Ömer Bulut

Ömer Bulut

Son dakika Ömer Bulut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ömer Bulut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ömer Bulut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Bulut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer bulut gelişmeleri de dahil olmak üzere 533 ömer bulut haberi bulunmuştur. Tüm ömer bulut haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB adayı Murat Kurum: Telaşlılar, ne yapacaklarını bilmiyorlar
AK Parti İBB adayı Murat Kurum: Telaşlılar, ne yapacaklarını bilmiyorlar Ümraniye'de, kentsel dönüşüm temel atma töreninde konuşan AK Parti İBB adayı Murat Kurum, "Telaşlandılar, alelacele gidip ‘işe başlama töreni’ yapıyorlar. İşe başlama, siz böyle bir tören duydunuz mu? Açılış değil, temel atma değil, işe başlama töreni. Telaşlılar telaşlı, ne yapacaklarını bilmiyorlar" dedi.
17.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız Eskişehir’de inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde 200 binden fazla inşaat şu anda hızla devam ediyor. Bugüne kadar 46 bin konutu dağıttık. Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız” dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız
Kurum: 5 yılda 20 yılda yapılacak işleri yapacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sultanbeyli'de vatandaşlarla bir araya geldi. Kurum, "31 Mart'tan sonraki 5 yılda, biz 20 yılda yapılacak işleri yapacağız. Eserleri üretip sizi, CHP'nin insafına, yalanlarına, algılarına, beceriksizliğine asla terk etmeyeceğiz" dedi.
4.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlandı! Atama kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlandı! Atama kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, SGK Başkanlığına Raci Kaya, İŞKUR Genel Müdürlüğü'ne Samet Güneş atanırken TOKİ Başkanlığına Ömer Bulut yeniden atanırken, AFAD Başkanlığına da Okay Memiş getirilirken Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü atandı. Karayolları Genel Müdürlüğüne Ahmet Gülşen getirildi.
10.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlam, güvenli UEFA standartlarına sahip tesisimizin çalışmaları devam ediyor." dedi.
28.07.2023 Gündem
Bakan Kurum: Bizi hiçbir zaman dedikodularla, iftiralarla yan yana bulamazsınız
Bakan Kurum: Bizi hiçbir zaman dedikodularla, iftiralarla yan yana bulamazsınız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kâğıthane Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Ve Tapu Teslim Töreni’ne katıldı. Kurum, “Bizi hiçbir zaman dedikodularla, iftiralarla yan yana bulamazsınız. Hiçbir zaman polemiklerin içine girmeyiz, algı yönetmeyiz. Hak neyse hakikat neyse orada oluruz" dedi.
24.04.2023 Gündem
TOKİ Başkanı, CNN TÜRK'te ‘Yarısı Bizden’ kampanyasının detaylarını açıkladı
TOKİ Başkanı, CNN TÜRK'te ‘Yarısı Bizden’ kampanyasının detaylarını açıkladı TOKİ Başkanı Ömer Bulut, CNN TÜRK canlı yayınında 'Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'nın detaylarını açıkladı. Bulut, "Vatandaşın çok daha rahat anlayabileceği, vatandaşın kendi imkanlarıyla 1 milyon harcayacaksa yarısını ödeyecek. Bu çok büyük bir kampanya. Devlet dönüşümün yarısını otomatik olarak karşılayacak. Dönüşüme ikna etmek için vatandaşa gidip proje anlatıyorduk. Dolayısıyla böyle bir projeyle vatandaş kendisi gönüllü olmak üzere konutunun dönüşüme tabi tutulmasını isteyecek. Esas dönüşümdeki vatandaş görüşmelerinde kaybedilen süreç o süreçler hızlı geçecek" dedi.
21.04.2023 Ekonomi
Kalkınma Öncelikli Kentleşme Çalışmaları toplantısının ilki gerçekleşti! Bakan Kurum: 11 ilimizde kendi kimliğine özgü çalışma yapıyoruz
Kalkınma Öncelikli Kentleşme Çalışmaları toplantısının ilki gerçekleşti! Bakan Kurum: 11 ilimizde kendi kimliğine özgü çalışma yapıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un başkanlığında yürütülen Kalkınma Öncelikli Kentleşme (KÖK) Çalışmaları toplantısının ilki Gaziantep Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi.
2.04.2023 Gündem
TOKİ Başkanı Ömer Bulut: Betonun bir reçetesi var
TOKİ Başkanı Ömer Bulut: Betonun bir reçetesi var TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremlerde yıkılan binaların arasında TOKİ eliyle yapılan binaların olmamasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “TOKİ, insanların asgari ihtiyaçlarına kulak veriyor. Betonun bir reçetesi var. Betondan alınan numuneler çok önemli.” dedi.
