Personeltemin.Msb.Gov.Tr

Personeltemin.Msb.Gov.Tr

Son dakika personeltemin.msb.gov.tr haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan personeltemin.msb.gov.tr ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını personeltemin.msb.gov.tr haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Personeltemin.Msb.Gov.Tr

haberleri sayfasında son dakika yaşanan personeltemin.msb.gov.tr gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 personeltemin.msb.gov.tr haberi bulunmuştur. Tüm personeltemin.msb.gov.tr haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB duyurdu! Memur alımına ilişkin sınav sonuçları belli oldu
MSB duyurdu! Memur alımına ilişkin sınav sonuçları belli oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Kuvvet Komutanlıklarına memur alımına ilişkin sözlü sınav sonuçları yayımlandı.
31.08.2023 Çalışma Hayatı
MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? MSÜ yerleştirme sonuçları 2023 açıklandı mı?
MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? MSÜ yerleştirme sonuçları 2023 açıklandı mı? MSÜ tercih sonuçları açıklandı mı, MSÜ yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? 29 Mayıs'ta sona eren MSÜ tercih işlemlerinin ardından Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılacak tercih sonuçları açıklaması merakla beklenmeye başlandı. MSÜ tercihleri, geçtiğimiz yıl 18 Nisan-13 Mayıs tarihleri arasında alınmıştı. Sonuçlar ise 20 Haziran'da erişime açılmıştı. İşte MSÜ tercih sonuçları hakkında merak edilen son durum…
9.06.2023 Eğitim
MSB, işçi alımı kura sonuç duyurusu yayımladı
MSB, işçi alımı kura sonuç duyurusu yayımladı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), açıktan işçi alımı kura sonuç duyurusu yayımlandığını açıkladı.
14.12.2022 Çalışma Hayatı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı! Millî Savunma Bakanlığı ve Millî Savunma Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını online olarak yapabilecek. Adayların, ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB ve MSÜ personel alımı başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Personel alımı yapılacak! Başvurular başlıyor, işte şartlar
Personel alımı yapılacak! Başvurular başlıyor, işte şartlar Üç bakanlık açıkladı. Personel alımı yapılacak. Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Savunma Üniversitesine 555 sözleşmeli personel alınacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 sözleşmeli personel, İçişleri Bakanlığı ise 80 İçişleri uzman yardımcısı alımı gerçekleştirecek. İşte başvuru tarihi ve şartları...
2.12.2022 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) uzman yardımcısı alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) uzman yardımcısı alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Uzman yardımcısı temini yapılacak. Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında istihdam edilmek üzere sınavla uzman yardımcısı alımı yapılacak. Peki, MSB uzman yardımcılığı başvurusu nasıl yapılır? MSB uzman yardımcısı alımı başvuru şartları ne? MSB personel temin başvuru ekranı!
28.10.2022 Personel Alımı
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları Milli Savunma Bakanlığı Kara, Deniz Ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına sözleşmeli er alacak. Sözleşmeli er alımı başvurularında son günlere girildi. Başvurular, 25 Eylül 2022’de sona erecek. Başvurular online olarak alınacak. Peki, MSB sözleşmeli er alımı başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli er alımı başvuru şartları ne? Sözleşmeli er maaşı ne kadar? 2022 Sözleşmeli er alımı başvuru ekranı!
13.09.2022 Personel Alımı
MSB duyurdu! TSK’ya subay adayları alınacak! Kılavuz yayınlandı!
MSB duyurdu! TSK’ya subay adayları alınacak! Kılavuz yayınlandı! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) subay ve subay aday adayı alınacak. MSB’nin Personel Temin Başkanlığı tarafından subay alımına ilişkin kılavuzlar yayınlandı. İlana göre, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne 2022 yılı için, kuvvet komutanlıkları ve milli savunma üniversitesinde görevlendirilmek üzere muvazzaf subay adayı ile tabip, diş tabibi ve özel nitelikli beden eğitimi öğretmeni subay aday adayı alınacak. Peki, MSB subay alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
23.09.2022 Personel Alımı
MSB duyurdu! Sözleşmeli er alımı başvuruları başladı! Sözleşmeli er alımı başvuru şartları ne?
MSB duyurdu! Sözleşmeli er alımı başvuruları başladı! Sözleşmeli er alımı başvuru şartları ne? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na sözleşmeli er alımları başladı. Sözleşmeli er alımı başvuru kılavuzu yayınlandı. Sözleşmeli er alımına en az ilköğretim okulu mezunu olanlar başvuru yapabilecek. Peki, Sözleşmeli er alımı başvuruları başladı mı? Sözleşmeli er alımı başvuru şartları ne? Sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli er maaşı ne kadar? İşte MSB Sözleşmeli er alımı ile ilgili detaylar…
7.11.2022 Personel Alımı
MSÜ sınav sonuçları nasıl öğrenilir, Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları sınav sonuçları açıklandı mı?
MSÜ sınav sonuçları nasıl öğrenilir, Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları sınav sonuçları açıklandı mı? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okulları sınav sonuçları açıklandı. Peki, MSÜ sınav sonuçları nasıl öğrenilir?
29.07.2022 Eğitim
MSÜ tercih sonuçları açıklandı! MSB PERTEM sayfası ile MSÜ tercih sonuçları sorgulama ekranı!
MSÜ tercih sonuçları açıklandı! MSB PERTEM sayfası ile MSÜ tercih sonuçları sorgulama ekranı! MSÜ tercih sonuçları açıklandı. 18 Nisan - 13 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılan MSÜ tercih işlemleri sonrası gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrilmişti, heyecanlı bekleyiş sona erdi. İşte MSB personel temin ekranı ile MSÜ tercih sonuçları sorgulama ekranı…
20.06.2022 Eğitim
MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? MSÜ tercih sonuçları 2022 sorgulama ekranı (PERTEM)!
MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? MSÜ tercih sonuçları 2022 sorgulama ekranı (PERTEM)! MSÜ tercih sonuçları için PERTEM sorgulama ekranı yoğun bir şekilde ziyaret ediliyor. MSÜ tercih sonuçları tercihlerin yapıldığı 30 Nisan ve 19 Mayıs tarihleri sonrasında en çok merak edilen konulardan biri oldu. https://personeltemin.msb.gov.tr/ internet adresinden yapılan açıklamada sonuçların açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, MSÜ tercih sonuçları 2022 ne zaman açıklanacak, MSÜ tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak? MSÜ tercih sonuçları 2022 sorgulama ekranı (PERTEM)!
20.06.2022 Eğitim
Muvazzaf Astsubay adayı alımı sonuçları açıklandı mı? personeltemin.msb.gov.tr sorgulama ekranı!
Muvazzaf Astsubay adayı alımı sonuçları açıklandı mı? personeltemin.msb.gov.tr sorgulama ekranı! Muvazzaf Astsubay Adayı alım sonuçları açıklandı. İşte personeltemin.msb.gov.tr sorgulama ekranı!
23.05.2022 Personel Alımı
MSÜ tercihleri ne zaman açıklanacak? MSÜ tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih!
MSÜ tercihleri ne zaman açıklanacak? MSÜ tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih! MSÜ askeri öğrenci aday tercih işlemleri adaylar tarafından merak ediliyor. Tercih işlemleri 13 Mayıs’ta sona erdi. Adaylar, ÖSYM tarafından açıklanacak tercih sonuçlarını araştırıyor. Peki, MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? İşte detaylar…
19.05.2022 Eğitim
Harp Okulları ve Astsubay MYO tercih işlemleri süresi uzatıldı
Harp Okulları ve Astsubay MYO tercih işlemleri süresi uzatıldı Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih işlemleri 16 Mayıs'a uzatıldı.
14.05.2022 Eğitim
MSÜ tercih yapma ekranı! MSÜ tercihleri nasıl yapılır, MSÜ tercihleri ne zaman? MSÜ e- Devlet tercih süreci…
MSÜ tercih yapma ekranı! MSÜ tercihleri nasıl yapılır, MSÜ tercihleri ne zaman? MSÜ e- Devlet tercih süreci… MSÜ sonuçlarının açıklanmasıyla, gözler MSÜ tercihlerine çevrilmişti. Milli Savunma Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada "Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca 27 Mart 2022 tarihinde icra edilen 2022 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na (2022-MSÜ) katılan ve 2022-YKS başvurusu bulunan adaylar tercih yapabilecektir. Adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini 18 Nisan-13 Mayıs 2022 saat 23:59'a kadar yapmaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde tercihini yapmayan adaylar, 2'nci seçim aşamalarına çağrılmayacaktır." denildi. Peki, MSÜ tercihleri nasıl yapılır?
18.04.2022 Eğitim
MSÜ sınavına kaç kişi girdi 2022? Milli Savunma Üniversitesi bu sene kaç kişi alacak, kontenjanlar belli oldu mu, tercihler ne zaman yapılacak?
MSÜ sınavına kaç kişi girdi 2022? Milli Savunma Üniversitesi bu sene kaç kişi alacak, kontenjanlar belli oldu mu, tercihler ne zaman yapılacak? MSÜ sınav sonuçlarının açıklanmasıyla, adayların kontenjanlar, tercihleri ve sınava giren kişi sayısı hakkında yaptıkları aramalar arttı. Peki, MSÜ sınavına kaç kişi girdi 2022? Milli Savunma Üniversitesi bu sene kaç kişi alacak, kontenjanlar belli oldu mu, tercihler ne zaman yapılacak?
15.04.2022 Eğitim
MSÜ taban puanları! 2022 kadın ve erkek astsubay taban puanları açıklandı mı, MSÜ’ye toplam kaç kişi girdi, MSÜ kaç puanla alıyor?
