Fitch’in not kararına karşın dolar 2.94 liranın üzerinde
Fitch’in not kararına karşın dolar 2.94 liranın üzerinde Kredi derecelendirme şirketi Fitch’in, Türkiye’nin kredi notunu BBB- ile yatırım yapılabilir düzeyde tutmasına karşın, güvenlik endişeleriyle dolar yeni haftaya 2.94 liranın üzerinde başladı.
22.08.2016 Ekonomi
Fitch'te ibre 'yatırım yapılabilir' statüsünün korunması yönünde
Fitch'te ibre 'yatırım yapılabilir' statüsünün korunması yönünde Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in yarın yapacağı Türkiye'nin not ve görünümüne ilişkin değerlendirmesinde herhangi bir değişikliğe gitmeyeceği beklentisi artarken, ekonomik göstergeler ve piyasaların Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi öncesi seviyelere kısa sürede dönmesi de Türkiye'nin "yatırım yapılabilir" seviyedeki notunu koruyacağını ortaya koyuyor.
18.08.2016 Ekonomi
Turkcell kredi notu sorgulama nasıl yapılıyor?
Turkcell kredi notu sorgulama nasıl yapılıyor? Kredi notu sorgulama ve hesaplama işlemi Findeks üzerinden yapılmaktadır. Bunun yanında kredi notu sorgulama ve hesaplamanızı SMS ile de yapabiliyorsunuz. Turkcell kredi notu sorgulama ve hesaplamanın detayları haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Her gün binlerce kişi kredi notunu soruyor
Her gün binlerce kişi kredi notunu soruyor Kredi Kayıt Bürosu (KKB) Genel Müdürü Kasım Akdeniz, KBB'nin yeni finansal hizmet platformu Findeks üzerinden her gün 3 bin ila 5 bin kişinin kredi notunu sorguladığını ifade etti.
22.12.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri