Okullar Tatil

Okullar Tatil

Son dakika okullar tatil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan okullar tatil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını okullar tatil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okullar Tatil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okullar tatil gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.847 okullar tatil haberi bulunmuştur. Tüm okullar tatil haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Çarşamba günü resmi tatil olduğundan nerelerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. İşçi ve emekçinin bayramı olarak da bilinen 1 Mayıs sebebiyle gözler okullara çevrildi. Resmi tatil günlerinde okullar, üniversiteler, bankalar, sağlık ocakları, eczaneler, noter ve hastaneler ile beraber tüm kamu kurumları kapalı oluyor. Peki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
27.04.2024 Gündem
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı?
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşku tüm yurtta kutlanırken bir sonraki gün olan 24 Nisan’da okulların tatil olup olmadığı da sorgulanıyor. Öğrenciler ve velileri 24 Nisan'ın resmi tatil olup olmadığını merak ediliyor. Peki, 24 Nisan okullar tatil mi, 24 Nisan’da okullar ve üniversiteler var mı?
23.04.2024 Yaşam
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
22 Nisan yarım gün mü 2024, okullarda 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 22 Nisan 2024 okullar tatil mi?
22 Nisan yarım gün mü 2024, okullarda 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 22 Nisan 2024 okullar tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. 23 Nisan’ın bir gün öncesi olan 22 Nisan’ın yarım gün olup olmadığı merak ediliyor. Peki, 22 Nisan öğleden sonra tatil mi, 22 Nisan okullar tatil mi? 22 Nisan yarım gün mü?
17.04.2024 Yaşam
2 Nisan Salı günü okullar tatil mi, yarın (2 Nisan’da) okullar var mı? Seçim sonrası okullar kaç gün tatil?
2 Nisan Salı günü okullar tatil mi, yarın (2 Nisan’da) okullar var mı? Seçim sonrası okullar kaç gün tatil? 31 Mart Pazar günü Türkiye yerel yöneticilerini seçti. MEB tarafından yapılan duyuruya göre, seçim sonrası 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi. Veliler ve öğrenciler 2 Nisan gününün tatil olup olmayacağına yönelik araştırmalarını da hızlandırdı. Peki, 2 Nisan 2024 okullar tatil mi? Okullar 2 Nisan’da var mı 2024?
1.04.2024 Gündem
1 Nisan üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Nisan Pazartesi açık mı? Seçim sonrası nereler kapalı?
1 Nisan üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Nisan Pazartesi açık mı? Seçim sonrası nereler kapalı? 1 Nisan’da üniversiteler tatil mi 2024? Yerel seçime az bir süre kala oy kullanılan okulların tatil olup olmadığı sorgulanırken, üniversitelerin akıbeti de merak konusu oldu. 31 Mart Pazar günü yurt genelinde on binlerce okulda gerçekleştirilecek olan yerel seçimler dolayısıyla, seçimden sonraki gün üniversiteler tatil mi, sorusuna yanıt aranıyor. İşte merak edilenler…
30.03.2024 Gündem
1 Nisan resmi tatil mi, okullar seçimden sonraki gün açık mı? Öğretmenlere, öğrencilere okullar var mı, 1 Nisan’da (seçimin ertesi günü) okullar neden tatil?
1 Nisan resmi tatil mi, okullar seçimden sonraki gün açık mı? Öğretmenlere, öğrencilere okullar var mı, 1 Nisan’da (seçimin ertesi günü) okullar neden tatil? Türkiye 31 Mart Pazar günü yerel seçimler için okullarda oy kullanacak. 81 ilde gerçekleşecek seçimlerde çok sayıda öğretmen de sandık görevlisi olarak görev alacak. 14 Mayıs seçimleri sonrası 15 Mayıs'ta okullar tatil edilmişti. 31 Mart Pazar günü Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası okulların tatil olup olmayacağı merak edilirken, açıklama geldi. Peki, 1 Nisan okullar tatil mi? Seçimden sonraki Pazartesi günü 1 Nisan'da okul var mı, işlenecek mi? 1 Nisan resmi tatil mi?
30.03.2024 Gündem
1 Nisan hastaneler açık mı 2024, pazartesi günü hastaneler tatil mi? Doktorlar seçimden sonraki gün çalışacak mı, seçimden sonra hastaneler tatil mi, acil servisler açık mı?
1 Nisan hastaneler açık mı 2024, pazartesi günü hastaneler tatil mi? Doktorlar seçimden sonraki gün çalışacak mı, seçimden sonra hastaneler tatil mi, acil servisler açık mı? Sandık kurullarında görev alan kamu personeli 1 Nisan Pazartesi idari izinli sayılacak. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, konuya ilişkin kararı, sosyal medya hesabından duyurdu. Seçimden sonraki gün izin durumu netlik kazanınca “1 Nisan Pazartesi hastaneler tatil mi? Doktorlar seçimden sonraki gün çalışacak mı, 1 Nisan hastaneler açık mı 2024?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
29.03.2024 Gündem
Seçimden sonraki gün okullar tatil mi, 1 Nisan’da okullar açık mı? Seçimden sonra özel okullar tatil mi, okullar seçimin ertesi kaç gün tatil olacak?
