Ön Sipariş

Ön Sipariş

Son dakika ön sipariş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ön sipariş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ön sipariş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ön Sipariş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ön sipariş gelişmeleri de dahil olmak üzere 702 ön sipariş haberi bulunmuştur. Tüm ön sipariş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tayyab Kart nedir? İlk İslami kart Tayyab kimin, hangi ülkenin, Türkiye’de kullanılan kartın kurucusu kim? Tayyab nasıl alınır, Tayyab İslami Kart özellikleri nedir?
Tayyab Kart nedir? İlk İslami kart Tayyab kimin, hangi ülkenin, Türkiye’de kullanılan kartın kurucusu kim? Tayyab nasıl alınır, Tayyab İslami Kart özellikleri nedir? Tayyab, Türkiye'nin ilk İslami kartı mottosuyla kullanıma sunuldu. Bir mobil uygulama üzerinden çalışan ilk İslami kart Tayyab Türkiye’de kullanıma başlandı. Karta ait internet sitesinde kartla ilgili “İslami ihtiyaçlarınızın birçoğunu karşılamanıza yardımcı oluyor” ifadelerin kullanıldı. Peki, Tayyab Kart nedir? İlk İslami kart Tayyab kimin, hangi ülkenin? Tayyab kurucusu kim? Tayyab İslami kart nasıl alınır, Tayyab Kart özellikleri nedir?
16.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Varank açıkladı: 2025'ten itibaren ihracata yönelecek
Bakan Varank açıkladı: 2025'ten itibaren ihracata yönelecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, katıldığı televizyon programında " 10 yıl içerisinde amaç 1 milyon araca ulaşmak. 2025'ten itibaren ihracata yönelecek. Bu kadar ilgi olursa tabi ki fabrikanın kapasitesi yeterli olmaz. Hedefimiz yılda 200 bin otomobil üretmek. Çok hızlı bir şekilde piyasada yol alabilir, dünyada bu aracı satabilirsiniz." ifadelerini kullandı.
21.04.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacaktır
Bakan Varank: Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacaktır AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağını belirterek, "Bunlar ne geleceği okuyabiliyor, ne plandan ne programdan haberleri var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye büyük bir müjde verdi. Karadeniz'deki doğalgazı karayla buluşturduk. Ne diyorlardı? ‘Siz yıllardır gaz bulduk. Hani bu gaz nerede’ diyorlardı. İşte o gazı karayla buluşturduk" dedi.
21.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 650 bin konutu yaparak hak sahiplerine teslim etmektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 650 bin konutu yaparak hak sahiplerine teslim etmektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da iftar programında konuştu. Erdoğan, "Hedefimiz 319 bin ilk 1 yıl içeresinde olmak üzere toplam 650 bin konutu yaparak hak sahiplerine teslim etmektir. Malatya'da 70 bin konut inşa edeceğiz. 25 bin 300 de köy evi inşa edeceğiz." dedi.
13.04.2023 Gündem
Bakan Varank: TOGG Avrupa’ya uyumlu testlerden başarıyla geçti
Bakan Varank: TOGG Avrupa’ya uyumlu testlerden başarıyla geçti Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara’da Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık ve İlaç Teknoloji Merkezi Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.
5.04.2023 Ekonomi
(Tesla Türkiye satış fiyatı) Tesla Model Y Türkiye fiyatı ne kadar, model y özellikleri neler? Tesla siparişi nasıl verilir, Tesla Y nasıl alınır?
(Tesla Türkiye satış fiyatı) Tesla Model Y Türkiye fiyatı ne kadar, model y özellikleri neler? Tesla siparişi nasıl verilir, Tesla Y nasıl alınır? Tesla Model Y Türkiye fiyatı, satış ve siparişi için yapılan aramalar arttı. Tesla, Türkiye’de satışa bugün itibariyle başlıyor. Online satış ile başlayan macerada şu anda sadece Tesla Model Y sipariş verilebilecek. Tıpkı Togg’da olduğu gibi ön sipariş için bir bedel belirlendi. Tesla’da bedel 10.000 TL olarak belirlendi. Peki, Tesla Model Y Türkiye fiyatı kaç TL, teknik özellikleri neler? Tesla Y model siparişi nasıl verilir, satışı başladı mı? Tesla Model Y teslimatı ne zaman? İşte Tesla Model Y fiyat listesi…
4.04.2023 Bilim ve Teknoloji
20 bin Togg'un teslimat süreci başladı
20 bin Togg'un teslimat süreci başladı Togg T10X’lerden ilk teslimat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapıldı. Şimdi sıra ön sipariş oluşturan ve çekilişte Togg sahibi olmaya hak kazananlarda. 20 bin Togg T10X, sürücüsüyle buluşacak.
