Niran Ünsal'ın tesettürüne en sert eleştiri
Niran Ünsal'ın tesettürüne en sert eleştiri Flash TV'nin yaptığı dikkat çekici yorumlarıyla adından söz ettiren haber sunucusu Mustafa Yenigün, ana haber bülteninde ünlü şarkıcı Niran Ünsal'ın, muhafazakar Ayşa Dergisi için tesettüre girmesini sert şekilde eleştirdi.
2.12.2014 Sinema-Dizi
Niran Ünsal'ın bu açıklamaları çok konuşulacak!
Niran Ünsal'ın bu açıklamaları çok konuşulacak! Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına katılan Niran Ünsal, Hande Yener'in ' Benim pornografik görüntülerim yok ' açıklamasına ve Demet Akalın'ın Twitter'da kendisine gösterdiği tepki ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o anlar…
21.01.2022 Magazin
Niran Ünsal ve Duygu Çetinkaya arasında sert kavga!
Niran Ünsal ve Duygu Çetinkaya arasında sert kavga! Beyaz Tv'de Oya Aydoğan, Pakize Suda, Sinan Özedincik ve Duygu Çetinkayanın sunduğu 'Söylemezsem Olmaz' programının bu haftaki konuğu Niran Ünsal ile Sunucu Duygu Çetinkaya arasında "müstehcen klip" tartışması yaşandı.
21.01.2022 Magazin
Niran Ünsal Seda Sayan'a kızdı canlı yayını terk etti
Niran Ünsal Seda Sayan'a kızdı canlı yayını terk etti Seda Sayan'ın programına katılan ünlü sanatçı Niran Ünsal, sinirlenerek canlı yayını terk etti.
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri