Komiser yardımcılığı sınavı konuları ve merkezleri! PAEM komiser yardımcılığı sınavı ne zaman, nerede, saat kaçta olacak?
Komiser yardımcılığı sınavı konuları ve merkezleri! PAEM komiser yardımcılığı sınavı ne zaman, nerede, saat kaçta olacak? Polis Akademisi resmi sitesi üzerinden geçtiğimiz ay yapılan açıklamada 1000 kişilik komiser yardımcısı alımı yapılacağı duyurulmuş, alımlara ilişkin başvuruların da 19 Ağustos tarihinde başlayacağı belirtilmişti. Başvurularını yapan adaylar 1000 Komiser yardımcısı sınavının ne zaman olacağını hangi konular çıkacağını araştırıyordu. Komiser yardımcılığı sınavı ile ilgili detaylar belli oldu. Peki, PAEM 1000 Komiser yardımcısı sınavı ne zaman? Komiser yardımcılığı sınav konuları nelerdir, hangi merkezlerde yapılacak?
17.09.2021 Çalışma Hayatı
PAEM komiser yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak?
PAEM komiser yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) 2 bin 200 komiser yardımcılığı kadrosu açıldı. Peki PAEM komiser yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? İşte PAEM komiser yardımcılığı sınavına ilişkin merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem