Opel

Opel

Son dakika opel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan opel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını opel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Opel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan opel gelişmeleri de dahil olmak üzere 758 opel haberi bulunmuştur. Tüm opel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı TÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Sırp çete liderinin öldürülmesi davasında GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı!
Sırp çete liderinin öldürülmesi davasında GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı! Sırp organize suç örgütü lideri Jovan Vukotiç, Karadağ'da Skaljarskı ile Kavackı suç örgütleri arasında çıkan saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 8'i tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, araca konulan GPS takip cihazıyla ilgili bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı. Raporda GPS cihazının 60 saniyede yerleştirilip kapatılabilir olduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım'
700 bin TL araba aldı, hayatının şokunu yaşadı! '6 aydan beri ben tamirciden çıkamadım' Sultangazi’de 112 Acil Sağlık Personeli görevli Emine Tunçel, 6 ay önce 700 bin liraya satın aldığı otomobili, arızalanınca tamirciye götürdü. Aracın ağır hasarlı olduğu ve yapılan ikinci ekspertizinde ise torpido bölümünde hava yastıklarının olmadığı, köpükle kapatıldığı ortaya çıktı.
6.03.2024 Gündem
Opel SUV dünyasında deprem yarattı! Mokka fiyat listesi ortalığı karıştırdı
Opel SUV dünyasında deprem yarattı! Mokka fiyat listesi ortalığı karıştırdı Otomobil meraklıların merakla takip ettiği SUV modellerin başında Mokka geliyor. Son fiyat ortalığı karıştırdı. İşte Opel Mokka güncel fiyat listesi...
23.10.2023 Otomobil
Arsasını satıp araba aldı hayatının şokunu yaşadı! 820 bin liralık kabus
Arsasını satıp araba aldı hayatının şokunu yaşadı! 820 bin liralık kabus Antalya’da yaşayan Trabzonlu Ali Bey Yaşar, ömrünün geri kalanında sıfır bir arabaya binmek için arazisini satarak yeni bir araç aldı. Aracı bayiden teslim aldıktan sonra 200 metre ileride yakıt alan Yaşar, aracın arka bagaj kapısının renginin ve kapının farklı olduğunu fark etti. Durumu yetkililere bildiren ve firma hakkında şikayetçi olan Yaşar, “Arabaya 820 bin TL ödedim. Trabzon’a 3 ay tatile gittim, 3 ay bu arabayla mücadele ettim. Huzurla binemedim” dedi
17.10.2023 Yaşam
Araba satışları ile ilgili dikkat çeken açıklama: Yüzde 510 arttı
Araba satışları ile ilgili dikkat çeken açıklama: Yüzde 510 arttı Ocak-Mayıs 2023 döneminde Türkiye’de satılan elektrikli ve hibrit otomobil sayısı dizel otomobillere yaklaştı.
6.06.2023 Ekonomi
Cng Nedir, Ne İşe Yarar? Cng Nerelerde Kullanılır?
Cng Nedir, Ne İşe Yarar? Cng Nerelerde Kullanılır? CNG, sıkıştırılmış doğalgaz olarak bilinmektedir. Özellikle motor ve otogaz yakıtı olarak otomotiv endüstrisinde kullanılmaktadır. Doğal gazın standart atmosferik basınçta tutulan hacminin yüzde birinden daha az sıkıştırılmasıyla oluşturulan bir gaz olarak bilinmektedir. Oluşturulan CNG, aynı zamanda arabalarda da kullanılabilmektedir. Çevreci olması ve düşük emisyon oranına sahip olması nedeniyle ülkemizde özellikle toplu taşıma araçlarında kullanılması tercih edilmektedir. 
5.06.2023 Gündem
Koç Holding ve Migros finansal sonuçlarını açıkladı
Koç Holding ve Migros finansal sonuçlarını açıkladı Koç Holding yılın ilk çeyreğinde karını yüzde 150 oranında artırdı. Migros da 2023’ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Fiziki ve online mağazaları ile beraber yaygınlığını artıran Migros, rekabetçi fiyatları ve güçlenen bilançosuyla yatırımlarını ve pazar payını artırdı.
4.05.2023 Vitrin
Araba almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Yeni araba fiyatları belli oldu, işte marka marka tüm fiyatlar...