Seçimden sonraki gün okullar tatil mi, 1 Nisan’da okullar açık mı? Seçimden sonra özel okullar tatil mi, okullar seçimin ertesi kaç gün tatil olacak? 31 Mart Pazar günü Türkiye'de yerel seçimler gerçekleşecek ve bu seçimlerde okullar da oy kullanımına açılacak. Sandık görevlisi olarak görev alacak birçok öğretmen bulunuyor. Geçmişte, 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerin ardından 15 Mayıs'ta okullar tatil edilmişti. Peki, 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi olacak?
29.03.2024 Gündem
Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi
Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı eğitim kurumlarında görev yapan yönetici ve öğretmenler, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle eğitim kurumlarının tatil edildiği 1 Nisan 2024 Pazartesi günü üzerlerinde bulunan aylık karşılığı ders, varsa ek ders, ders niteliğinde yönetim, hazırlık ve planlama görevlerini yapmış sayılacaklar.
28.03.2024 Gündem
8 Nisan resmi tatil mi? 8 Nisan Pazartesi hastaneler açık mı, okullar tatil mi?
8 Nisan resmi tatil mi? 8 Nisan Pazartesi hastaneler açık mı, okullar tatil mi? Nisan ayında kutlanacak Ramazan Bayramı'nda, arife gününden bir gün öncesine denk gelen 8 Nisan Pazartesi'nin idari tatil olup olmadığı sorgulanıyor. Hastanelerin açık olmadığı da merak edilen konu başlıklarından biri. Peki, 8 Nisan resmi tatil mi? 8 Nisan pazartesi hastaneler açık mı, okullar tatil mi?
25.03.2024 Gündem
Ankara'da okullar tatil mi son dakika 22 Mart 2024? Ankara’da kar tatili olacak mı, 22 Mart Ankara'da okullar tatil edildi mi?
Ankara'da okullar tatil mi son dakika 22 Mart 2024? Ankara’da kar tatili olacak mı, 22 Mart Ankara'da okullar tatil edildi mi? Okullar Ankara’da tatil mi 22 Mart, Ankara’da kar tatili var mı? Güne beyaz örtüyle başlayan Ankara bahar ayı gelirken, kışı yaşıyor. Ankara'da kar yağışı kent sakinlerini şaşırtırken okula giden öğrenciler Ankara'da okullar tatil mi araştırmalarını hız verdi. Sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenen Ankara'da yarın okullar tatil mi olacak?
21.03.2024 Gündem
20 Mart okullar tatil mi? Bugün kar tatili olan iller hangileri? Kar uyarısı sonraı tatil var mı?
20 Mart okullar tatil mi? Bugün kar tatili olan iller hangileri? Kar uyarısı sonraı tatil var mı? 20 Mart 2024 Çarşamba günü için birçok kente kar uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre başta yurdun doğu kesimleri olmak üzere kar yağışının beklendiği iller belli oldu. Hal böyle olunca milyonlarca öğrenci de kar tatili haberi beklemeye başladı. Valilikler 20 Mart Çarşamba okullar tatil mi sorusuna yanıt arayan öğrenciler için duyuru yaptı. Peki hangi illerde okullar tatil edildi? Kar yağışı olan illerde okullar tatil mi? İşte detaylar...
20.03.2024 Gündem
İki ilde eğitime kar engeli
İki ilde eğitime kar engeli Van'ın Çatak, Bahçesaray, Saray ve Özalp ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar yarın için tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
Bir ilde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi
Bir ilde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi Hakkari'de yoğun kar yağışı ve yağmur nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.
18.03.2024 Gündem
18 Mart tatil mi (MEB 2024)? 18 Mart okullar tatil mi İstanbul?
18 Mart tatil mi (MEB 2024)? 18 Mart okullar tatil mi İstanbul? 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin anma gününde okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Çanakkale Zaferi, Çarlık Rusya'sının yıkılmasına yol açmış ve Ruslar'ın sıcak denizlere inme hayalleri suya düşmüştür.
16.03.2024 Gündem
18 Mart Pazartesi okullar tatil mi? Pazartesi okullar açık mı, kapalı mı, 18 Mart okullar tatil mi 2024?
18 Mart Pazartesi okullar tatil mi? Pazartesi okullar açık mı, kapalı mı, 18 Mart okullar tatil mi 2024? Çanakkale Zaferi, Türk askerlerinin büyük kahramanlıklarını sergilediği ve dünya tarihini değiştiren bir dönemeçtir. Çanakkale'de yaşanan zafer, sadece Türkiye için değil, aynı zamanda savaşta yer alan diğer milletler için de önemli bir dönüm noktası olmuştur. Çanakkale'de etkinlikler nedeniyle 18 Mart Pazartesi okulların tatil edileceği duyuruldu. 18 Mart'ta Çanakkale dışındaki illerde okullarda eğitimin devam edip etmeyeceği ise merak konusu oldu. Peki, 18 Mart Pazartesi okullar tatil mi 2024, pazartesi günü okullar var mı?
