Ölüsü Bulundu

Ölüsü Bulundu

Son dakika ölüsü bulundu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölüsü bulundu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölüsü bulundu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölüsü Bulundu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölüsü bulundu gelişmeleri de dahil olmak üzere 328 ölüsü bulundu haberi bulunmuştur. Tüm ölüsü bulundu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kastamonu'da nesli tehlike altında olan vaşak yol kenarında ölü bulundu
Kastamonu'da nesli tehlike altında olan vaşak yol kenarında ölü bulundu Kastamonu’nun Daday ilçesinde bir haftada içerisinde yolda iki vaşak ölüsü bulundu. Vaşakların araç çarpması neticesinde telef olduğu değerlendiriliyor.
1.11.2022 Yaşam
3 gündür kayıp olarak aranan çocuktan acı haber! Kuyuda bulundu
3 gündür kayıp olarak aranan çocuktan acı haber! Kuyuda bulundu Şanlıurfa’da 3 gündür kayıp olan çocuğun cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki bir su aktarım kuyusunda bulundu.
11.09.2022 Yaşam
Kardeşlerden acı haber! Cansız bedenlerine ulaşıldı!
Kardeşlerden acı haber! Cansız bedenlerine ulaşıldı! Manisa’nın Turgutlu ilçesinde kayıp ihbarı sonrası yangın söndürme göleti kenarında kıyafetleri bulunan iki kardeşin, cansız bedenlerine ulaşıldı.
18.05.2022 Yaşam
Antalya'da sır ölüm! 34 yaşındaki genç araç içerisinde bulundu!
Antalya'da sır ölüm! 34 yaşındaki genç araç içerisinde bulundu! Antalya'nın Aksu ilçesi Serik Caddesi üzerinde park halinde bulunan bir araçta 34 yaşındaki bir gencin cansız bedeni bulundu.
18.05.2022 Yaşam
Bebek gömüldü sanıldı, kedi ölüsü çıktı
Bebek gömüldü sanıldı, kedi ölüsü çıktı Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir grup kadının mezarlığa gelerek açtıkları çukurun başında dua edip ayrılmasından şüphelenen mahalleli, polise haber verdi. Savcılık izni ile açılan çukurda, bir kedi ölüsü bulundu.
14.04.2022 Gündem
Yaşlı adam yaşadığı metruk binada ölü bulundu!
Yaşlı adam yaşadığı metruk binada ölü bulundu! Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde yaşlı bir adam, yaşadığı metruk binada ölü bulundu.
5.04.2022 Yaşam
Marmaris'te, ormanlık alanda ölü ayı bulundu
Marmaris'te, ormanlık alanda ölü ayı bulundu Muğla'nın Marmaris ilçesindeki ormanlık alanda, bedeninde ateşli silah ya da kesici delici alet izi bulunmayan yetişkin erkek ayı ölüsü bulundu. Ölü ayı, Muğla Üniversitesi Veterinerlik Bölümü yetkililerine gönderildi.
7.11.2021 Yaşam
Gerçek kokuyla ortaya çıktı! 4 gün önce ölmüş!
Gerçek kokuyla ortaya çıktı! 4 gün önce ölmüş! Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, kötü koku ihbarına gelen polis, bir iş hanındaki inşaat şirketinin ofisinde geçici olarak kalan Ali Yılmaz’ın (58) cansız bedeniyle karşılaştı. Kolonya içtiği ileri sürülen Yılmaz’ın, yapılan ilk incelemede 4 gün önce yaşamını yitirdiği belirlendi.
2.11.2021 Yaşam
Komşuları günlerdir haber alamıyordu! Duvardan akan 'sarı su' ortaya çıkardı!
Komşuları günlerdir haber alamıyordu! Duvardan akan 'sarı su' ortaya çıkardı! Antalya'da birinci kattaki dairenin duvarından akan sarı sudan şüphelenen esnaf, 3 gündür haber alamadıkları komşuları Kaffar Kamsız'ın (73) hayatından endişe etti. Merdivenle çıkılan balkondaki demir korkuluk kesilip eve girilince, Kaffar Kamsız'ın öldüğü ortaya çıktı.
31.08.2021 Yaşam
Bahçesinde 11 köpeğin cansız bedeni bulunan kadın tutuklandı
Bahçesinde 11 köpeğin cansız bedeni bulunan kadın tutuklandı Başkentte, evinin bahçesinde 11 köpeğin cansız bedeni bulunan kadın tutuklandı.
7.08.2021 Gündem
Ankara'da damar yolu açılmış 30 köpek ölüsü bulundu
Ankara'da damar yolu açılmış 30 köpek ölüsü bulundu Ankara'da, patilerinde damar yolu açmak için kullanılan intraket (damar içi borucuk) bulunan 30'un üzerinde köpek, çöp poşetlerinin içerisine konulup atılmış halde ölü bulundu.
8.04.2021 Yaşam
Ankara'da molozların arasında 20 ölü köpek bulundu
Ankara'da molozların arasında 20 ölü köpek bulundu Ankara Gölbaşı'nda boş bir araziye atılan moloz ve toprak yığınlarının altında yaklaşık 20 köpek ölüsü bulundu. Köpek ölüleri, incelenmek üzere belediye ekiplerince toplanarak götürüldü.