Araba almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Yeni araba fiyatları belli oldu, işte marka marka tüm fiyatlar... Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi geldi. Araba fiyatları konusunda danışmanlık veren kuruluşlar, çip krizi ve tedarik zinciri sorunları yaşayan otomotiv sektörünün 2023’te talep bozulması sorunuyla karşı karşıya kalacağı görüşünde. Çip sorunları da tam bitmiş değil ve maliyetler EV’lere geçiş metallerinin fiyatlarına bağlı olarak da artıyor. Öte yandan 2023 yılı ile birlikte yeni araba fiyatları belli oldu. 2023 yılında araba markaları tarafından belirlenen zam oranları ile sıfır otomobil fiyatları listesi güncellendi. İşte, Toyota, Opel, Citroen, Peugeot 2023 sıfır araba fiyatları...
5.01.2023 Ekonomi
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Fiyatları bayi belirleyemeyecek
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Fiyatları bayi belirleyemeyecek Araba fiyatları ile iligli son dakika açıklaması geldi. Sıfır araç satışında yeni dönem başlıyor. Fiyatlar üretici firma tarafından belirlenecek. Sıfır araç satışında bayilerin rolü değişiyor, yüksek maliyetli yeni plaza yatırımlarının sonuna yaklaşılıyor. Avrupa’da birçok markanın geçtiği ‘online’ satış döneminin ilk örnekleri 2023 itibarıyla Türkiye’de de görülecek. Başta Togg olmak üzere Tesla ve Mercedes-Benz tüketicilerin karşısına farklı satış modelleriyle çıkacak. Bayilerin ise gelecekte teslimat, satış sonrası hizmetler, dijital servislerin satışı, mobilite hizmetleri gibi servislerden yüksek gelirler elde etmesi bekleniyor.
5.12.2022 Ekonomi
Engelli araç limiti 2023’de artacak mı, engelli araç limiti ne kadar olacak 2023?
Engelli araç limiti 2023’de artacak mı, engelli araç limiti ne kadar olacak 2023? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla; otomobillerde ÖTV matrah limiti artırıldı. 1600 CC altı araçlarda alt limit 184 bin TL oldu. Peki, Engelli araç limiti 2023’de artacak mı, engelli araç limiti ne kadar olacak 2023?
24.11.2022 Ekonomi
Toyota fiyat listesi! Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ve ÖTV matrahları
Toyota fiyat listesi! Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ve ÖTV matrahları Otomobillerde ÖTV matrahlarının belirlenmesinde değişikliğe gidildi. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren değişikliğe göre, matrah alt limiti 120 bin liradan 184 bin liraya yükseltildi. Peki, Toyota fiyat listesi belli oldu mu, Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ne oldu?
24.11.2022 Ekonomi
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor?
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor? Maraton koşusu saat kaçta başlıyor, İstanbul maratonu saat kaçta bitiyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu bu yıl 44. kez koşulacak. 
5.11.2022 Gündem
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, “İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz” dedi.
24.10.2022 Ekonomi
Togg fabrikasının zemin yükseltme aşamasında sona gelindi
Togg fabrikasının zemin yükseltme aşamasında sona gelindi Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg’un Gemlik’te inşa edilen fabrikasının zemin yükseltme aşamasında sona gelindi. ABS Yapı, üstlendiği proje kapsamında yaptığı yazılı açıklamada, “Tesis genelinde doğal zeminin, geri dönüşümlü plastikten imal edilen ABS Dolgu Kör Kalıpları kullanılarak inşa edilen betonarme yükseltilmiş döşeme sayesinde en ekonomik ve hızlı şekilde yükseltilmesi sağlandı” ifadelerine yer verdi.
23.09.2022 Otomobil
İki grup arasında silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı
İki grup arasında silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı Sakarya’nın Serdivan ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
15.09.2022 Yaşam
Sivas'ta feci kaza! Otomobil şarampole uçtu, 6 yaşındaki çocuk ağır yaralandı
Sivas'ta feci kaza! Otomobil şarampole uçtu, 6 yaşındaki çocuk ağır yaralandı Sivas’ın Gürün ilçesinde otomobilin şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 4 kişi yaralandı.
2.09.2022 Yaşam
Yeni Astra Eylül’de Türkiye’de!
Yeni Astra Eylül’de Türkiye’de! Almanya’da üretimi başlayan Astra’nın altıncı nesli eylül ayında Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor.
31.07.2022 Otomobil
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim...
