'İlişki sırası' cinayeti! Dövüldüğü için haksız tahrik indirimi uygulanmış
'İlişki sırası' cinayeti! Dövüldüğü için haksız tahrik indirimi uygulanmış Ankara'da, sevgilisi Önder Çelik'i (44), aynı evde yaşadığı eşi Seher Çelik ile 'ilişki sırası' nedeniyle çıkan tartışmada göğsünden bıçaklayarak öldüren Gülyeşim Kavuştuk'un (41) 15 yıl hapis cezası aldığı davanın gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, Kavuştuk’a, cinayet öncesi Çelik tarafından dövüldüğü için haksız tahrik indirimi uygulandığı belirtildi.
9.09.2021 Gündem
Eşi ile sevgilisini aynı eve yerleştirdi, sonrası dehşet! Resmi nikahlı eşten açıklama...
Eşi ile sevgilisini aynı eve yerleştirdi, sonrası dehşet! Resmi nikahlı eşten açıklama... Ankara'da, dini nikahla birlikte yaşadığı Gülyeşim Türkmen tarafından öldürülen Önder Çelik'in resmi nikahlı eşi Seher Çelik, "Kocam, o kadın sokakta kalmasın, aç kalmasın diye ona sahip çıktı. Ben kocamı çok sevdiğim için o kadının evimize gelmesine razı oldum. Bizi kıskandığı için kocamı öldürdü" dedi.
17.12.2020 Gündem
Balbay tanık olarak dinlenecek
Balbay tanık olarak dinlenecek Cumhuriyet gazetesi yöneticilerine yönelik soruşturma dosyasına, Cumhuriyet Vakfı yöneticilerinin usulsüz seçildiği iddiaları üzerine hazırlanan bilirkişi raporu da girdi. Soruşturmada Mustafa Balbay’ın da aralarında bulunduğu bazı eski vakfı yöneticileri tanık olarak dinlenecek
29.09.2021 Gündem
Tedavi karşılığı cinsel ilişki!
Tedavi karşılığı cinsel ilişki! Hastalarla zorla ilişki gizli kamerada...
5.04.2013 Yaşam