28.02.2021 Yaşam
Bir vahşette Kayseri'den! Ayakları ve boğazını bağlayıp öldürmüşler
Bir vahşette Kayseri'den! Ayakları ve boğazını bağlayıp öldürmüşler Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde, ayakları ve boğazı bağlanmış yavru köpek ölüsü bulundu.
13.12.2020 Yaşam
Küçükçekmece'de çöp konteynerinde 16 kedi ölüsü bulundu
Küçükçekmece'de çöp konteynerinde 16 kedi ölüsü bulundu Küçükçekmece'de çöp konteynerine atılmış 16 kedi ölüsü bulundu. Kedileri bulan bir hayvan severin kaydettiği görüntüler sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılarak tepki topladı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.
9.07.2020 Yaşam
Yavru köpeklerin zehirlenerek öldürüldükleri iddiası
Yavru köpeklerin zehirlenerek öldürüldükleri iddiası ZONGULDAK'ın Kozlu ilçesinde ölü bulunan 7 yavru köpeğin zehirlenerek öldürüldüğü iddia edildi.
11.02.2020 Yaşam
Adana'da şoke eden olay! Yerde ölüsü bulundu
Adana'da şoke eden olay! Yerde ölüsü bulundu Adana’da doğuştan kalbi delik olan 18 yaşındaki genç, annesi ve babası İstanbul'dayken evinde ölü bulundu.
7.01.2020 Yaşam
Bursa'da sahilde bulundu! 6 parçaya ayrılmış...
Bursa'da sahilde bulundu! 6 parçaya ayrılmış... Bursa'nın Gemlik ilçesi Gemsaz sahilinde 6 parçaya ayrılmış köpek ölüsü bulundu. Köpeği bulan Gemsaz Korumu Derneği Danışmanı İlyas Oktay Altuğlu, "Ortada gövdesi bulunuyordu, diğer parçaları ise yıldız şeklinde etrafına dizilmişti. Satanistlerin ayin yaptığından şüpheleniyoruz'' dedi.
19.11.2019 Yaşam
Bir şehir bunu konuşuyor! Kan donduran vahşet...
Bir şehir bunu konuşuyor! Kan donduran vahşet... Bolu'da, 28 Ekim'den itibaren 6 kedinin ayaklarının kopmuş halde bulunması kentte büyük tepkiye yol açtı. Konuyla ilgili adli soruşturma sürerken, 6 kedi Bolu Belediyesi tarafından ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Ankara'ya gönderildi. Kentte yaşayanların çoğunluğu ise kedilerin ayaklarının kesildiğini düşünüyor.
6.11.2019 Yaşam
Ankara'da ‘iki köpek zehirli sosislerle öldürüldü’ iddiası
Ankara'da ‘iki köpek zehirli sosislerle öldürüldü’ iddiası Ankara’da boş bir arazide iki köpek ölüsü bulundu. Köpeklerin etrafında zehirli olduğu iddia edilen sosisler de dikkat çekti. Hayvanseverler ise olay yerine gelerek olaya tepki gösterdi.
4.10.2019 Yaşam
Aracının altında ölü olarak bulundu
Aracının altında ölü olarak bulundu Gaziantep’te akşam bir arkadaşının nikah merasimine katılan 20 yaşındaki genç, sabah aracının altında ölü bulundu.
29.09.2019 Yaşam
Bu halde bulundu! Kırmızı listede yer alıyordu
Bu halde bulundu! Kırmızı listede yer alıyordu Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, bir aracın çarptığı nesli tükenmekte olan çizgili sırtlan öldü.
13.09.2019 Yaşam
Tuğçe'nin sır ölümü! 25 gün dayanabildi
Tuğçe'nin sır ölümü! 25 gün dayanabildi Aydın'da babasıyla yaşadığı evden 25 gündür çıkmayan ve sadece sıvı gıdalarla beslenen 27 yaşındaki Tuğçe Seçkinay, odasında ölü bulundu. Genç kızın psikolojik sorunları olduğu öğrenildi.
7.09.2019 Yaşam
Antalya’da kan donduran olay! Kedileri parçalamışlar
Antalya’da kan donduran olay! Kedileri parçalamışlar Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, apartmanın girişindeki rögar kapağının üzerinde, parçalanmış 3 kedi ölüsü bulundu.
23.08.2019 Yaşam
Zonguldak'ta büyük vicdansızlık! Bu halde bulundu
Zonguldak'ta büyük vicdansızlık! Bu halde bulundu Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, başına plastik bidon geçirilip, vücudunda sigara söndürülen sokak köpeği, ölü bulundu.
21.08.2019 Yaşam
Şoke eden görüntü! 23 kaplumbağa ölüsü bulundu
Şoke eden görüntü! 23 kaplumbağa ölüsü bulundu Isparta'da mezarlıktaki betonun üzerinde yan yana dizilmiş 23 kaplumbağa ölüsü bulundu. Isparta Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, olay yerine gidip kaplumbağa ölülerini alarak, incelemek üzere merkeze götürdü.
20.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ölüsü Bulundu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölüsü bulundu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.