Oğlak burcu erkeği kiminle evlenmelidir? Oğlak burcu erkekleri evlilikte nasıldır?
Oğlak burcu erkeği kiminle evlenmelidir? Oğlak burcu erkekleri evlilikte nasıldır? Oğlak burcu, 22 Aralık ile 20 Ocak arasında doğan kişilerin mensup olduğu burçtur. Elementi toprak olan bu burç öncü niteliği taşımaktadır. Oğlak burcunun gezegeni, Satürn'dür. Ciddi, planlı ve düzenli olmak gibi olumlu özelliklerinin yanında katı, mesafeli ve soğuk olmak gibi olumsuz özellikleri de mevcuttur.
16.02.2022 Astroloji
Oğlak burcu kadını hoşlandığını nasıl belli eder? Oğlak burcu kadını aşık olursa ne yapar?
Oğlak burcu kadını hoşlandığını nasıl belli eder? Oğlak burcu kadını aşık olursa ne yapar? Zodyak burçları arasında yer alan oğlak, inadıyla ün yapmış durumdadır. Dolayısıyla bu burcun insanın aşık olunca nasıl davrandığı özellikle karşı taraftan oldukça merak edilir. Oğlak burcu kadınını etkilemek isteyenlerin, bu burcun yönlerini iyice öğrenmesi gerekir. Ufak ipuçları sayesinde oğlak kadınının sizden hoşlanıp hoşlanmadığını fark edebilirsiniz.
16.02.2022 Astroloji
Oğlak burcu erkeği hoşlandığını nasıl belli eder? Oğlak burcu erkeği aşık olursa ne yapar?
Oğlak burcu erkeği hoşlandığını nasıl belli eder? Oğlak burcu erkeği aşık olursa ne yapar? Oğlak burcu erkekleri; oldukça özgüvenli ve egoist bir burç olarak bilinir. Oğlak burcu erkekleri; duygu ve düşüncelerini çok iyi yöneten bir burç olup, her daim peşinden koşulmasını ister. İlişkilerde kovalanan taraf olmayı severler. Bununla birlikte sıcakkanlı ve romantik bir burç olmayışları ile bilinirler. Oğlak burcu erkeği ile ciddi ilişki yaşamak isteyenler; oğlak erkeklerinin karşısına ilk çıktıkları zaman iddiası bulunmayan kıyafetlerle giymelidir. Böyle bir durumda oğlak burcu erkeklerinin dikkatini çekmek mümkün olacaktır.
16.02.2022 Astroloji
Oğlak burcu erkeğinin anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl kadınlardan hoşlanır?
Oğlak burcu erkeğinin anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl kadınlardan hoşlanır? Tavırları çoğu zaman ciddi olan oğlak burcu erkeklerinin aslında merhametli sevgi dolu bir kalpleri vardır. Sert görünen oğlak burcu erkekleri özünde duygusal ve çekingendir. Genellikle bu burcun erkekleri keskin yüz hatlarına sahiptir. Çoğunlukla uzun boylu olan oğlak burcu erkekleri aynı zamanda kilo almaya meyilli bir fiziğe sahip değildir.
16.02.2022 Astroloji