Pamukkale Turizm'den flaş karar! 200 şubesini kapatıyor!
Pamukkale Turizm'den flaş karar! 200 şubesini kapatıyor! Pamukkale Turizm corona virüs sonrası iş şeklini değiştirme kararı aldı. Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç online satışlara öncelik vereceklerini açıkladı. Özdalgıç "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İş yapış şekillerimizi değiştiriyoruz. Otogarlar ve şehir içerisindeki belirli satış noktalarını bırakarak yolumuza devam edeceğiz. Tüm Türkiye'de 250 adet şubemiz var. Peyderpey 200 şubeyi kapatacağız. Başka çaresi yok bu işin. Artık ağırlıklı olarak online bilet satışımız olacak. Yolcularımız sağlığı açısından da bu durum çok daha iyi olacak." dedi.
1.06.2020 Ekonomi
Pamukkale Turizm için kritik karar verildi
Pamukkale Turizm için kritik karar verildi İflasına karar verilen Pamukkale Turizm ile ilgili kritik karar, dün ilki yapılan alacaklılar toplantısında çıktı. Toplantıda, alacaklıların büyük bir bölümü, şirket faaliyetinin devamı yönünde oy kullandı. Şirketin iflasına ilişkin yapılan itiraz ise istinaf mahkemesi aşamasında...
13.03.2019 Ekonomi
Pamukkale, 100 otobüse 70 milyon lira yatırdı
Pamukkale, 100 otobüse 70 milyon lira yatırdı Pamukkale Turizm, 70 milyon lira yatırımla 100 adetlik otobüs alımını tamamladı. MAN ve NEOPLAN’ı tercih eden Pamukkale’ye son 15 adet 2+1 VIP otobüs teslim edildi.
9.02.2016 Ekonomi