15.03.2024 Gündem
1 Nisan üniversiteler tatil mi 2024? Seçimden sonraki gün üniversiteler tatil mi olacak, seçim sonrası üniversiteler açık mı?
1 Nisan üniversiteler tatil mi 2024? Seçimden sonraki gün üniversiteler tatil mi olacak, seçim sonrası üniversiteler açık mı? 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde, milyonlarca seçmen sandık başına gitmeye hazırlanırken, birçok öğrenci ve veli ise 31 Mart’ın ardından okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz yıllarda yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve 2019 yerel seçimleri sonrasında bir sonraki gün okullar tatil edilmişti. Peki, 1 Nisan 2024 Pazartesi günü okullar tatil mi olacak, üniversiteler seçimden sonraki gün tatil mi?
13.03.2024 Gündem
8 Mart resmi tatil mi 2024? 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hangi ülkede resmi tatildir, dünya kadınlar günü resmi tatil olan ülke hangileri?
8 Mart resmi tatil mi 2024? 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hangi ülkede resmi tatildir, dünya kadınlar günü resmi tatil olan ülke hangileri? Dünya Kadınlar Günü, kadınların siyasi katılım, eğitim, istihdam ve sağlık gibi temel haklara eşit erişimlerini sağlamak ve kadına yönelik şiddetin sona ermesi için fırsat sunan önemli bir gün olarak kutlanır. Her yıl, çeşitli ülkelerde ve toplumlarda çeşitli etkinliklerle anılan bu özel gün, kadınların seslerini duyurduğu mesajlarla dolu ve eşitlik taleplerinin yükseldiği bir platform haline gelir. 8 Mart’a az bir süre kala 8 Mart Kadınlar Günü’nün resmi tatil olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü resmi tatil mi? 8 Mart'ta okullar tatil mi, Dünya Kadınlar Günü hangi ülkede resmi tatildir?
8.03.2024 Gündem
Ramazanda okullar tatil mi 2024? Okullarda ramazan bayramı tatili kaç gün 2024?
Ramazanda okullar tatil mi 2024? Okullarda ramazan bayramı tatili kaç gün 2024? Okullarda 2023-2024 eğitim öğretim yılında, öğrencilerin merakla beklediği 2. ara tatil, Ramazan ayına denk geliyor. İkinci ara tatil 8 Nisan 2024 Pazartesi ile 12 Nisan 2024 Cuma tarihleri arasında olacak. Ramazan Bayramı ise 10 Nisan ile 12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak.
7.03.2024 Gündem
18 Mart resmi tatil mi 2024? 18 Mart'ta okullar tatil mi 2024, yarım gün mü?
18 Mart resmi tatil mi 2024? 18 Mart'ta okullar tatil mi 2024, yarım gün mü? 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü için az süre kalırken öğrenciler 18 Mart 2024 okullar tatil mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, 18 Mart resmi tatil mi 2024?
28.02.2024 Gündem
Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 1 Nisan Pazartesi okul var mı?
Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 1 Nisan Pazartesi okul var mı? Seçimden sonraki gün okul olur mu? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Pazar günü yapılacak. Ertesi gün okulların olup olmadığı ise öğrencilerin gündeminde. Peki, 1 Nisan Pazartesi okullar tatil mi? Seçimden sonra okullar kapalı mı, açık mı?
27.02.2024 Gündem
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
Meteoroloji uyardı! Okullar bir gün süre ile tatil edildi
Meteoroloji uyardı! Okullar bir gün süre ile tatil edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Şanlıurfa için şiddetli yağış uyarısında bulunmasının ardından il genelinde okullar tatil edildi.
14.02.2024 Gündem
Antalya okullar tatil mi 14 Şubat 2024? Antalya'da okullar tatil mi edildi, 14 Şubat Antalya okullar tatil mi?
Antalya okullar tatil mi 14 Şubat 2024? Antalya'da okullar tatil mi edildi, 14 Şubat Antalya okullar tatil mi? 14 Şubat Antalya’da okullar tatil mi, Antalya’da yarın okullar var mı? Antalya'da şiddetli yağışlar görüldü. Yoğun yağışlar nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, araçların ilerlemesi zorlaştı. Antalya Valiliği, ani yağışlar ve oluşan su birikintileri nedeniyle güvenlik endişesiyle hareket ederek, 5 ilçede eğitime ara verildiğini duyurdu. Peki, Antalya’da yarın okullar tatil mi, 14 Şubat Antalya’da okullar tatil mi, hangi ilçelerde okullar tatil edildi?
13.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Okullar Tatil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okullar tatil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.