Partigöç

Partigöç

Son dakika partigöç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan partigöç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını partigöç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Partigöç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan partigöç gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 partigöç haberi bulunmuştur. Tüm partigöç haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a
15 Temmuz hain darbe girişiminin tarihçesi: 1 Kasım 2015’ten 14 Temmuz 23.59’a 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hazırlanan iddianameler, ortaya çıkan belge ve görüntüler, darbe girişimine nasıl hazırlanıldığını ve FETÖ’nün darbe çarkını nasıl çevirdiğini de gözler önüne serdi.
15.07.2023 Gündem
'Fuat Avni' hesabını yönetiyordu! Mustafa Koçyiğit'in cezası belli oldu
'Fuat Avni' hesabını yönetiyordu! Mustafa Koçyiğit'in cezası belli oldu FETÖ'nün darbe girişiminde Emniyet İstihbarat Dairesi'nin işgali davasında 2 sanık müebbet, 15 sanık ise 16 yıl 6 aya kadar hapisle cazalandırıldı. Sanıklardan, "Fuat Avni" sosyal medya hesabının kullanıcıları arasında yer alan Mustafa Koçyiğit müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
18.01.2021 Gündem
FETÖ'cü emniyet müdürlerine ceza yağdı!
FETÖ'cü emniyet müdürlerine ceza yağdı! 15 Temmuz'da İstihbarat Daire Başkanlığını ele geçirmek isteyen eski emniyet müdürleri Aktepe, Kırcılı, Gerçek ve Taşkın 15'er yıl hapse mahkum edildi.
18.12.2020 Gündem
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı
"Genelkurmay Çatı" davasında 224 sanık hakkında verilen karar onandı FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin 224 sanık hakkında verilen karar, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf) tarafından onandı.
14.10.2020 Gündem
Metin İyidil hakkında MİT belgesi ortaya çıktı!
Metin İyidil hakkında MİT belgesi ortaya çıktı! Eski EDOK Komutanı korgeneral Metin İyidil hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla darbecilerin odasında yapılan aramalarda darbe bildirilerinin altında imzası bulunan sözde Yurtta Sulh Konseyi üyesi Mehmet Partigöç’e ait özel kasada, İyidil ile ilgili önemli belgelere ulaşıldı.
21.01.2020 Gündem
Komandoları Ankara’ya gönderen generale 141 kez ağırlaştırılmış müebbet
Komandoları Ankara’ya gönderen generale 141 kez ağırlaştırılmış müebbet Şırnak'taki komando taburlarına, darbe girişimine destek için Ankara'ya intikal emri veren eski Tuğgeneral Gürcan, yargılandığı davada 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
17.11.2019 Gündem
15 Temmuz'un önemli belgesini 'kasa'da gizlediler
15 Temmuz'un önemli belgesini 'kasa'da gizlediler 15 Temmuz darbe girişiminde, terör örgütü FETÖ'nün Yurtta Sulh Konseyi üyesi eski Tuğgeneral Mehmet Partigöç'ün odasındaki kasadan çıkan belgeler, örgütün uzun süre TSK'daki yapılanmasını ve kalkışma planlarını nasıl gizlediğini ortaya çıkardı.
13.08.2019 Gündem
Darbe girişimi davalarının ceza bilançosu
Darbe girişimi davalarının ceza bilançosu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin açılan 289 davadan 265'i mahkeme heyetleri tarafından karara bağlandı, 24'ünde ise sanıkların yargılanmasına devam ediliyor. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından cumhuriyet başsavcılıkları tarafından 100 binin üzerinde soruşturma yürütüldü.
13.07.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Sivillere ateş eden konsey üyesine 141 kez ağırlaştırılmış müebbet
Sivillere ateş eden konsey üyesine 141 kez ağırlaştırılmış müebbet Genelkurmay'da sivillere ateş eden sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski tuğamiral Sinan Sürer'e, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
20.06.2019 Gündem
Sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi Gürcan'a 141 kez ağırlaştırılmış  müebbet
Sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi Gürcan'a 141 kez ağırlaştırılmış müebbet Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimini sırasında Şırnak'taki komando taburlarına Ankara'ya intikal emri veren eski Çakırsöğüt jandarma tugay komutanı Ali Osman Gürcan, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı.
20.06.2019 Gündem
Genelkurmay çatı davasında karar!
Genelkurmay çatı davasında karar! FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlere ilişkin aralarında sözde "yurtta sulh konseyi" üyelerinin de bulunduğu 224 sanığı yargılayan Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesi, aralarında eski Hava Kuvvetleri Komutanı ve YAŞ üyesi, eski orgeneral Akın Öztürk ile Mehmet Dişli ve Hakan Evrim'in de bulunduğu 17 sanığı 141'er kez ağırlaştırılmış müebbete mahkum etti. Örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in arasında bulunduğu 13 kişinin dosyaları ayrıldı.
20.06.2019 Gündem
Genelkurmay çatı davasında karar günü belli oldu
Genelkurmay çatı davasında karar günü belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda yaşanan eylemlere ilişkin, aralarında sözde yurtta sulh konseyi üyelerinin de yer aldığı 224 sanıklı davaya devam edildi.