11.03.2023 Ekonomi
TOKİ konutları depremde neden yıkılmadı? İşte betonda kullanılan formül
TOKİ konutları depremde neden yıkılmadı? İşte betonda kullanılan formül Kahramanmaraş depremlerinde, afet bölgesindeki TOKİ konutlarının hasar görmemesi dikkat çekmişti. Peki binaları ayakta tutan teknik neydi ve yeni binalar da aynı yöntemle mi inşa edilecek? TOKİ Başkanı Ömer Bulut, merak edilen bu soruları CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e cevapladı.
10.03.2023 Gündem
Yeni evler için son dakika açıklaması: Mayıs'a kadar 200 bin konut
Yeni evler için son dakika açıklaması: Mayıs'a kadar 200 bin konut Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, şu ana kadar 21 bin konut için 39 ihale yaptıklarına dikkat çekerek, "Mayısa kadar 200 bin konutu ihale edeceğiz " dedi. İşyerlerinin de yapılacağını belirten Bulut, yüksek fiyatlı ihalelerin iptal edildiğinin altını çizdi.
6.03.2023 Gündem
TOKİ Başkanı Bulut: Bütün illerimizde potansiyel rezerv konut alanları belirlenmiş durumda
TOKİ Başkanı Bulut: Bütün illerimizde potansiyel rezerv konut alanları belirlenmiş durumda TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde açıklamalarda bulundu. Bulut, "Yer seçiminde bizi daha güvenli alanlara yönelten işlemden başladık. Bu alanda 10-11 ili etkileyen alanda 133 bin konutumuz vardı. Konutumuzda herhangi bir yıkılma meydana gelmedi, hasar alan binalarımız oldu can ve mal kaybı olmadı." dedi.
22.02.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manavgat'ta yapılan konutların hak sahiplerine müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manavgat'ta yapılan konutların hak sahiplerine müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’nın Manavgat ilçesinde Yangın Afeti Sonrası Köy Konutları Anahtar Teslim Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Bu konutları hangi şartlarda hak sahiplerine vereceğimizin müjdesini veriyorum İnşa ettiğimiz 900 afet köy konutunu maliyeti üzerinden yüzde 66 indirimle 2 yılı ödemesiz, 18 yıl vadeyle sahiplerine vereceğiz. Ahırlı ve ahırsız tiplerine göre büyüklükleri 93 metrekareyle, 280 metrekare arasında değişen konutların aylık ödemesi 2 bin 50 lira ile 3 bin 700 arasındadır. Toplam ödeme küçük tiplerde 445 bin lira, ahırlı tiplerde 797 bin lira olacaktır. Hak sahibi vatandaşımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
7.01.2023 Gündem
TOKİ konutları ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih belli oldu
TOKİ konutları ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih belli oldu TOKİ Başkanı Ömer Bulut, bakanlık koordinasyonunda çok kısa sürede 250 bin konut için talep toplama süreçlerini yerine getirdiklerini belirterek, "2 yılda bu konutlarımızı da bitirilerek vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.
13.11.2022 Ekonomi
Uzungöl’ü doğal haline döndürecek projede start verildi! TOKİ'den flaş açıklama
Uzungöl’ü doğal haline döndürecek projede start verildi! TOKİ'den flaş açıklama Trabzon’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca kentsel dönüşüm çalışması başlatılan, dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’de, altyapı çalışmalarının ardından üstyapı için harekete geçiliyor. Kentsel dönüşüm ihalesi yapılan proje ile yapılardan arındırılacak göl kıyısında görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak, konut ve pansiyonlara 2, otellerde ise 3 kat düzenlemesi getirilecek. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, "Çarpık yapılaşmanın başka alana transferi sağlanacak. Uzungöl’ü ilk zamanlardaki gibi doğal haline döndüreceğiz" dedi. 
11.11.2022 Ekonomi
TOKİ Başkanı Bulut: Sosyal konut ve arsa projesine 5 milyon 100 bin başvuru oldu
TOKİ Başkanı Bulut: Sosyal konut ve arsa projesine 5 milyon 100 bin başvuru oldu Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, "Cumhurbaşkanı'mızın 13-14 Eylül'de açıklamış olduğu 250 bin sosyal konut, 1 milyon altyapılı arsa ve 10 bin iş yeriyle ilgili 31 Ekim itibarıyla konut başvuruları tamamlandı. 5 milyon 100 binin üzerinde geçerli başvuru oldu" dedi.
5.11.2022 Yaşam
Konut başvurusu son gün ne zaman? TOKİ konut başvuru tarihleri ve başvuru şartları!