4.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk Togg teslimatı yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk Togg teslimatı yapıldı Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un ilk siparişini veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a araç teslim edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan " Togg tüm testleri alnının akıyla vermiş özel bir otomobildir. İnşallah bugünden itibaren Togg'u yollarda görmeye başlıyoruz" dedi. Erdoğan ayrıca kamu bankalarının TOGG'a özel kredi verebileceğini de duyurdu.
3.04.2023 Gündem
Aliyev, yerli otomobil Togg'u yarın teslim alıyor
Aliyev, yerli otomobil Togg'u yarın teslim alıyor Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e yarın teslim edilecek.
3.04.2023 Gündem
İlk Togg bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teslim edilecek
İlk Togg bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teslim edilecek Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un ilk siparişini veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bugün akıllı cihazı teslim edilecek. Doğuştan elektrikli olan Togg'un ikincisi ise Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e verilecek.
3.04.2023 Gündem
TOGG kredi imkanı var mı, TOGG kredi başvurusu nasıl yapılır? TOGG kredi ne zaman verilecek, TOGG kredisi nasıl olacak, şartları ne?
TOGG kredi imkanı var mı, TOGG kredi başvurusu nasıl yapılır? TOGG kredi ne zaman verilecek, TOGG kredisi nasıl olacak, şartları ne? Togg T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyen dijital çekiliş noter huzurunda gerçekleşti. Togg sosyal medya hesaplarından ve TRT Haber’den canlı olarak yayınlanan çekiliş sonunda, 177 bin 467 kişi arasından şanslı 20 bin kullanıcı ön sipariş hakkı kazandı. 20 bin kişinin yanı sıra 20 bin kişi de yedek listede yerini aldı. Asıl ve yedek listeye giren kullanıcılar, akıllı cihazlarını teslim almayı bekledikleri süre kadar ilave garanti ve her bekledikleri ay için Trugo’dan 85 kWs(*) enerji dolum hakkı kazanacak. Söz konusu listelerin belli olmasının ardından “TOGG için kredi verilecek mi, TOGG kredi imkanı var mı? TOGG kredi ne zaman verilecek, TOGG kredi başvurusu başladı mı? TOGG kredisi nasıl olacak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
31.03.2023 Ekonomi
(TOGG çekiliş sonuçları) TOGG kura sonuçları nerden öğrenilir, TOGG asil liste nasıl sorgulanır? TOGG çekiliş sorgulama ve TOGG kura sonuçları isim listesi
(TOGG çekiliş sonuçları) TOGG kura sonuçları nerden öğrenilir, TOGG asil liste nasıl sorgulanır? TOGG çekiliş sorgulama ve TOGG kura sonuçları isim listesi Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek dijital çekiliş, noter huzurunda gerçekleştirildi. Türkiye’nin otomobili Togg’un T10X modeli için sipariş hakkı kazanan 20 bin asil ve 20 bin yedek talihli listesi belli oldu. Talihli 20 bin kişiye 2023 yılında T10X modeli teslim edilecek. Öte yandan asıl ve yedek liste dışında kalan kullanıcıların yaptıkları 60 bin TL'lik ödemeler Trumore cüzdanları üzerinden iade edilecek. Peki, TOGG talihlileri kimler, belli oldu mu? TOGG kura sonuçlarına nasıl bakılır? TOGG çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama ekranı…
30.03.2023 Ekonomi
Togg’dan kullanıcılarına 'dolandırıcı' uyarısı
Togg’dan kullanıcılarına 'dolandırıcı' uyarısı Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı T10X’i kullanıcılarla buluşturmasına sayılı günler kala, markanın adını kullanarak vatandaşları dolandırmaya çalışan kişilerin sayısında artış yaşandığını açıklayan Togg, kullanıcıları dikkatli olmaya çağırdı.
29.03.2023 Ekonomi
(TOGG çekiliş sonuçları listesi) TOGG çekiliş sonuçları sorgulama ve öğrenme ekranı! TOGG kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? TOGG kura çekimi sonucu sorgulama
(TOGG çekiliş sonuçları listesi) TOGG çekiliş sonuçları sorgulama ve öğrenme ekranı! TOGG kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? TOGG kura çekimi sonucu sorgulama TOGG çekiliş sonuçları listesi aramaları arttı. Togg T10X için ön sipariş sahipleri belli oldu. Türkiye'nin otomobili Togg'un T10X modeli, sahiplerini buldu. 20 bin araç için yapılacak çekiliş canlı olarak yayınlandı. Togg'da ilk araçlar, kura çekimi ile sahiplerini buldu. Togg çekilişini kazanan 20 bin kişiye 2023 yılında araçları teslim edilecek. Togg’un T10X modelinin 953 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkacağı açıklanmıştı. C segmenti SUV tipindeki araç, ilk olarak tek motorlu ve iki farklı batarya büyüklüğüyle çıktı. Batarya büyüklüğüne göre menzili ise 314 veya 523 km. Togg’un Bursa’nın Gemlik ilçesindeki üretim tesisinin açılış töreni, Cumhuriyet Bayramı’nın kutlandığı 29 Ekim’de düzenlenmişti. Peki, TOGG çekiliş listesi nasıl sorgulanır? Togg dijital çekilişi kazananlar kim? İşte TOGG çekiliş sonuçları ve öğrenme ekranı...
30.03.2023 Ekonomi
(TOGG kura çekimi canlı izle)! Youtube TOGG çekilişi saat kaçta, hangi kanalda? TOGG kura çekimi nasıl olacak? TOGG çekiliş can yayın izle
(TOGG kura çekimi canlı izle)! Youtube TOGG çekilişi saat kaçta, hangi kanalda? TOGG kura çekimi nasıl olacak? TOGG çekiliş can yayın izle Türkiye'nin yerli otomobil girişimi Togg çekilişi için nefesler tutuldu. 20 bin T10X için ön sipariş sahipleri belirleyecek. Ön sipariş sayısı 177 bin 467 olan Togg'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "177 bin 467 T10X ön siparişi. İlginiz için teşekkür ederiz. Çekiliş 29 Mart'ta YouTube kanalımızda" ifadeleri kullanıldı. Togg'un, internet sitesi ile Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş numaralarıyla ad ve soyadlarının ilk harflerinin bulunduğu sıralı listeyi açıkladığı kullanıcılar arasından şanslı 20 bin kişi belli olacak. Peki, T10x çekilişi hangi kanalda, saat kaçta? TOGG çekilişi başladı mı, ne zaman bitiyor, TOGG çekilişini nerden izleyebilirim?
29.03.2023 Ekonomi
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
TOGG kura çekimi canlı izle (Youtube) TOGG çekilişi canlı yayın saat kaçta, hangi kanalda? TOGG kura canlı yayın!
TOGG kura çekimi canlı izle (Youtube) TOGG çekilişi canlı yayın saat kaçta, hangi kanalda? TOGG kura canlı yayın! Yerli otomobil Togg için ön sipariş süreci sona erdi. Ön sipariş sürecinin sona ermesinin ardından Togg kura çekimi araştırmaları hızlandı. Ön sipariş sahipleri noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş sistemiyle belli olacak. Başvuruda bulunanlar Togg çekilişi canlı yayın için sorgulamaya başlandı. Peki, Togg çekilişi ne zaman, Togg kura çekimi saat kaçta? Togg çekilişi nasıl olacak?
29.03.2023 Ekonomi
TOGG çekilişi canlı yayın saat kaçta? TOGG kura çekimi ne zaman, nasıl olacak, nerede yapılacak, TOGG T10x çekiliş hangi kanalda yayınlanacak? TOGG kura çekimi sonuçları!
TOGG çekilişi canlı yayın saat kaçta? TOGG kura çekimi ne zaman, nasıl olacak, nerede yapılacak, TOGG T10x çekiliş hangi kanalda yayınlanacak? TOGG kura çekimi sonuçları! Togg T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek dijital çekiliş, bugün noter huzurunda yapılacak. Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili Togg bugün sahiplerini buluyor. Ön sipariş sürecinde 170 binden fazla sipariş alınan Togg T10X modeli için bugün noter huzurunda dijital çekiliş yapılacak. 2023 yılı için teslim sayısı 20 bin olacak. Çekilişle 20 bin asil, 20 bin yedek Togg sahibi belli olacak. TOGG kura çekimi canlı yayın için ise aramalar arttı. Peki, TOGG çekilişi saat kaçta, nereden izlenecek? TOGG kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam müjdesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. TOGG ön siparişinin 177 bini geçtiğini duyuran Erdoğan, "Bu tablo milletimizin lisansı, tasarımı ve üretimiyle gerçek anlamda ilk yerli otomobile samimiyetle sahip çıktığını gösteriyor." ifadelerini kullandı. Erdoğan, elektrikte tüm abonelere yüzde 15, sanayide ise doğal gazda yüzde 20 indirime gidileceğini duyurdu. Öte yandan Erdoğan asgari ücretle ilgili açıklamalarda bulundu .Erdoğan, "Temmuz'da asgari ücrete ara zam var." dedi.
29.03.2023 Gündem
TOGG başvuru sayısı kaç oldu? TOGG ön siparişe kaç kişi başvurdu, TOGG ön sipariş sayısı toplam ne kadar?
TOGG başvuru sayısı kaç oldu? TOGG ön siparişe kaç kişi başvurdu, TOGG ön sipariş sayısı toplam ne kadar? TOGG başvuru sayısı kaç, TOGG ön sipariş kaç kişi başvurdu? Yerli otomobil Togg'un T10X modeli için ön başvurular alındı. TOGG için kura çekimi beklenirken TOGG başvuru sayısı açıklandı. Peki, TOGG başvuru sayısı kaç oldu? TOGG ön sipariş kaç kişi başvurdu, TOGG ön sipariş sayısı toplam ne kadar?
29.03.2023 Ekonomi
Togg için nefesler tutuldu! 20 bin Togg sahibi bugün belli olacak
Togg için nefesler tutuldu! 20 bin Togg sahibi bugün belli olacak Türkiye'nin yerli otomobil girişimi Togg için nefesler tutuldu. 2023 yılı boyunca kullanıcılarla buluşacak 20 bin T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş süreci bugün başlıyor.
29.03.2023 Ekonomi
Togg TX10'un ön siparişi rekor kırdı! Çekiliş için son gün
Togg TX10'un ön siparişi rekor kırdı! Çekiliş için son gün Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg sahibi olmak için başvurular sona erdi. Togg ön sipariş sürecine katılmak için yapılan başvurular banka üzerinden e-Cüzdan ile transfer edilecek. Togg'un ilk akıllı cihaz modeli T10X için ön sipariş başvuru sayısı ise 177 bin 467'ye ulaştı.
28.03.2023 Ekonomi
TOGG para hesaba geçmedi, Trumore e cüzdan hatası nedir? Trumore para hesaba ne zaman geçer? Ön ödeme Trumore e cüzdana neden yansımıyor, 504 sistem hatası ne demek?
TOGG para hesaba geçmedi, Trumore e cüzdan hatası nedir? Trumore para hesaba ne zaman geçer? Ön ödeme Trumore e cüzdana neden yansımıyor, 504 sistem hatası ne demek? TOGG ön başvuruları bugün sona eriyor. Togg ön sipariş için trumore cüzdan hesaplarına gönderilen paralar hesaba geçmiyor, başvuru yapamayan adaylar arama motorlarına yönelerek Trumore para yüklenmiyor, ne yapmalıyım? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, Trumore cüzdan hesaplarına gönderilen paralar hesaba neden geçmiyor, Trumore para hesaba ne zaman geçer? Trumore para yüklenmiyor, cüzdan 504 sistem hatası ne demek?
28.03.2023 Ekonomi
TOGG başvuru son gün tarihi ve saati! TOGG başvurusu ne zaman bitiyor, saat kaça kadar? TOGG başvuruları bitti mi, Trumore e cüzdan hatası nedir, neden para yüklenmiyor?
TOGG başvuru son gün tarihi ve saati! TOGG başvurusu ne zaman bitiyor, saat kaça kadar? TOGG başvuruları bitti mi, Trumore e cüzdan hatası nedir, neden para yüklenmiyor? Türkiye’nin yerli otomobili ilk modeliyle görücüye çıkmaya hazırlanırken, TOGG ön sipariş başvuruları 100 bini geçti. TOGG siparişi verebilmek için öncelikle bir profil (Tru.ID) oluşturulacak. Profillerini oluşturan kullanıcılar üç farklı versiyonda satışa sunulan Togg T10X'in tercih ettiği versiyonunu, donanımını, rengini ve jantlarını aynı alan üzerinden belirleyebilecek. Daha sonra kullanıcılar burada bir e-cüzdan da açarak ön siparişe katılmak için gerekli olan 60 bin TL'lik kaporayı kredi kartı ya da banka hesapları üzerinden dijital cüzdana aktaracak. Satın alınmak istenilen versiyon ve donanım özellikleri oluşturulduktan sonra e-cüzdanda yeterli bakiye (60 bin TL) bulunuyorsa ön sipariş süreci tamamlanacak. Başvuru yapmak isteyenler başvuru sürecinin geçirmemek için TOGG başvuru son gün için araştırmalarını hızlandırdı. TOGG başvurusu ne zaman bitiyor, saat kaça kadar? TOGG başvuruları bitti mi, Trumore e cüzdan hatası nedir, neden para yüklenmiyor?
28.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Togg sahibi olmak için son fırsat! Başvurular bugün bitiyor
Togg sahibi olmak için son fırsat! Başvurular bugün bitiyor Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg sahibi olmak için başvurular bugün bitiyor. Togg ön sipariş sürecine katılmak için yapılan başvurular banka üzerinden e-Cüzdan ile transfer edilecek. Başvurular 27 Mart 2023 tarihinde saat 17.00'de sona erecek.
27.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ön Sipariş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ön sipariş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.