28.05.2019 Gündem
Darbeci danışman savunma yerine karalama yaptı
Darbeci danışman savunma yerine karalama yaptı FETÖ'nün darbe girişimini sivil imamlarla yöneten sözde yurtta sulh konseyi üyelerinden eski Genelkurmay Başkanı başdanışmanı albay Orhan Yıkılkan, iki gün süren savunmasında, dönemin Türk Silahlı Kuvvetleri komutasındaki isimleri hedef aldı. Savunmasında darbe girişimindeki rolüne değinmeyen Yıkılkan, danışmanlığını yaptığı Akar'ın derdest edilmesine, Adil Öksüz'ün başkanlığındaki darbe toplantılarına katılmasına, günler öncesinde darbe girişimini eski yarbay Levent Türkkan'a bildirmesine ve darbe girişiminden bir buçuk ay önce Akıncı Üssü'nde keşif yapmasına açıklık getiremedi.
23.04.2019 Gündem
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı!
FETÖ, ihanete böyle hazırlandı! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından İstanbul'da işgal edilecek yerler ve buralara gidecek askerlerden sorumlu olan darbeci rütbelilerin görevleri, üst düzey FETÖ'cü askerlerin katıldığı 3 farklı darbeye hazırlık toplantısıyla planlandı.
20.04.2019 Gündem
FETÖ ihanete böyle hazırlandı
FETÖ ihanete böyle hazırlandı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in talimatının ardından sivil imamların başkanlığında Ankara'nın birçok yerinde darbeye hazırlık toplantıları yapıldı.
18.04.2019 Gündem
Darbe sanıkları inkara devam ediyor
Darbe sanıkları inkara devam ediyor Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yargılamaların devam ettiği davalarda sanıklar inkar taktiğini sürdürüyor.
19.01.2019 Gündem
FETÖ'den tarihi seçim için kaos çağrısı!
FETÖ'den tarihi seçim için kaos çağrısı! Fetullahçı Terör Örgütü, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde kaos çıkarmak için çaba gösterdi. Tutuklu üyelerine HDP'ye oy verme çağrısı yapan FETÖ, seçim gününde de provokasyondan yana tavır aldı.
24.06.2018 Gündem
Tüm izleri yok etmişler! Çok önemli ayrıntılar ortaya çıktı
Tüm izleri yok etmişler! Çok önemli ayrıntılar ortaya çıktı 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan suikast timinin başındaki FETÖ’cü eski Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş’in Kuleli Askeri Lisesi’ndeki öğrenci kayıtlarının silindiği ortaya çıktı. İlerleyen dönemde çoğu generalliğe terfi eden yaklaşık 300 askerin kayıtları benzer şekilde yok edilerek sicilleri temizlendi. Bu isimler FETÖ'nün en sadık kripto ekibi olarak görülüyor. Milli Savunma Üniversitesi şimdi bu isimlerin peşinde düştü...
18.06.2018 Gündem
O villada Öksüz’e Gülen talimat verdi
O villada Öksüz’e Gülen talimat verdi Genelkurmay çatı davasında ifade veren eski albay Hakan Bıyık, darbe planı yapılan villadaki toplantıda 3 gün kaldığını, Adil Öksüz’ün Fetullah Gülen ile görüşme yaptığını anlattı
22.02.2018 Gündem
A takımı tek çatıda! Akın Öztürk...
A takımı tek çatıda! Akın Öztürk... FETÖ’nün, 15 Temmuz’daki darbe girişiminin beyin takımı olan Yurtta Sulh Konseyi’nin tüm üyelerinin Genel Kurmay çatı davasında yargılanmasına karar verildi. Akın Öztürk’ün de yargılandığı Akıncı Üssü davasında 13 sanığın dosyası bu kapsamda ayrıldı.
8.02.2018 Gündem
FETÖ dergisinde o albayın parmak izi!
FETÖ dergisinde o albayın parmak izi! Sıkıyönetim emrinde imzası olan darbeci albay Cemil Turhan’ın parmak izi, Van’da çöplükte bulunan Sızıntı dergisinde tespit edildi. Turhan, FETÖ ile hiçbir ilişkisi olmadığını ifade etmişti
29.09.2021 Gündem
İşte Zekai Aksakallı'nın 15 Temmuz'daki görüntüsü
İşte Zekai Aksakallı'nın 15 Temmuz'daki görüntüsü Dönemin Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı’nın 15 Temmuz günü Genelkurmay Karargahı’nda görüntüleri ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Hakim kızdı: Böyle tatbikat gördün mü!
Hakim kızdı: Böyle tatbikat gördün mü! Genelkurmay 2. Başkanı’nın özel kalem müdürü yaşananlarla ilgili ‘tatbikat’ ifadesini kullanınca hakim, “Kaç yıllık askersin, daha önce üst düzey komutanın bağlanarak götürüldüğü tatbikat gördün mü?” dedi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cüler Gatakulis'i doktorlara karşı silah gibi kullandılar
FETÖ'cüler Gatakulis'i doktorlara karşı silah gibi kullandılar FETÖ'nün GATA'daki eylemlerine ilişkin 104 şüpheli ve faaliyetlerin yer aldığı iddianame tamamlanarak mahkemeye gönderildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Partigöç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki partigöç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.