Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü

Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü

Son dakika Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan öğretmen yetiştirme ve geliştirme genel müdürlüğü gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 öğretmen yetiştirme ve geliştirme genel müdürlüğü haberi bulunmuştur. Tüm öğretmen yetiştirme ve geliştirme genel müdürlüğü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğretmen Meslek Kanunu nedir, öğretmenlik yasasında neler var? Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri ve tam metni!
Öğretmen Meslek Kanunu nedir, öğretmenlik yasasında neler var? Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri ve tam metni! Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliği, Resmi Gazete yayımlandı. Kanun yönetmeliğinin yayımlanmasının ardından öğretmenler grev kararı aldı. Öğretmenler bugün derslere girmeyerek, odalarında ortak metin okuyacak. Peki, öğretmenlik meslek kanunu nedir? Öğretmenlik yasasında neler var?
2.11.2022 Memur
Öğretmenler neden grevde, öğretmenler grevde mi? 2 Kasım öğretmen grevi nedir?
Öğretmenler neden grevde, öğretmenler grevde mi? 2 Kasım öğretmen grevi nedir? Öğretmenler grev mi yapıyor, öğretmenler neden grev yapıyor? Uzun bir süredir gündemde olan Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliği, Resmi Gazete yayımlanarak resmiyet kazandı. Öğretmen meslek kanunuyla aday öğretmen, uzman öğretmen ve baş öğretmen unvanları şekillendi. Öğretmenler Öğretmenlik Meslek Kanunu’nu iptalini istiyor. Peki, 2 Kasım öğretmen grevi nedir, öğretmenlerin grevi kaç gün sürecek?
2.11.2022 Memur
MEB'de yeni dönem! Resmen duyuruldu ve tamamen değişti! Artık zorunlu, 2 yıl...
MEB'de yeni dönem! Resmen duyuruldu ve tamamen değişti! Artık zorunlu, 2 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor. Tamamen değişti, yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Zorunlu oluyor ve yüz binlerce kişiyi kapsıyor. MEB'den öğretmenlere ilişkin açıklama geldi. 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği' ile ilgili detaylar belli oldu. Aday öğretmenlerin adaylık süresi 2 yıldan fazla olamayacak. Öğretmenler yetiştirme programına tabi tutulacak. Katılım eğitimlerin tamamı için zorunlu olacak. Öğretmenlik 3 kariyer basamağına ayrılacak. Yazılı sınav yapılacak. Sınavdan muaf olacak olanlar ve başvuru şartları da tek tek açıklandı. Aynı zamanda özel okul öğretmenleri de sınava başvuru yapabilecek. Yazılı sınavlar yılda 1 defa yapılacak. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer de yönetmeliğe ilişkin açıklamada bulundu. Son dakika haberin detayları...
12.05.2022 Eğitim
MEB duyurdu! 2022 alan değişikliği başvuru takvimi açıklandı!
MEB duyurdu! 2022 alan değişikliği başvuru takvimi açıklandı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) açıkladı! 2022 yılı alan değişikliği duyurusu yayınlandı! Milli Eğitim Bakanlığı’nda kadrolu olarak görev yapan öğretmenler için alan değişikliği yapacak olanlar için başvuru takvimi açıklandı. Yayınlanan takvime göre, alan değişikliği başvuruları şubat ayında başlayacak. Atama sonuçları 1 Mart’ta açıklanacak. Peki, 2022 Alan değişikliği başvuruları ne zaman? 2022 Alan değişikliği şartları ne? 2022 Alan değişikliği kontejanları belli oldu mu? İşte 2022 Alan değişikliği başvuru takvimi!
17.01.2022 Eğitim
Alan değişikliği 2022 takvimi! Öğretmen alan değişikliği ne zaman, başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdi?
Alan değişikliği 2022 takvimi! Öğretmen alan değişikliği ne zaman, başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdi? Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmi eğitim kurumlarında kadrolu öğretmen olarak görev yapanların alan değişikliği takvimi açıklandı. Alan değişikliği için başvurular 7-11 Şubat 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Öğretmen alan değişikliği başvurusu nasıl yapılır, alan değişikliği şartları nelerdir? İşte alan değişikliği 2022 takvimi!
