Nusaybin

Nusaybin

Son dakika nusaybin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nusaybin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nusaybin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nusaybin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nusaybin gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.471 nusaybin haberi bulunmuştur. Tüm nusaybin haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Mardin yerel seçim sonuçları: Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Mardin belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Mardin yerel seçim sonuçları: Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Mardin belediye başkan adayları Mardin yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Mardin iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Mardin aday listesi
31.03.2024 Gündem
Kızı şikayetçi oldu Halk Eğitim Merkezi müdürü taciz iddiasıyla açığa alındı
Kızı şikayetçi oldu Halk Eğitim Merkezi müdürü taciz iddiasıyla açığa alındı Mardin’de Halk Eğitim Merkezi Müdürü M.E.D. (62), usta öğretici olarak görev yapan bedensel engelli kadın E.S.’yi (33) taciz ettiği iddiasıyla açığa alınıp, soruşturma başlatıldı.
18.03.2024 Gündem
Şırnak'taki trafik kazasında yaralanan polis memuru şehit oldu
Şırnak'taki trafik kazasında yaralanan polis memuru şehit oldu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şırnak'taki programının ardından meydana gelen trafik kazasında yaralanan polis memuru İlker Duran'ın şehit olduğunu duyurdu.
14.03.2024 Gündem
Şırnak'ta şehit olan Fırat Der için tören düzenlendi
Şırnak'ta şehit olan Fırat Der için tören düzenlendi Şırnak'ta dün meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memurlarından Fırat Der’in (34) cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketi Denizli’nin Sarayköy ilçesine uğurlandı.
14.03.2024 Gündem
Şırnak’ta trafik kazası: 1 polis şehit, 2 polis yaralı
Şırnak’ta trafik kazası: 1 polis şehit, 2 polis yaralı Şırnak’ta trafik kazasında 1 polis memuru şehit oldu, 2 polis memuru da yaralandı. Mardin'deki mitingi sırasında kazaya değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şırnak ziyaretimizin ardından yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Fırat Der’e Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Yaralı memurlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP'ye 'kent uzlaşısı' üzerinden tepki gösteren Erdoğan, "Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Filistin konusunda muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Bu asılsız ithamların AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan oy koparmak için dillendirilmesi utanç vericidir. Filistin konusunda kimse bize ders vermez." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En küçük bir vizyonları yok. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı; ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık, kavga ve terör günlerine döndürmektir. Heybelerindeki tek malzeme budur. Bizim bu millet için çok büyük hayallerimiz var. 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık." ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Kamışlı'da peş peşe 2 patlama
Kamışlı'da peş peşe 2 patlama Mardin'in Nusaybin ilçesine komşu olan ve terör örgütü PKK/YPG kontrolündeki Suriye kenti Kamışlı'da, peş peşe 2 patlama gerçekleşti.
15.01.2024 Gündem
Mardin'de TIR, 3 araca ve 1 iş yerine çarptı; 3 yaralı
Mardin'de TIR, 3 araca ve 1 iş yerine çarptı; 3 yaralı Mardin'de TIR'ın kırmızı ışıkta bekleyen minibüs ile park halindeki 2 otomobile ve bir iş yerine çarptığı kazada 3 kişi, yaralandı.
10.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya, jandarma üs bölgesinden yeni yılı kutladı
Bakan Yerlikaya, jandarma üs bölgesinden yeni yılı kutladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki jandarma üs bölgesinden yeni yıl tebrik videosu paylaştı.
31.12.2023 Gündem
Mardin sınırındaki Kamışlı'da peş peşe patlama
Mardin sınırındaki Kamışlı'da peş peşe patlama Mardin'in Nusaybin ilçesine komşu Suriye kenti Kamışlı'da, peş peşe patlama sesleri duyuldu. PKK/YPG'nin kontrolündeki bölgeden siyah dumanlar yükseldi.
25.12.2023 Gündem
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 28 Nisan'da Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz'ü şehit eden teröristler turuncu kategorideki Ramazan Temel ve gri kategorideki Bilal Şahin'in etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
14.10.2023 Gündem
Mardin’de zincirleme trafik kazası: 6 yaralı! Feci kaza
Mardin’de zincirleme trafik kazası: 6 yaralı! Feci kaza Mardin’in Nusaybin ilçesinde 2 aracın çarpıştığı zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
29.09.2023 Yaşam
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Damada düğünde altın yerine araç lastiği hediye etti
Damada düğünde altın yerine araç lastiği hediye etti Mardin'in Nusaybin ilçesinde Kahraman Tuna ve Çiğdem Tuna'nın düğününde, damada altın yerine araç lastiği hediye edildi.
16.08.2023 Yaşam
Mardin'de feci kaza! İki tanker tıra çarptı
Mardin'de feci kaza! İki tanker tıra çarptı Mardin'in Nusaybin ilçesi Yeniköy mevkiinde iki tanker, aynı yönde seyreden tıra çarptı. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
11.08.2023 Yaşam
Mardin'de 3 terörist etkisiz hale getirildi
Mardin'de 3 terörist etkisiz hale getirildi Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz Operasyonu kapsamında 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.
5.08.2023 Gündem
Sansasyonel eylem için Mardin'e gelip polislere ateş açan PKK'lı kadın, etkisiz hale getirildi
Sansasyonel eylem için Mardin'e gelip polislere ateş açan PKK'lı kadın, etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Mardin'in Nusaybin ilçesinde polislere silahlı saldırıda bulunan PKK/KCK terör örgüt mensubu kadının özel harekat ekipleri tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Teröristin, sansasyonel bir eylem gerçekleştirmek üzere Nusaybin'e geldiği öğrenildi.
25.07.2023 Gündem
İğrenç anlar kameralara yansıdı! Vatandaşlar hemen yakalanmasını istiyor
İğrenç anlar kameralara yansıdı! Vatandaşlar hemen yakalanmasını istiyor Mardin'in Nusaybin ilçesinde ekmek almaya giden 13 yaşındaki kız çocuğunu takip ederek yolunu kesen, para karşılında ‘evcilik oyunu’ oynamayı teklif eden ve güvenlik kameralarına yansıyan taciz şüphelisi, polis tarafından aranıyor.
7.07.2023 Yaşam
Teröristbaşı Duran Kalkan'ın korumalığını yapan şahıs Tekirdağ'da yakalandı
Teröristbaşı Duran Kalkan'ın korumalığını yapan şahıs Tekirdağ'da yakalandı Teröristbaşı Duran Kalkan'ın korumalığını yapan ve Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan şahsın terör operasyonunda gözaltına alındığı bildirildi. Öte yandan Mardin'in Nusaybin ile Kızıltepe ilçelerinde, 'Terör örgütüne yardım ve yataklık' ettikleri iddiasıyla aralarında Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) eski ilçe eş başkanlarının da olduğu 6 kişi gözaltına alındı.
23.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Astsubay Gündüz'ü şehit eden terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Soylu: Astsubay Gündüz'ü şehit eden terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'de Bagok Dağı bölgesinde Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz'ü şehit eden teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
2.05.2023 Gündem
Mardin'de 9 mahalle ve mezrada sokağa çıkma yasağı
Mardin'de 9 mahalle ve mezrada sokağa çıkma yasağı Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı 9 Mahalle ve mezrada terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
2.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: 'Yarısı bizden' kampanyasında başvuru sayısı 73 bine ulaştı
Bakan Kurum: 'Yarısı bizden' kampanyasında başvuru sayısı 73 bine ulaştı Kartal’da seçim çalışmalarını yürüten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Bugün itibariyle İstanbul’da 410 bin bağımsız bölüm için şimdiden yapılan toplam başvuru sayısı 73 bine ulaştı. Kartal’da tek bir mülkiyet problemi bırakmayacağız.  Tapusuna kavuşmayan tek bir Kartallı kalmayacak. Kartal’da hiç kimse riskli evlerde yaşamayacak, hepimiz yeni yuvalarımıza kavuşacağız" açıklamasında bulundu.
1.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nusaybin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nusaybin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.