20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman sona erecek? 20 bin öğretmen ataması ne zaman açıklanacak? Bakan Özer’den öğretmen atamaları açıklaması!
20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman sona erecek? 20 bin öğretmen ataması ne zaman açıklanacak? Bakan Özer’den öğretmen atamaları açıklaması! 20 bin öğretmen ataması ile ilgili başvurular bugün sona eriyor. Başvurusu uygun bulunan adayların sözlü sınavları 1 Ağustos’ta başlayacak. 20 bin öğretmen ataması ile ilgili katıldığı televizyon programında konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, başvuruları devam eden öğretmen atamaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman sona erecek? 20 bin öğretmen ataması ne zaman açıklanacak? İşte 20 bin öğretmen atama takvimi ve Bakan Özer’in açıklamaları…
26.07.2022 Eğitim
Öğretmen ataması olacak mı? Bakan Özer açıkladı!
Öğretmen ataması olacak mı? Bakan Özer açıkladı! Öğretmen atamaları ile ilgili müjde! Eğitim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı (MEB) Mahmut Özer, öğretmen atamaları ile ilgili konuştu. Öğretmen atamalarının devam edeceğini belirten Bakan Özer, atama ağırlığının da İstanbul olacağını açıkladı. Peki, Öğretmen ataması olacak mı? Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Öğretmen atama takvimi belli oldu mu? İşte Bakan Özer’şin açıklamaları!
7.06.2022 Eğitim
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak 2022? Öğretmen atamalarında kontenjan ve branş dağılımı belli oldu mu, 2022 tercih kılavuzu yayımlandı mı?
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak 2022? Öğretmen atamalarında kontenjan ve branş dağılımı belli oldu mu, 2022 tercih kılavuzu yayımlandı mı? Öğretmen atamaları ne zaman 2022? Öğretmen atamaları 2022 kontenjan ve branş dağılımı ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Öğretmen atama tarihi merakla beklenirken, Bakan Özer'den açıklama geldi. Katıldığı canlı yayında Bakan, 2021 KPSS atamalarının yapılacağını belirtirken "Açtığımız okulların hepsine öğretmenlerimiz atanacak. " ifadelerini kullandı. İşte öğretmen atamaları 2022 hakkında merak edilenler…
30.03.2022 Memur