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim... Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Çip krizi nedeniyle tedarik sorunlarının yaşandığı otomobil piyasası ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fiyatların yüksek olması sebebi ile tercih edilmeyen elektrikli otomobillerde fiyatlar düşüyor. Elektrikli otomobillerde ÖTV oranlarının değişmesi Togg C-SUV’un da yer alacağı orta sınıftaki modelleri fiyat açısından daha rekabetçi hale getirecek. Satışa çıkacak yeni modellerle orta sınıftaki elektrikli modellerin önemli bölümü yüzde 10’luk ÖTV dilimine girecek. Düzenlemeden ilk etapta Türkiye’de satılan 18 modelin 5’i faydalanabilecek. Bu modellerin bazılarında indirim oranı yüzde 30’u aşarken, 380 bin TL’yi bulan fiyat düşüşleri görülebilecek.
4.07.2022 Ekonomi
Opel Corsa, 40’ıncı yaşında elektrikli satılacak!
Opel Corsa, 40’ıncı yaşında elektrikli satılacak! Corsa modeli 40 yaşına basıyor. Corsa’nın elektrikli versiyonu Corsa-e yakında satışa çıkacak.
13.06.2022 Otomobil
Peugeot’nun yarış konsepti gerçek oldu!
Peugeot’nun yarış konsepti gerçek oldu! Peugeot’nun asfalta indirdiği 9X8 modeli 4.995 m uzunluğa, 2.000 m genişliğe ve 1.145 m yüksekliğe sahip. Sadece 1.030 kg ağırlığıyla birlikte 90 lt yakıt deposu mevcut.
30.05.2022 Otomobil
Lastikçilerden “elektrikli” ürün atağı! Özel lastik...
Lastikçilerden “elektrikli” ürün atağı! Özel lastik... Dünya çapında elektrikli veya şarj edilebilir hibrit araçlar için 250’den fazla lastik onaylandı.
30.05.2022 Otomobil
Opel’in elektriklileri 2022 sonunda Türkiye’de!
Opel’in elektriklileri 2022 sonunda Türkiye’de! Opel’in Corsa ve Mokka modellerinin elektrikli versiyonları bu yıl sonunda Türkiye’ye geliyor. 2025’te 10 bin elektrikli araç satışı öngörülüyor.
29.05.2022 Otomobil
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili yeni dönem! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama geldi. Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği'nin (OYDER) Nisan ayında göreve gelen yeni başkanı Dr. Altuğ Erciş, otomotiv sektöründeki güncel gelişmeler hakkında ilk kez konuştu. Sektörün birçok olumsuz gelişmeyle karşı karşıya kaldığını ve gelişmelerin bayilerin ikinci el araç satışlarına yönelmesi gerekliliğini ortaya çıkardığını vurgulayan Erciş, "Yetkili satıcılık sistemini ayakta tutmak için ABD ve Avrupa’da olduğu gibi ikinci el satışlarını kendi bünyemizde yapmalıyız. Avrupa’da bayilerin toplam satışlarının yüzde 48’i ikinci el iken, ülkemizde ise bu oran yüzde 2 seviyesinde" dedi. Erciş, otomobillere uygulanan vergi sistemi hakkında da konuşarak, "ÖTV matrahlarının güncellenmesi, yetkili satıcıların ve halkımızın en büyük beklentisidir" dedi. Öte yandan Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar nisanda bir önceki aya göre yüzde 29, fiyatlar da ortalamada yüzde 4 arttı.
23.05.2022 Ekonomi
Sıfır arabada mayıs fırsatları resmen duyuruldu! Faizsiz kredi de veriliyor! Markalar kampanyaları açıkladı ve belli oldu...
Sıfır arabada mayıs fırsatları resmen duyuruldu! Faizsiz kredi de veriliyor! Markalar kampanyaları açıkladı ve belli oldu... Sıfır arabada yeni dönem! Faizsiz kredi veriliyor. Araç sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Çip krizi otomobil fiyatlarını olumsuz yönde etkilerken, otomotiv markaları sektörü canlı tutmak için harekete geçti ve yeni kampanyalarını duyurdu. Her ne kadar bayilere gidildiğinde vatandaşlar sıfır otomobil bulamasa da ya da teslim süresi aylar sürse de ilgi hala mevcut. Otomobil ve hafif ticari ürün yelpazelerinde sıfır faizli avantajlı krediler veya indirimli nakit alım seçenekleri markalar tarafından araç sahibi olmak isteyen herkese sunuldu. Esnek ödeme planı ve düşük taksit ödeme fırsatları da var. Öte yandan liste güncellendi ve mayıs ayı sıfır araba fiyatları da belli oldu. İşte mayıs ayı otomobil kampanyaları ve sıfır araba fiyatları...
16.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Opel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki opel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.