Oyak Renault

Oyak Renault

Son dakika Oyak Renault haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Oyak Renault ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Oyak Renault haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oyak Renault

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oyak renault gelişmeleri de dahil olmak üzere 502 oyak renault haberi bulunmuştur. Tüm oyak renault haberleri aşağıda listelenmiştir.
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
OYAK ve Renault’tan Türkiye’ye 400 milyon euroluk yatırım
OYAK ve Renault’tan Türkiye’ye 400 milyon euroluk yatırım Güçlü ortağı OYAK ile 50 yıldan uzun süredir Türkiye’de faaliyet gösteren dünya devi Renault, Türkiye’yi markanın ihracat üssü yapacak bir adım atıyor. Türkiye için 2027 oyun planını İstanbul’dan dünyaya duyuran Renault ve OYAK 400 milyon Euro’nun üzerinde yatırım yapacaklarını açıkladı. 2027’den önce 4 yeni Renault modeli Bursa’daki Oyak Renault fabrikalarında üretilecek.
11.12.2023 Ekonomi
İkinci el araba satışında yeni dönem! Fabrika çıkışlı, 2 yıl garantili olacak
İkinci el araba satışında yeni dönem! Fabrika çıkışlı, 2 yıl garantili olacak İkinci el araba alma planı yapanları çok yakından ilgilendiren bir gelişme orta çıktı. İkinci el araçların üretici veya distribütörce tavsiye edilen güncel satış fiyatının üzerinde fiyattan ilanla pazarlanmasına 2024'e kadar kısıtlama getirildi. Düzenlemeye aykırı ilanlar uyarılacak, aykırı tutumu sürdürenlere 300 bin liraya kadar ceza uygulanacak. Bu süreçte ilanların yüzde 75'i kaldırıldı. Öte yandan Renault merakla beklenen fabrika çıkışlı ikinci el araç faaliyetlerini Türkiye’de devreye aldı. Bursa’daki Oyak Renault fabrikasında kurulan ‘Refactory’ isimli ikinci el araç yenileme merkezinde, kullanılmış otomobillerin ekspertiz, mekanik, karoser onarımı, boya işlemleri gibi birçok işlemi gerçekleştirilecek.
26.07.2023 Ekonomi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, “İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz” dedi.
24.10.2022 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Aylar sonra ilk kez oldu! Eskiye dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Aylar sonra ilk kez oldu! Eskiye dönüyor Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama. Araba fiyatlarıyla ilgili tarih verildi. Çip krizi sebebiyle araba fiyatlarında yeni değişimler yaşanacak. İkinci el araba piyasasında ise hareketlenme başladı. Durgunluk sebebiyle fiyatların bir miktar düştüğünü söyleyen satıcılar önümüzdeki günlerde piyasının daha da hareketlenmesi bekliyor. Vatandaş ise istediği fiyattan araba bulamamasından şikayetçi. Vatandaşlar 90 bin lira bandında araba kalmamasından yakındı. Öte yandan Çip krizinin yol açtığı olumsuz etkiler Türkiye'de de derinden yaşanıyor. Son iki yıldır Türkiye'de satılan otomobillerde aksesuar seviyesi geriledi. Cam tavan, deri koltuk, şerit takip sistemi, kör nokta uyarısı gibi konfor ve güvenlik donanımları otomobillerden çıkarılmaya başlandı. Daha önce standart olan donanımlar isteğe bağlı olarak getirilmeye başlandı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. 1.000 TL'lik bir fark bile otomobilin ÖTV matrahını etkiliyor ve bir üst dilime çıkarıyor. Dolayısıyla otomobilin anahtar teslim satış fiyatını yükseltiyor. Bu yüzden firmalar modellerinin alt dilimdeki ÖTV matrahına girmesi için çabalıyor. Otomobillerini daha az aksesuarla getiriyorlar. Öte yandan araba fiyatlarıyla ilgili uzmanlar son dakika açıklamalarda bulundu! Uzmanlar nisan yanında yaşanacak fiyat değişimleriyle ilgili fiyat verdi. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
10.04.2022 Ekonomi
Yeni Mitsubishi Colt Bursa’da üretilecek!
Yeni Mitsubishi Colt Bursa’da üretilecek! Renault Group yeni nesil şehir otomobili Mitsubishi COLT’un Bursa’da üretileceğini açıkladı.
8.04.2022 Otomobil
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Böylesi görülmedi ilk kez oldu! Tarih verildi! Nisan ayında...
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Böylesi görülmedi ilk kez oldu! Tarih verildi! Nisan ayında... Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Araba fiyatlarıyla ilgili tarih verildi. Çip krizi sebebiyle araba fiyatlarında yeni değişimler yaşanacak. Çip krizinin yol açtığı olumsuz etkiler Türkiye'de de derinden yaşanıyor. Son iki yıldır Türkiye'de satılan otomobillerde aksesuar seviyesi geriledi. Cam tavan, deri koltuk, şerit takip sistemi, kör nokta uyarısı gibi konfor ve güvenlik donanımları otomobillerden çıkarılmaya başlandı. Daha önce standart olan donanımlar isteğe bağlı olarak getirilmeye başlandı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. 1.000 TL'lik bir fark bile otomobilin ÖTV matrahını etkiliyor ve bir üst dilime çıkarıyor. Dolayısıyla otomobilin anahtar teslim satış fiyatını yükseltiyor. Bu yüzden firmalar modellerinin alt dilimdeki ÖTV matrahına girmesi için çabalıyor. Otomobillerini daha az aksesuarla getiriyorlar. Öte yandan araba fiyatlarıyla ilgili uzmanlar son dakika açıklamalarda bulundu! Uzmanlar nisan yanında yaşanacak fiyat değişimleriyle ilgili fiyat verdi. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
7.04.2022 Ekonomi
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor TİM tarafından düzenlenen İhracatın Güçlü Kadınları Ödül Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, “Sürdürülebilir kalkınma hedefleri ana amacı hiç kimseyi arkada bırakmamaktır. Şu tartışmasız bir gerçek ki kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor. Bunun yanında gelecek nesillerin niteliğinin artmasını ve aile kurumunun güçlenmesini de beraberinde getiriyor. Yani kadınların bir toplumun her alandaki gelişiminde merkezi bir rolü var” dedi. 
4.03.2022 Gündem
Elektrikli Megane sonbaharda Türkiye’de
Elektrikli Megane sonbaharda Türkiye’de Renault'nun yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli modeli 470 km menzilli batarya versiyonu ile sonbaharda Türkiye’de satışa sunulacak.
28.02.2022 Otomobil
Karsan sonbaharda Megane üretimine geçiyor!
Karsan sonbaharda Megane üretimine geçiyor! Bu yıl istihdam sayısını 2 binin üzerine çıkarmayı hedefleyen karsan sonbaharda Bursa'da Renault Megane sedan üretimine geçmek için yatırımlara başladı.
21.02.2022 Otomobil
Oyak Renault üst yönetiminde bayrak değişimi!
Oyak Renault üst yönetiminde bayrak değişimi! Hakan Doğu, Oyak Renault’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atandı.
21.12.2021 Otomobil
TOGG, Türk otomotiv tedarik sanayi için 'tam bir boy aynası'
TOGG, Türk otomotiv tedarik sanayi için 'tam bir boy aynası' Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Albert Saydam, "Türk otomotiv sanayisi bir aracın yüzde 80'ini üretebilir durumda.' dedi.
21.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Karsan, Megane için 210 milyon TL yatırım yapacak!
Karsan, Megane için 210 milyon TL yatırım yapacak! Karsan, Renault Megane Sedan üretimi kapsamında 800 ek çalışan istihdam edip 210 milyon TL’lik yatırım yapacak.
9.08.2021 Otomobil
Karsan artık Renault Megane üretecek!
Karsan artık Renault Megane üretecek! Renault Grubu’nun endüstriyel ayak izini optimize etme stratejisi kapsamında Oyak Renault, Karsan ile 2022’nin sonundan itibaren geçerli olmak üzere mevcut Megane Sedan üretimi için 5 yıllık bir anlaşma imzaladı.