Konut başvurusu son gün ne zaman? TOKİ konut başvuru tarihleri ve başvuru şartları! Konut başvurusu son gün ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan TOKİ sosyal konut projesi başvurularında son gün bugün. Arsa ve iş yerleri başvuruları 7 Kasım'a kadar devam edecek, konut kuraları ise bu hafta çekilecek. İşte TOKİ konut başvuru tarihleri ve başvuru şartları…
31.10.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesinde başvurular için son gün! Kura çekim tarihi belli oldu
Sosyal konut projesinde başvurular için son gün! Kura çekim tarihi belli oldu Geçtiğimiz ay detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan TOKİ sosyal konut projesi için başvurular için bugün son. Arsa ve iş yerleri başvuruları 7 Kasım'a kadar devam edecek. Konut kuraları ise bu hafta çekilecek.
31.10.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor?
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor? TOKİ’nin Sosyal Konut Projesi başvuruları tamamlanıyor. e-Devlet üzerinden başvurular sona ererken 31 Ekim’e kadar bankalar üzerinden başvurular alınmaya devam edecek. Başvuru işlemlerini tamamlayan vatandaşlar da TOKİ’nin kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor? İşte TOKİ ev çekilişi ile ilgili detaylar…
30.10.2022 Ekonomi
TOKİ konut başvurusunda son tarih ne zaman? Banka yoluyla TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?
TOKİ konut başvurusunda son tarih ne zaman? Banka yoluyla TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde başvurular sona eriyor. “İlk Evim İlk İş Yerim” projesinin “İlk Evim” kısmı için başvurularda son günlere girildi. TOKİ ev başvurularında e-Devlet başvuruları sona erdi. Bankalar üzerinden gerçekleşen başvuru işlemleri ise bu ayın sonunda bitiyor. Başvurusunu tamamlamayan vatandaşlar ise başvuruların uzatılıp uzatılmayacağını merak ederken son başvuru günü ise merak edilen konuların başında geliyor. Peki, TOKİ konut başvurusunda son tarih ne zaman? Banka yoluyla TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor? İşte detaylar…
30.10.2022 Ekonomi
TOKİ başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ kura çekimi tarihi belli mi, ne zaman yapılacak?
TOKİ başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ kura çekimi tarihi belli mi, ne zaman yapılacak? TOKİ sosyal konut başvurularında son günlere girildi. TOKİ ilk evim projesine başvurularını tamamlayan vatandaşlar 81 ilde alınan konut başvurularında, sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, TOKİ başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ kura çekimi tarihi belli mi, ne zaman yapılacak? İşte TOKİ başvuru sonuçları için belirlenen tarih…
24.10.2022 Ekonomi
TOKİ Başkanı Bulut açıkladı! İşte sosyal konut projesi hakkında bilmeniz gerekenler
TOKİ Başkanı Bulut açıkladı! İşte sosyal konut projesi hakkında bilmeniz gerekenler TOKİ Başkanı Ömer Bulut, CNN Türk ekranlarında sosyal konut projelerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bulut, müşterek arsaların daha avantajlı olduğunu söyledi. Arsaya başvuruların sayısının 181 bin 858, iş yerine başvuru sayısının da 33 bin 539 olduğunu açıklayan Bulut, arsada ödemelerin sabit olacağını kaydetti.
14.10.2022 Ekonomi
TOKİ'den ucuz konut hamlesi! Tarih belli oldu
TOKİ'den ucuz konut hamlesi! Tarih belli oldu Yüz binlerce kişi uygun fiyatlarla ev sahibi olabilmek için TOKİ'nin sosyal konut projesini bekliyordu. Proje detayları belli oldu. Vatandaşlar Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine yoğun ilgi gösterdi. TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, sosyal konut projesinin kura çekimlerinin başvurularının bitmesine müteakip hemen yapılacağını söyledi.
14.10.2022 Ekonomi
TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Başkanı açıkladı! İşte sosyal konut projesi kura çekimi tarihi…
TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Başkanı açıkladı! İşte sosyal konut projesi kura çekimi tarihi… TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman? Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi olan TOKİ sosyal konu projesine başvurular, 31 Ekim’de sona erecek. Şu ana kadar projeye 7.5 milyon kişi başvurdu. Başvuruda bulunanlar ise TOKİ kura çekimi tarihini sorgulamaya başladı. TOKİ başkanı Ömer Bulut kura çekimi için tarih verdi. Peki, TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak?
14.10.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman? TOKİ çekilişi hangi tarihte? 2022 TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek?
TOKİ kuraları ne zaman? TOKİ çekilişi hangi tarihte? 2022 TOKİ sosyal konut kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde başvurular devam ediyor. 250 bin konutluk TOKİ başvuruları 31 Ekim’de sona erecek. Başvurular rekor seviyeye ulaşırken başvuru yapan milyonlarca kişi TOKİ kura çekilişlerinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman? TOKİ çekilişi hangi tarihte? 2022 TOKİ sosyal konut kura çekimi tarihleri!
5.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Bulut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer bulut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.