MSÜ taban puanları! 2022 kadın ve erkek astsubay taban puanları açıklandı mı, MSÜ’ye toplam kaç kişi girdi, MSÜ kaç puanla alıyor? MSÜ taban puanları 2022 açıklandı mı? MSÜ sınavı taban puanları, MSÜ sonuçlarının açıklanmasının ardından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Sınava giren adaylar ikinci aşama için olan tercihlerini https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden belirleyebilecek. Peki, MSÜ kadın ve erkek astsubay taban puanları açıklandı mı, MSÜ’ye toplam kaç kişi girdi, MSÜ kaç puanla alıyor? İşte MSÜ taban puanları için merak edilenler…
15.04.2022 Eğitim
MSÜ sınav sonuçları açıklandı! ÖSYM 2022 MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı
MSÜ sınav sonuçları açıklandı! ÖSYM 2022 MSÜ sınav sonuçları sorgulama ekranı Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde eğitim almak isteyen adayların katılım sağladığı sınav bilindiği üzere 27 Mart Pazar günü 81 il genelinde düzenlenmişti. 165 dakikalık zorlu sınavın ardından "2022 MSÜ sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman saat kaçta açıklanacak?" soruları yanıt aranıyordu. ÖSYM'nin internet sitesinde 2022 MSÜ sonuçları açıklandı.
14.04.2022 Eğitim
MSÜ taban puanları 2022! MSÜ taban puanları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
MSÜ taban puanları 2022! MSÜ taban puanları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MSÜ taban puanları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MSÜ taban puanları ve tercih tarihleri araştırılmaya başlandı. 27 Mart tarihinde yapılan MSÜ sınavı sonrası adaylar 2022 Milli Savunma Üniversitesi Aday Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı soruları ve cevapları açıklandı. Adaylar merakla şimdi de puanlarını bekliyor.
12.04.2022 Eğitim
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sözleşmeli bilişim personeli alacak!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sözleşmeli bilişim personeli alacak! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! MSB, KPSS’den en az 70 puanla sözleşmeli bilişim personeli alınacak. İlan Cumhurbaşkanlığı’nın Kariyer Kapısı Kamu İş İlanları sitesinde yayınlandı. Başvurular 11 Nisan’da sona erecek. Peki, MSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuru şartları ne? İşte MSB personel alımı 2022 ilanı ve başvuru şartları!
4.04.2022 Personel Alımı
Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na sözleşmeli er alınacak! Sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır? İşte Sözleşmeli er başvuru kılavuzu 2022!
Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na sözleşmeli er alınacak! Sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır? İşte Sözleşmeli er başvuru kılavuzu 2022! MSB duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na en az ilköğretim mezunu sözleşmeli er alınacak! MSB, sözleşmeli er başvuru kılavuzunu yayımladı. Adaylar başvurularını MSB’nin Personel Temin Başkanlığı başvuru sistemi üzerinden gerçekleştirebilecek. Peki, Sözleşmeli er başvuru nasıl yapılır? Sözleşmeli er maaşı ne kadar? İşte sözleşmeli er başvuru kılavuzu 2022!
23.03.2022 Personel Alımı
MSB duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na en az ilköğretim mezunu sözleşmeli er alınacak! Başvurular başladı! İşte başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı!
MSB duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na en az ilköğretim mezunu sözleşmeli er alınacak! Başvurular başladı! İşte başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na sözleşmeli er alınacak. Başvuru kılavuzu yayınlandı. Başvuru yapacak adaylar MSB’nin Personel Temin Başkanlığı üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Başvurular 27 Mart’ta sona eriyor. Peki, MSB Kara Kuvvetleri sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli er başvuru şartları ne? İşte MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2021-2 dönemi yılı sözleşmeli er temini başvuru kılavuzu!
22.03.2022 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! TSK’ya muvazzaf subay adayı alınacak! İşte subay başvurusu şartları!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! TSK’ya muvazzaf subay adayı alınacak! İşte subay başvurusu şartları! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) muvazzaf subay adayı alınacak! Yayımlanan ilana göre, Kara Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na 30, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na 10, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na 10 olmak üzere toplamda 50 kadın ve erkek subay adayı alınacak. Son başvuru tarihi 20 Mart 2022 olarak belirlendi. Peki, TSK subay alımı başvurusu nasıl yapılır? Subay başvurusu şartları ne? İşte personel temin başvuru ekranı!
18.02.2022 Personel Alımı
MSÜ Astsubay başvuru sonuçları açıklandı! MSÜ başvuru sonuçları nereden öğrenilir, MSÜ ön başvuru sonuçlarına nasıl bakılır?
MSÜ Astsubay başvuru sonuçları açıklandı! MSÜ başvuru sonuçları nereden öğrenilir, MSÜ ön başvuru sonuçlarına nasıl bakılır? MSB Astsubay adayı temini ön başvuru sonuçlarını açıkladı. MSÜ 13 Ocak – 9 Şubat 2022 tarihleri arasında yetiştirmek üzere subay alımı ve astsubay alımı yaptı. MSB’de subay ve astsubay olmak isteyenler bu ilana başvurdu, şimdi sonuçlar açıklandı. Peki, MSÜ başvuru sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? İşte MSÜ Astsubay başvuru sonuçları…
18.01.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Personeltemin.Msb.Gov.Tr ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki personeltemin.msb.gov.tr haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.