Osman Kızılçelik

Osman Kızılçelik

Son dakika osman kızılçelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan osman kızılçelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını osman kızılçelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Osman Kızılçelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan osman kızılçelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 osman kızılçelik haberi bulunmuştur. Tüm osman kızılçelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eş katili ifadesini değiştirdi!
Eş katili ifadesini değiştirdi! Antalya'da 28 yaşındaki eşini öldüren Osman Kızılçelik ifadesini değiştirdi.
24.03.2017 Yaşam
Öldürdüğü eşine cinayet sonrası 'bebiş' yazılı mesaj atmış
Öldürdüğü eşine cinayet sonrası 'bebiş' yazılı mesaj atmış Antalya'da annesi için 4 bin lira kredi çektiği gerekçesiyle eşi 28 yaşındaki Fatma Kızılçelik'i öldürdüğü ileri sürülen 32 yaşındaki Osman Kızılçelik'in, cinayeti işledikten sonra öldürdüğü eşine 'bebiş' yazılı mesaj gönderdiği öne sürüldü.
26.01.2017 Yaşam
'Kredi cinayeti' davası görüldü
'Kredi cinayeti' davası görüldü ANTALYA'da annesi için 4 bin lira kredi çektiği gerekçesiyle eşi 28 yaşındaki Fatma Kızılçelik'i öldürdüğü iddiasıyla hakkında ömür boyu hapis istemiyle dava açılan 32 yaşındaki Osman Kızılçelik'in yargılanmasına devam edildi.
3.12.2016 Yaşam
Yasak aşk iddiasını mesaj kayıtları çözecek
Yasak aşk iddiasını mesaj kayıtları çözecek Antalya’da 5 yıllık kocası Osman Kızılçelik tarafından öldürülen 27 yaşındaki Fatma Kızılçelik davasının ikinci duruşması yarın görülecek...
1.11.2016 Yaşam
'Kredi cinayeti' davası 'Seni aldatıyorum' sözü delirtmiş
'Kredi cinayeti' davası 'Seni aldatıyorum' sözü delirtmiş ANTALYA'da annesi için 4 bin lira kredi çektiği gerekçesiyle eşi 28 yaşındaki Fatma Kızılçelik'i öldürdüğü ileri sürülen 32 yaşındaki Osman Kızılçelik, eşinin "Seni artık sevmiyorum...
4.10.2016 Yaşam
Eşini boğarak öldürüp işe gitmiş
Eşini boğarak öldürüp işe gitmiş ANTALYA’da bir giyim mağazasında tezgahtar olarak çalışan 27 yaşındaki Fatma Kızılçelik, evinde ölü bulundu...
25.04.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Osman Kızılçelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki osman kızılçelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.