Peşinat

Peşinat

Son dakika peşinat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan peşinat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını peşinat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Peşinat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan peşinat gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.566 peşinat haberi bulunmuştur. Tüm peşinat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arsa satışında bu fiyat görülmedi; KDV ve peşinat yok! 2500 TL teminatla arsa sagibi olabilirsiniz!
Arsa satışında bu fiyat görülmedi; KDV ve peşinat yok! 2500 TL teminatla arsa sagibi olabilirsiniz! Milli Emlak tarafından sunulan fırsat dolu arsa satışında rakamlar inanılmaz! KDV ve peşinat ödemeden arsa sahibi olabilme şansınız var. İlk kez arsa alacaklara tam bir yatırım fırsatı sunuyor.
18.02.2024 Ekonomi
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan’da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili son durumu paylaştı.
18.02.2024 Gündem
TOKİ 29 ilde konut ve dükkan satıyor! İl il açıklandı: TOKİ başvuru için tarihler belli oldu
TOKİ 29 ilde konut ve dükkan satıyor! İl il açıklandı: TOKİ başvuru için tarihler belli oldu TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 26 ilde konut, 29 ilde dükkan satacak. Konut satışlarını yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile; iş yeri satışlarını ise yüzde 15 peşinat 60 ay vade ile yapacak. TOKİ başvuru süreci devam ediyor. Başvuru süreci TOKİ İstanbul ile Ankara lokasyonlarıyla beraber internet üzerinde 7-8 Şubat tarihlerinde yapılacak satışlarla sona erecek.
4.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Yılbaşı öncesi 81 ilde gıda ve alkol denetimi! Tek tek tespit edildi
Yılbaşı öncesi 81 ilde gıda ve alkol denetimi! Tek tek tespit edildi TARIM ve Orman Bakanlığı ekipleri tarafından, yılbaşı öncesi 81 ilde market, kuru yemişçi ve restoranlara yönelik denetim gerçekleştirildi.
27.12.2023 Gündem
TOKİ'den uygun fiyatlı arsalar! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı ile satışa çıkıyor
TOKİ'den uygun fiyatlı arsalar! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı ile satışa çıkıyor TOKİ, Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Muş, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova'daki 229 arsayı açık artırma yöntemiyle satacak.
27.12.2023 Ekonomi
TOKİ'nin konut kampanyası başladı! Yüzde 25 peşinat, 72 ay vade, işte ödeme şartları...
TOKİ'nin konut kampanyası başladı! Yüzde 25 peşinat, 72 ay vade, işte ödeme şartları... Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 32 ilde konut, 28 ilde ise iş yeri satışı yapacak. Konutlar ve iş yerleri için peşinat yüzde 25 olurken vadeler de 72 aya kadar uzuyor.
2.12.2023 Ekonomi
Togg için tarih verildi! İsteyen herkes kurasız satın alabilecek
Togg için tarih verildi! İsteyen herkes kurasız satın alabilecek Togg satışlarında kurasız dönemin 2024’te başlayacağı belirtildi. Togg'un günlük üretim kapasitesi ekimde 280 adede çıktı. Yıllık banttan inen araç sayısı önümüzdeki yıl 80 bini aşacak. Ayrıca 2024'te sedan model için de düğmeye basılacak.
9.11.2023 Otomobil
Yapılamaz denileni yaptı, 4 yılın ardından rekor üretim geldi
Yapılamaz denileni yaptı, 4 yılın ardından rekor üretim geldi Sivas’ta bir girişimci, ‘yetişmez’ denilen 7 bin 500 adet elma fidanını 4 yıl önce toprakla buluşturdu. Aradan geçen 4 yılın ardından bu yıl ilk hasada başlayan girişimci, ürettiği ürünleri Sivaslı tüketicilerle buluşturuyor.
18.10.2023 Yaşam
Satış rekoru kırıldı! TOKİ harekete geçti, yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade imkanı
Satış rekoru kırıldı! TOKİ harekete geçti, yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade imkanı TOKİ 42 ilde 462 arsayı açık artırma ile satacak. Aralarında İstanbul, Ankara İzmir ve Muğla, Antalya gibi arsa fiyatlarının yüksek olduğu şehirler yer alıyor. Peki TOKİ arsaları cazip mi? Ödemeler nasıl olacak? İşte detaylar...
18.10.2023 Ekonomi
Dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Bakanlık harekete geçti, uygun kredi ve peşinat imkanı
Dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Bakanlık harekete geçti, uygun kredi ve peşinat imkanı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 12. Kalkınma Planı kapsamında 2024'ten 2028'in sonuna kadar dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut yapacak. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz geçtiğimiz aylarda "Kamu olarak ilk konut edinimini destekleyici çerçeve içinde hareket edeceğiz" açıklaması yapmıştı. Bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan düşük faizli konut kredisi başvuruları kapsamında, tüm ayrıntıların ne zaman netleşeceği merak konusu oldu.