30.12.2021 Memur
EBA seminer programı izle! Ara tatil seminer programı ve 15-19 Kasım öğretmen seminer programı için MEBBİS öğretmen girişi!
EBA seminer programı izle! Ara tatil seminer programı ve 15-19 Kasım öğretmen seminer programı için MEBBİS öğretmen girişi! Öğretmenlerin seminer programı bugün başlıyor. Kasım seminer programı 2021 için araştırmalar ise yoğunlaştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, geçtiğimiz hafta kasım ayı ara tatilinde uygulanacak öğretmenlerin mesleki eğitimleri ile ilgili açıklamada bulundu ve seminerlerin online yapılacağını duyurdu. İşte 15-19 Kasım ara tatil seminer programı…
15.11.2021 Eğitim
Öğretmenlerle ilgili son dakika kararı! MEB resmen duyurdu, ilkokul, ortaokul ve lisede...
Öğretmenlerle ilgili son dakika kararı! MEB resmen duyurdu, ilkokul, ortaokul ve lisede... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika kararını duyurdu. Öğretmenlerle ilgili flaş gelişme. Hepsini kapsıyor. 1 hafta boyunca uzaktan olacak. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin katılacağı mesleki çalışma programı, 15-19 Kasım'da uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilecek.
13.11.2021 Eğitim
MEB 2021 Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) kılavuzunu yayınladı! İşte AKS sınav tarihi!
MEB 2021 Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) kılavuzunu yayınladı! İşte AKS sınav tarihi! MEB duyurdu. Sözleşmeli öğretmenlerin katılacağı Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) başvuru kılavuzu yayımlandı. MEB'ten yapılan açıklamada, Covid 19 salgını nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından alınan tedbirler doğrultusunda ileri bir tarihe ertelenen Adaylık Kaldırma Sınavı 5 Eylül 2021 Pazar günü yapılacağı belirtildi. Peki, Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) 2021 ne zaman? Adaylık Kaldırma Sınavı için başvuru alınacak mı? AKS başvuru kılavuzu, Adaylık Kaldırma Sınavı konuları ve çıkmış sorular...
7.08.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu 16 Nisan cuma...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu 16 Nisan cuma... Milli Eğitim Bakanlığı binlerce kişinin beklediği tarihi resmen duyurdu. MEB tarafından yapılan açıklamaya göre son tarih ise 16 Nisan cuma. Milli Eğitim Bakanlığı'nın müdür, müdür yardımcısı yeniden yönetici görevlendirme takvimine göre başvurular 16 Nisan tarihinde bitecek. 20 Nisan- 4 Mayıs tarihleri arasında ise değerlendirmeler yapılacak. Başvurular ve yeniden görevlendirilecek yöneticilerin göreve başlaması haziran ayı içerisinde olacak. 2021 Yılı MEB'e bağlı okullara ilk defa yönetici görevlendirme takvimi ise 21 Haziran'dan başladıktan sonra 1 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek.
12.04.2021 Eğitim
MEB harekete geçti ve belli oldu! 1 yıl şartı var, uzaktan yapılamaz...
MEB harekete geçti ve belli oldu! 1 yıl şartı var, uzaktan yapılamaz... Milli Eğitim Bakanlığı resmen harekete geçti ve yazı yolladı. Binlerce kişiyi ilgilendiren karar için gönderilen yazı bakanlığa ulaştı. Aday öğretmenlerin eğitimleri uzaktan ama sınavlar ise yüz yüze yapılacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aday öğretmenlerin eğitim ve sınavları ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'nın talebi üzerine yazı yolladı. Bakanlık aday memurların bazı istisnalar hariç, adaylık eğitimlerinin tamamına katılmalarının zorunlu olduğu; bundan dolayı, uygulanan eğitim yöntemi/tekniği ne olursa olsun, söz konusu personelin eğitimlere bizzat tabi tutuldukları hususunun resmi olarak tespitinin sağlanması gerektiğini dile getirdi. Yazıda temel eğitim ve hazırlayıcı eğitim programlarının çevrimiçi uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleştirilebileceği, sınavların ise çevrimiçi uzaktan sınav yöntemiyle gerçekleştirilmesinin mümkün olmadığı vurgulandı. Bakanlık yazısında "Aday öğretmenlerin, en az bir yıl fiilen çalışmak ve performans değerlendirmesine göre başarılı olmak şartlarını sağlamak kaydıyla, yapılacak yazılı veya yazılı ve sözlü sınava girmeye hak kazanırlar' denildi. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, önceliğin yüz yüze eğitim olduğunu belirterek, "Ama şartları dikkate alarak, okulları açık tutma isteğimize rağmen diğer ülkelere baktığımızda daha fazla kapalı olduğunu görüyoruz. Ama bu yine sağlık öncelik prensibimizden kaynaklanan bir şey" dedi.
3.04.2021 Eğitim
AKS konu dağılımı belli oldu! Öğretmen Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) başvurusu için son günler!
AKS konu dağılımı belli oldu! Öğretmen Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) başvurusu için son günler! MEB'e bağlı aday öğretmenlerin Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) başvuruları için son günler! Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) başvuruları ve ücret ödemeleri 23 Mart'ta sona erecek. Sınava kısa süre kala MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ''Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS)'' 81 İl Müdürlüğü'ne yazı gönderdi. Yazıda Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) konuları arasında yer alan "Aday Öğretmenlik Yetiştirme Süreci"ne ait konu başlıkları yer alıyor. Peki, Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) ne zaman? AKS başvurusu nasıl yapılır? AKS konu başlıkları ve soru dağılımı ne? AKS sınav ücreti son ödeme tarihi ve AKS başvuru ücreti yatırma ile ilgili tüm detaylar...
20.03.2021 Eğitim
Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) kılavuzu yayınladı! İşte AKS 2021 sınav tarihi!
Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) kılavuzu yayınladı! İşte AKS 2021 sınav tarihi! MEB kadrolarında görev yapan aday (sözleşmeli/kadrolu) öğretmenlerin Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) başvuru kılavuzu yayınlandı. Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) 25 Nisan 2021 tarihinde yapılacak. Peki, Adaylık Kaldırma Sınavı başvurusu yapılacak mı? AKS giriş şartları nelerdir? Adaylık Kaldırma Sınavı ücretleri nereye yatırılır? Adaylık Kaldırma Sınavı (AKS) konuları ve başvuru kılavuzu...
6.03.2021 Eğitim
MEBBİS giriş ekranı! Öğretmenler için mesleki gelişim programı başvurusu nasıl yapılır?
MEBBİS giriş ekranı! Öğretmenler için mesleki gelişim programı başvurusu nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu. MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada öğretmenler için Özel Eğitim Mesleki Gelişim Programları'nın başvurularının başladığı belirtildi. Peki, Öğretmenler için mesleki gelişim programı başvurusu nasıl yapılır? İşte MEBBİS öğretmen girişi!
15.02.2021 Eğitim
Seminer programı 2021 (8-12 şubat) linki ve EBA öğretmen girişi! EBA mesleki çalışma programı merak ediliyor!
