Onur belgesi nedir, onur belgesi kaç puanla ve nasıl alınır 2024? Onur belgesi kaç kişiye, kimlere verilir?
Onur belgesi nedir, onur belgesi kaç puanla ve nasıl alınır 2024? Onur belgesi kaç kişiye, kimlere verilir? 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi sona eriyor, karnelerini alacak olan öğrenciler yarıyıl tatilini tadını çıkaracak. Takdir teşekkür hesaplamaları yapılırken onur belgesinin nasıl alındığı, kimlere verildiği de sorgulanmaya başlandı. Peki, onur belgesi kaç kişiye verilir? Onur belgesi nasıl alınır, onur belgesi kaç puanla alınır, kimlere verilir?
18.01.2024 Eğitim
Karneler ne zaman verilecek 2020? 2.dönem karneler ne zaman alınacak 2020?
Karneler ne zaman verilecek 2020? 2.dönem karneler ne zaman alınacak 2020? Karneler ne zaman alınacak 2020? Karneler yaz tatilin de mi alınacak? soruları merak ediliyordu. Corona virüs salgını nedeniyle bu yıl 2. dönem eğitim öğretim uzaktan online olarak devam etti. Uzaktan EBA TV üzerinden devam eden eğitim öğretimin sonunda karnelerin nasıl verileceği merak konusuydu. MEB tarafından geçtiğimiz günlerde okul müdürlüklerine gönderilen genelgeyle karne konusunun detayları netleşti. Peki karneler ne zaman verilecek? Karneler ne zaman alınacak?
16.06.2020 Eğitim
Karneler nasıl verilecek? Belli oldu...
Karneler nasıl verilecek? Belli oldu... Milyonlarca öğrenci merak ediyordu Milli Eğitim Bakanlığı ilkokul ve ortaokul karnelerinin nasıl verileceğini açıkladı. Karneler elektronik ortamda erişime açılacak, liselerde de ikinci dönem için karne basılı ortamda düzenlenmeyecek. Liselerde "teşekkür", "takdir", "onur" ve "üstün başarı" belgeleri ile diplomalar öğrenciler tarafından teslim alınabilecek. Covid-19 salgını nedeniyle yığılmalara meydan vermemek için okul müdürlüklerince yapılacak planlama çerçevesinde 22 Haziran'dan itibaren diploma ve belgeler öğrencilere teslim edilmeye başlanacak.
10.06.2020 Eğitim