17.10.2023 Ekonomi
TOKİ'den ucuz konut hamlesi! Düşük peşinat ve taksit imkanı, şartlar beli oldu
TOKİ'den ucuz konut hamlesi! Düşük peşinat ve taksit imkanı, şartlar beli oldu TOKİ, 43 ilde konut, 17 ilde ise iş yeri satışı gerçekleştirecek. Konutların gerçek fiyatları 700 bin liradan başlarken ihaleyle satışa çıkacağı için daha ucuza da alınma ihtimali doğacak. Taksit ve düşük peşinat avantajıyla yapılacak ihale 11-12-13 Ekim’de gerçekleştirilecek.
6.10.2023 Ekonomi
Taşınma maliyeti arttı, başlangıç fiyatı 7500 TL! Tüm hasarlardan firma sorumlu
Taşınma maliyeti arttı, başlangıç fiyatı 7500 TL! Tüm hasarlardan firma sorumlu Evini ya da işyerini değiştirmek isteyenlerin önemli gider kalemlerinden biri de nakliye ücretleri. Son yıllarda hızla artan satılık ve kiralık ev fiyatlarına paralel olarak nakliye için ödenen ücretler de arttı. Taşınma telaşında olanlar nakliye süresince yaşayacakları sorunlar ile ilgili ne yapmaları gerektiğini ise tam olarak bilmiyor. Taşınma sırasında eşyaların zarar görmesi durumunda, nakliye firması yaşanan zarardan sorumlu tutuluyor. Avukat Cansen Erdoğan, "Taşıyıcı firma, eşyanın taşınmak üzere teslim alınmasından teslim edilmesine kadar geçecek süre içinde, eşyanın zararından, hasarından veya teslimindeki gecikmeden doğan durumdan sorumludur. Taşıyıcı şirket meydana gelen zararı tazmin etmekle yükümlüdür" diye konuştu.
19.09.2023 Ekonomi
Taşınma planı yapanlar nakliye firması seçerken dikkat! Eşyalarınız zarar görürse haklarınız nedir?
Taşınma planı yapanlar nakliye firması seçerken dikkat! Eşyalarınız zarar görürse haklarınız nedir? Evini ya da işyerini değiştirmek isteyenlerin önemli gider kalemlerinden biri de nakliye ücretleri. Son yıllarda hızla artan satılık ve kiralık ev fiyatlarına paralel olarak nakliye için ödenen ücretler de arttı. Taşınma telaşında olanlar nakliye süresince yaşayacakları sorunlar ile ilgili ne yapmaları gerektiğini ise tam olarak bilmiyor. Taşınma sırasında eşyaların zarar görmesi durumunda, nakliye firması yaşanan zarardan sorumlu tutuluyor. Avukat Cansen Erdoğan, "Taşıyıcı firma, eşyanın taşınmak üzere teslim alınmasından teslim edilmesine kadar geçecek süre içinde, eşyanın zararından, hasarından veya teslimindeki gecikmeden doğan durumdan sorumludur. Taşıyıcı şirket meydana gelen zararı tazmin etmekle yükümlüdür" diye konuştu.
19.10.2022 Ekonomi
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? THY emlak konut çekilişi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi ve sonuçları başvuru yapan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. THY Emlak Konut Yenişehir projesi kura çekilişine gözler çevrilmişken THY Emlak Konut Arnavutköy Projesi kura çekimi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı? sorularına da yanıt aranmaya devam ediliyor.
29.07.2023 Ekonomi
Arsa almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! Bakanlık duyurdu, satışa çıkıyor
Arsa almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! Bakanlık duyurdu, satışa çıkıyor Antalya Konyaaltı'nda 409 konut arsası, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 31 Temmuz tarihinde açık artırma ile satışa sunuluyor.
22.07.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki: 1 milyon 270 bin konut ürettik
Bakan Özhaseki: 1 milyon 270 bin konut ürettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi sosyal medya hesabından TOKİ eliyle yapılan konutlar ile ilgili bir video yayınladı. Bakan Özhaseki paylaşımında, “Güçlü şehirler ve güvenli yarınlar için ev sahibi olmayan hiçbir vatandaşımız kalmasın, dedik. Vatandaşlarımızın düşük peşinat ve uzun vadeyle ev sahibi olabilmeleri için TOKİ Başkanlığımız eliyle, 1 milyon 270 bin konut, 37 bin 760 sosyal donatı ürettik. Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalara kavuşturduk.” dedi.
4.07.2023 Gündem
Güngören'de şaka ile başlayan kavganın ardından dükkanı kurşunlandı
Güngören'de şaka ile başlayan kavganın ardından dükkanı kurşunlandı Güngören'de iddiaya göre Zülküf Salık'ın dükkanı, şaka ile başlayan kavganın ardından kurşunlandı. Olayda can kaybı veya yaralanan olmadı. Polis ekipleri dükkanı kurşunlayan kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. 
25.06.2023 Yaşam
İstanbul'da bayram tatili trafiği sürüyor
İstanbul'da bayram tatili trafiği sürüyor Kurban Bayramı sebebiyle 9 gün sürecek olan tatilin başlamasıyla İstanbul dışına çıkan vatandaşların trafikte oluşturduğu yoğunluk sürüyor.  Ataşehir TEM Otoyolu'nda oluşan yoğunluk havadan da görüntülendi.
25.06.2023 Gündem
Karısına mesaj atan kişiye önce arabayla çarptı, sonra pompalı tüfekle öldürdü
Karısına mesaj atan kişiye önce arabayla çarptı, sonra pompalı tüfekle öldürdü Denizli'nin Çivril ilçesinde karısına mesaj atan kişiyi ilk önce motosikletle giderken aracıyla çarpan adam, sonrasında pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü.
25.06.2023 Yaşam
Ev sahiplerinin talepleri değişti! Yıllık peşinat dönemi bitti
Ev sahiplerinin talepleri değişti! Yıllık peşinat dönemi bitti Antalya'da fahiş rakamlarla ev kiralayan yabancıların oturum izinleri uzatılmayınca rüzgar tersine döndü. 1 yıllık peşinatlı on binlerce liralık kiralama ücretleri büyük oranda düşerken, ev sahipleri de artık yabancı yerine yerli kiracı tercih ediyor.
25.06.2023 Ekonomi
Yeni konut kampanyaları geliyor! 13 bin konuta 450 bin başvuru, ödeme planı belli oldu
Yeni konut kampanyaları geliyor! 13 bin konuta 450 bin başvuru, ödeme planı belli oldu İstanbul’da evi olmayanlar için düzenlenen kampanya ilgiyle karşılandı. Emlak Konut ve THY’nin Arnavutköy’de hayata geçireceği 13 bin konut için iki haftada 450 binin üzerinde başvuru yapıldı. Önümüzdeki günlerde kura çekimi ile hak sahipleri belirlenecek. Projede aylık ödemeler 7.500 TL’den başlayacak.
17.06.2023 Ekonomi
Ev almak isteyenlere fiyat uyarısı! 'Elinizde paranız varsa alın'
Ev almak isteyenlere fiyat uyarısı! 'Elinizde paranız varsa alın' Yatırım yapmak ya da oturmak için ev almak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Seçim döneminin sona ermesi ile birlikte gayrimenkul sektöründeki gelişmeler de yakından takip ediliyor. Seçim öncesinde çok sayıda kişi tereddüt ederek ev almaya yanaşmadı. Satışları, konut kredisi sorunları ve fiyatların yükselmesi de doğrudan etkiledi. Peki önümüzdeki dönemde ev fiyatları artacak mı? Uzman isim sektöre ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, ev satın almak isteyenler için de tavsiye verdi. İşte detaylar...
9.06.2023 Ekonomi
Dönüşüm kampanyasında rekor talep! 1 milyonu geçti
Dönüşüm kampanyasında rekor talep! 1 milyonu geçti İstanbul’da kentsel dönüşümü hızlandırmak hedefiyle hayata geçirilen ‘Yarısı Bizden’ kampanyasına 90 bin 61 binada 1 milyon 19 bin 471 bağımsız bölümde 269 bin 66 başvuru yapıldı.
2.06.2023 Gündem
'Yarısı Bizden' kampanyasında başvurular sona erdi! Bakan Kurum: Dönüşüm süreci hemen başlayacak
'Yarısı Bizden' kampanyasında başvurular sona erdi! Bakan Kurum: Dönüşüm süreci hemen başlayacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini vererek Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak tanımladığı “Yarısı Bizden” kampanyasının başvuru sürecinin sonlandığını duyurdu. 26 Nisan’da e-Devlet üzerinden başlayan başvuru süreci 31 Mayıs’ta sonlandı. Başvuruları sonlanan Yarısı Bizden kampanyasıyla ilgili resmî sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yarısı Bizden kampanyamızda başvurular sona erdi. 1 milyon 19 bin 471 bağımsız birim, 269 bin 670 başvuru yapıldı. Şu ana kadar uzlaşı sağlanan 108 bin konutta projelendirme çalışmaları başlatıldı. Tüm başvurular incelenecek, çoğunluğun sağlandığı binalarda dönüşüm süreci hemen başlayacak. İstanbul'umuzu tüm afetlere karşı daha dirençli kılmak için durmadan çalışacağız!” dedi. 
1.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Peşinat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki peşinat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.