Seminer programı 2021 (8-12 şubat) linki ve EBA öğretmen girişi! EBA mesleki çalışma programı merak ediliyor! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmenlerin mesleki gelişim programlarının başlayacağını duyurdu. EBA üzerinden öğretmenlere sesleneceğini duyuran Bakan Selçuk, konuya ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yarıyıl tatilinin son haftasında, meslektaşlarımızla çevrim içi mesleki çalışma programına başlıyoruz. Yüz yüze ve uzaktan eğitim hazırlıklarımızı, öğrenme kayıplarına yönelik tamamlayıcı eğitim planlamalarımızı ele alacağız. 8 Şubat Pazartesi saat 10.10'da EBA'dayım." dedi. 8-12 Şubat seminer programı linki ve EBA öğretmen girişi
8.02.2021 Eğitim
EBA öğretmen seminer izle canlı yayın 2021: EBA’dan seminer nasıl izlenir 8 Şubat 2021? Şubat seminer programı…
EBA öğretmen seminer izle canlı yayın 2021: EBA’dan seminer nasıl izlenir 8 Şubat 2021? Şubat seminer programı… Milli Eğitim Bakanı Selçuk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mesleki eğitim programı kapsamında paylaşımda bulundu. Yaptığı açıklamada EBA üzerinden öğretmenlere sesleneceğini belirten Selçuk, "8 Şubat Pazartesi saat 10.10'da EBA'dayım" ifadelerini kullandı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı farklı türdeki kurumlarda görev yapan tüm okul/kurum yöneticileri ve öğretmenler 16-20 Kasım tarihleri arasında ara tatil döneminde çevrim içi seminerlere katılacak. Peki, EBA’dan seminer nasıl izlenir? EBA seminer canlı yayın izleme linki ve Şubat seminer programı…
8.02.2021 Eğitim
Mesleki Çalışma Programı başlıyor! 8-12 Şubat öğretmenlerin seminer programı…
Mesleki Çalışma Programı başlıyor! 8-12 Şubat öğretmenlerin seminer programı… Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB), "Yarıyıl Tatili Dönemi Mesleki Çalışma Programı" bugün başlayacak. Bakan Ziya Selçuk, çevrim içi düzenlenecek programın açılışında, EBA üzerinden öğretmenlere seslenecek. İşte 8-12 Şubat seminer programı…
8.02.2021 Eğitim
MEB harekete geçti ve değişti! 14 Mart...
MEB harekete geçti ve değişti! 14 Mart... Milli Eğitim Bakanlığı on binlerce kişinin beklediği düzenlemeyi yaptı. MEB tarafından yapılan değişiklik ile artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. 81 ilde uygulanacak. İlkokul, ortaokul, lise, imam hatip lisesi, spor liselerinde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikte Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi eğitim kurumları yöneticiliklerini ikinci görev olarak yürüteceklerin görevlendirilmelerine ilişkin usul ve esasları düzenlendi. Müdür olmak için kurucu müdür, müdür başyardımcısı, müdür yardımcısı ve müdür yetkili öğretmen olarak ayrı ayrı veya toplam en az bir yıl görev yapmış olmak şartı getirildi. Müdür baş yardımcısı için ise adaylık dâhil en az iki yıl öğretmen olarak görev yapmış olmak yetecek. Öte yandan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2021 Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavının (MEB-EKYS), 14 Mart'ta yapılacağını açıkladı.
5.02.2021 Eğitim
Öğretmenlerin 2021 Şubat dönemi mesleki çalışma programı belli oldu!
Öğretmenlerin 2021 Şubat dönemi mesleki çalışma programı belli oldu! MEB duyurdu. Öğretmenlerin mesleki gelişim programını çevrim içi düzenleyecek. Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü öğretmenlerin mesleki gelişim programını paylaştı. Peki, Öğretmen seminerleri 2021 ne zaman? Seminerler nasıl olacak? MEB öğretmen seminer programı...
3.02.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, yeni tarih...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, yeni tarih... Milyonlar merakla bekliyordu. MEB harekete geçti ve resmen duyurdu. Tarihler açıklandı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk canlı yayında yüz yüze eğitimin detaylarını açıkladı. Bakan Selçuk "Köylerimizde salgının hiç olmadığı ya da düşük seyrettiği görüldüğünden çocuklarımızın eğitiminin salgına bağlı olarak daha fazla aksamaması için köy okullarımızı tüm kademelerde 15 Şubat'ta yüz yüze ve tam zamanlı olarak açıyoruz. 1 Mart Pazartesi günü ilkokullarımızın tüm sınıf düzeyleriyle açılması kararını aldık" dedi. '1 Mart tarihinde okullarımız, sınav döneminde olan 8. ve 12. sınıf öğrencilerimiz için de kapılarını açacak" diyen Selçuk, "Onların verimli bir şekilde sınavlara hazırlık yapmaları ve öğretmenleriyle birebir çalışmaları çok önemli" ifadelerini kullandı. Bakan Selçuk "Öğretmenlerimiz Kovid-19 aşısının uygulama sıralamasında öncelikli gruba alınmıştı. Süreci hızlandırmak adına yüz yüze eğitime başlayan öğretmenlerimiz için şubat ayı içerisinde aşı uygulamasının yapılması planlanmaktadır" şeklinde konuştu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin mesleki gelişim programlarının 8-12 Şubat'ta çevrim içi düzenlenmesine karar verdi.