2.08.2021 Otomobil
Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu TÜPRAŞ oldu!
Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşu TÜPRAŞ oldu! İSO'nun Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020 Araştırması'na göre, TÜPRAŞ, üretimden satışlarda 58,6 milyar lirayla en büyük sanayi kuruluşu oldu. Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020 Araştırması'nda Ford Otomotiv 45,2 milyar lirayla ikinci, Oyak-Renault Otomobil Fabrikaları ise 31,2 milyar lirayla üçüncü oldu
26.05.2021 Ekonomi
Renault Clio 4.nesil üretimi sona erdi!
Renault Clio 4.nesil üretimi sona erdi! Oyak Renault, Kasım 2011’de üretmeye başladığı Clio 4’ün üretimine son verdi.
17.05.2021 Otomobil
Renault aksesuarlarını Türk'ler tasarlayacak!
Renault aksesuarlarını Türk'ler tasarlayacak! Renault Grubu, otomobil aksesuarları geliştirmek için Türkiye’ye mühendislik ekibi kuruyor.
11.05.2021 Otomobil
Dev firma Ford Otosan'dan üretime ara verme kararı
Dev firma Ford Otosan'dan üretime ara verme kararı Oyak Renault ve Tofaş'ın ardından Ford Otosan'dan da üretime ara verme kararı geldi. KAP'a yapılan açıklamada üretimin 1 hafta durdurulacağı bildirildi.
29.03.2021 Ekonomi
Oyak Renault üretim durduruyor!
Oyak Renault üretim durduruyor! Otomotiv endüstrisi, elektronik bileşen eksikliğinden dolayı küresel bir tedarik sorunuyla karşı karşıya. Oyak Renault olarak 15-22 Mart tarihleri arasında üretime ara verecek.
10.03.2021 Otomobil
Otomotivde ihracat şampiyonları belli oldu!
Otomotivde ihracat şampiyonları belli oldu! 2020 yılında toplam 25,5 milyar dolar ihracata imza atan otomotiv firmalarının zirvesinde 2019 olduğu gibi yine Ford Otomotiv yer aldı. İlk üçün de değişmediği sıralamada, ikinci Toyota, üçüncü ise Oyak-Renault oldu.
7.02.2021 Otomobil
Türkiye'de 2020'nin otomobili Renault Clio
Türkiye'de 2020'nin otomobili Renault Clio Otomotiv Gazetecileri Derneği(OGD) tarafından 2016 yılından bu yana yapılan 'Türkiye'de Yılın Otomobili' yarışması sonuçlandı.
17.06.2020 Otomobil
Bursa'da 7 bin otomotiv çalışanı işbaşı yaptı
Bursa'da 7 bin otomotiv çalışanı işbaşı yaptı Bursa'da corona virüs önlemleri kapsamında üretime ara veren Oyak Renault, bugün itibariyle yeniden üretime başladı. Yaklaşık 7 bin işçi, alınan corona virüs tedbirleriyle birlikte işbaşı yaptı.
27.04.2020 Otomobil
Fransız marka Bursa’da üretime başlıyor
Fransız marka Bursa’da üretime başlıyor Otomotiv sektörü pandemi sonrası normalleşme adımlarında umut verici gelişmeler yaşanırken firmalar tek tek üretime dönüyor.
26.04.2020 Otomobil
Dev otomotiv şirketi açıkladı! Pazartesi...
Dev otomotiv şirketi açıkladı! Pazartesi... Oyak Renault üretim faaliyetlerine 27 Nisan Pazartesi günü itibarıyla yeniden başlama kararı aldığını açıkladı.
24.04.2020 Ekonomi
Oyak Renault üretime kademeli olarak ara veriyor
Oyak Renault üretime kademeli olarak ara veriyor Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, faaliyetlerinin büyük bir bölümüne "26 Mart tarihi itibarıyla kademeli olarak geçici bir süre ara vereceğini" açıkladı.
25.03.2020 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Oyak Renault ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oyak renault haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.