Ömer Barış Topkara

Ömer Barış Topkara

Son dakika ÖMER BARIŞ TOPKARA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ÖMER BARIŞ TOPKARA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ÖMER BARIŞ TOPKARA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Barış Topkara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer barış topkara gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 ömer barış topkara haberi bulunmuştur. Tüm ömer barış topkara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Liseli genci vuran polise 11,5 yıl
Liseli genci vuran polise 11,5 yıl 16 yaşındaki Ömer Barış Topkara’nın ölümüne neden olan polis memuru H.D.S. “Öldürme kastım yoktu, olay kazaydı. Bu yüzden ben de olay yerinde bayıldım” dedi
27.11.2017 Yaşam
Savcı, o polise  müebbet istedi
Savcı, o polise müebbet istedi Esenyurt’ta 10 ay önce silahından çıkan kurşunla 16 yaşındaki lise öğrencisi Ömer Barış Topkara’nın ölümüne neden olduğu iddia edilen polis memuru H.D.S.’nin (20) yargılandığı davada, Cumhuriyet Savcısı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Polis kurşunu ile ölen liseli gencin davasına bilirkişi raporu ulaştı
Polis kurşunu ile ölen liseli gencin davasına bilirkişi raporu ulaştı Esenyurt'ta 9 ay önce silahından çıkan kurşunla 16 yaşındaki lise öğrencisi Ömer Barış Topkara'nın ölümüne neden olduğu iddia edilen polis memuru H.D.S.'nin (20) yargılandığı davaya bilirkişi raporu ulaştı.
29.09.2021 Gündem
‘Ben vurmadım silahım vurdu!’
‘Ben vurmadım silahım vurdu!’ Ömer Barış Topkara’nın polis kurşunuyla ölmesine ilişkin müebbet hapis cezası istenen tutuklu polis H.D.S.’nin yargılanmasına başlandı. Polis, “H.D.S yere yatırmak için müdahale ettim. Bu esnada elim tetikte olmamasına rağmen silahım ateş aldı” dedi
1.08.2017 Yaşam
O polise müebbet!
O polise müebbet! 16 yaşındaki lise öğrencisi Ömer Barış Topkara’yı başından vurarak öldüren polis H.D.S. hakkında “Çocuğu veya beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi olası kast ile öldürmek”ten müebbet hapis cezası istendi.
29.09.2021 Gündem
O polise müebbet hapis istendi
O polise müebbet hapis istendi Esenyurt'ta 16 yaşındaki lise öğrencisi Ömer Barış Topkara'nın 2,5 ay önce polis kurşunuyla hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada polis memuru H.D.S. hakkında müebbet hapis istemiyle dava açıldı.
8.05.2017 Yaşam
Polisin yanlışlıkla vurduğu Ömer bakın kim çıktı
Polisin yanlışlıkla vurduğu Ömer bakın kim çıktı Esenyurt'ta hırsızlık şüphesiyle gözaltına alınan ve sağlık kontrolünde polis tarafından yanlışlıkla vurulan lise öğrencisi Ömer Barış Topkara hayatını kaybetti
18.02.2017 Yaşam
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Barış Topkara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer barış topkara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.