2.02.2021 Eğitim
Uzaktan eğitim veren öğretmenlere büyük destek
Uzaktan eğitim veren öğretmenlere büyük destek Koronavirüs ve pandemi nedeniyle büyük özveriyle öğrencilerine uzaktan eğitim veren devlet okullarındaki öğretmenlerin ihtiyaç duydukları destek “Uzaktan Öğretimde Dijital Eğitim Programı” ile geliyor.
30.12.2020 Eğitim
Seminerler ne zaman? Öğretmenlerin seminer tarihleri 2020!
Seminerler ne zaman? Öğretmenlerin seminer tarihleri 2020! Seminerler ne zaman? Öğretmenlerin mesleki çalışmaları da koronavirüs tedbirleri kapsamında yeniden düzenlendi. 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı öncesinde öğretmen seminerleri merak ediliyordu. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 2020 Ocak dönemi seminer takvimi açıklandı.
21.12.2020 Çalışma Hayatı
Bakan Selçuk: Örnek uygulama ve etkinlikleri içeren kendimize özgü bir model ortaya koyduk
Bakan Selçuk: Örnek uygulama ve etkinlikleri içeren kendimize özgü bir model ortaya koyduk Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 'İngilizce Öğretmenlerinin Sürekli Gelişimi Programı' ve bu kapsamda yürütülen English Together Projesi ile ilgili, "Mesleki dayanışmayı, iş birliğini, örnek uygulama ve etkinlikleri içeren pratik ve işlevsel, kendimize özgü bir model ortaya koyduk" dedi.
9.12.2020 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve 81 ilde başladı 11 Aralık...
MEB resmen duyurdu! Ve 81 ilde başladı 11 Aralık... Yüz binlerce kişi bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu ve başladı. MEB, 81 ile gönderdiği yazıda detayları tek tek açıkladı. Başvuralar ise başladı. Son tarih 11 Aralık. Öğretmen alan değişikliği başvuruları "mebbis.meb.gov.tr" veya "personel.meb.gov.tr" adreslerindeki "Elektronik Ön Başvuru Formu" aracılığıyla yapılabiliyor. Lisans mezuniyetine bağlı olarak başvuruda bulunacaklar değiştirmek istedikleri alana ilişkin mezuniyet bilgilerini MEBBİS'e işleteceklerdir. Tercihler 21-25 Aralık 2020 tarihleri arasında alınacak. Atamalar ise 29 Aralık 2020 tarihinde gerçekleşecek. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğrenci başarısını artıran en etkili ve en kolay yöntem olan "geri bildirim" konusunda bilgilere yer verilen "Öğretmenler İçin Geri Bildirim El Kitabı" hazırladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Son yıllarda yapılan araştırmalar, geri bildirim vermenin başarıyı ve öğrenmeyi artıran en etkili ve maliyeti en düşük yöntemlerden biri olduğunu ortaya koyuyor. El kitabı, geri bildirime ilişkin teorik bilgilerin yanı sıra uygulamaya ilişkin somut öneriler de içeriyor. Burada yer alan bilgiler geniş bir literatür taramasına dayanıyor. Her meslektaşımın yararlanması dileğiyle "dedi.
7.12.2020 Eğitim
MEB'ten öğretmenlere destek!
MEB'ten öğretmenlere destek! Milli Eğitim Bakanlığı, öğrenci başarısını artıran en etkili ve en kolay yöntem olan “geri bildirim”e ilişkin öğretmenlere özel bir el kitabı hazırladı. El kitabında, “geri bildirimin önemi”, “geri bildirim verilirken nelere dikkat edilmesi gerektiği” gibi akla gelebilecek her türlü soruya bilimsel araştırmalar ışığında, örneklerle yanıt veriliyor.
7.12.2020 Eğitim
MEB, Öğretmenler Günü'nde 32 bin öğretmene kitap hediye edecek
MEB, Öğretmenler Günü'nde 32 bin öğretmene kitap hediye edecek Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında, 32 bin öğretmene hediye kitap gönderecek.
20.11.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki öğretmen yetiştirme ve geliştirme genel müdürlüğü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.