasan Mahallesi'nde çiftçi Mustafa Yüksel'in zeytin tarlasında su bulmak için açtığı kuyudan çıkan siyah ve yanıcı maddenin Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından yapılan incelemesi sonucunda yüzde 94'ü su, yüzde 6'sı ise çok kaliteli petrol olduğu belirlendi. AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, "TPAO yetkilileri kısa sürede sahaya gelerek bölgede rezerv tespit çalışması için kuyu açma çalışması başlatacak." dedi.
31.05.2022 Yaşam
Petrol bulundu! Bir ilin kaderi değişti
Petrol bulundu! Bir ilin kaderi değişti Huzura kavuşan 'petrol kenti' Batman devlet destekli yatırımlarla gelişti. Batman'ın kaderi 17 Ocak 1946'da 1361 metrede petrol bulunmasıyla değişirken, ülke ekonomisine önemli katkı sağlandı.
5.11.2021 Ekonomi
Petrol bulundu! Flaş şehit detayı!
Petrol bulundu! Flaş şehit detayı! Petrol keşfi ile ilgili son dakika açıklaması! Petrol bulundu. Şırnak'ın Cizre ilçesinde petrol keşfedilerek üretime alınan kuyuya, şehit Astsubay Üstçavuş Esma Çevik'in adı verildi.
16.09.2021 Ekonomi
Petrol bulundu! Türkiye rekor üstüne rekor kırıyor
Petrol bulundu! Türkiye rekor üstüne rekor kırıyor Petrol ile ilgili flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yılın mayıs ayında karadaki üç petrol kuyusunda daha petrol keşfedildiğinde sarfettiği "Açılan yeni kuyuların yanında daha önce 'petrol yok' diye üzerine beton dökülen kuyulardan da petrol üretmeye başladık" sözleriyle dikkat çektiği petrol üretimi noktasında Türkiye rekor üstüne rekor kırıyor.
4.09.2021 Ekonomi
Petrol bulundu! Türkiye'ye 30 milyonluk müjde!
Petrol bulundu! Türkiye'ye 30 milyonluk müjde! Petrol fışkırdı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), bu yılın ilk 7 ayında kara alanlarında gerçekleştirilen 13 yeni keşifle yaklaşık 30 milyon varil petrol eşdeğeri rezervin Türkiye'ye kazandırıldığını bildirdi.
17.08.2021 Ekonomi
Siirt'te 11,2 milyon varillik petrol bulundu
Siirt'te 11,2 milyon varillik petrol bulundu Siirt'te Demirkuyu-1 sahasında, 11,2 milyon varillik petrol yatağı keşfedildi.
19.12.2019 Ekonomi
İki ilimizde daha petrol bulundu!
İki ilimizde daha petrol bulundu! Geçtiğimiz hafta Batman'ın Sason ilçesinde ilk kez açılan kuyudan kaliteli petrol bulunmasının ardından bu kez güzel haber Mardin ve Şırnak`tan geldi.
16.05.2018 Ekonomi
Batman Sason'da petrol bulundu
Batman Sason'da petrol bulundu BATMAN'ın Sason ilçesinde Türkiye Petrolleri (TP) Batman Bölge Müdürlüğü tarafından Heybeli köyü yakınında ilk kez açılan kuyuda, yaklaşık 1300 metre derinlikte petrol bulundu.
9.05.2018 Ekonomi
Petrol bulundu, Batman uçtu! Şimdi ise...
Petrol bulundu, Batman uçtu! Şimdi ise... 80 yıl önce 10 haneli köy olan Batman'ın kaderi bölgede petrol bulunmasıyla değişti. Günümüzde Türkiye'deki ham petrol üretiminin yüzde 75'ini gerçekleştiren kent, teşvik imkanları ve girişimcilere sunduğu büyük fırsatlarla sanayisini de hızla büyütüyor. Organize sanayi bölgesinde (OSB) fabrika kurmak için 170 girişimci sırada bekliyor.
13.04.2018 Ekonomi
Boru hattından 30 bin litre petrol hırsızlığı
Boru hattından 30 bin litre petrol hırsızlığı GAZİANTEP'in Nurdağı İlçesi'nden geçen Botaş'a ait petrol boru hattından 30 bin litre ham petrol çalındı...
30.11.2016 Yaşam
Albayrak: Bulunursa ilk ben açıklayacağım
Albayrak: Bulunursa ilk ben açıklayacağım Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu
29.09.2021 Gündem
İstanbul’da petrol aranacak
İstanbul’da petrol aranacak Ülke çapında petrol arama faaliyetlerine Karadeniz’den sonra İstanbul da dahil edildi
26.05.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Petrol Bulundu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki petrol bulundu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.