Nimet Abla

Nimet Abla

Son dakika nimet abla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nimet abla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nimet abla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nimet Abla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nimet abla gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 nimet abla haberi bulunmuştur. Tüm nimet abla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rekor büyük ikramiye 400 milyon TL! Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i şimdiden satıldı
Rekor büyük ikramiye 400 milyon TL! Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i şimdiden satıldı Milli Piyango’nun özel yılbaşı çekilişi için geri sayım sürüyor. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon lira, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin lira olacak.
25.12.2023 Ekonomi
Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i satıldı
Milli Piyango biletlerinin yüzde 75’i satıldı Büyük ikramiyenin 400 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango’nun yılbaşı biletleri, İstanbul’da da yoğun ilgi görüyor. Toplamda biletlerin yaklaşık yüzde 75’inin satıldığını belirten İstanbul Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yazıcı, “Satışlar bu yıl çok iyi gidiyor. Hatta geçen seneye göre ilgi daha da arttı. Müşterilerimizin biletlerini bir an önce alması lazım. Çünkü son haftalarda biletler bitmek üzere” dedi.
24.12.2023 Gündem
Antalya'da seksen iki yıllık bayide '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği başladı! Akın ettiler
Antalya'da seksen iki yıllık bayide '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği başladı! Akın ettiler Yılbaşındaki büyük ikramiyenin 400 milyon lira olduğu 'Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi' için biletler satışa çıktı. Antalya'nın 'şanslı bayisi' olarak bilinen 82 yıllık bayide de hareketlilik başladı. Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Sercan Çobanoğlu, ' Bu sene ikramiye çok büyük, tam 400 milyon lira. Son 2 yıldır büyük ikramiyenin dağıtım garantili olması, işlerimizi olumlu yönde etkiledi. Eskiden büyük ikramiye çeyrek bilete çıktığı zaman 4'te 1'i alınıyordu. Ancak şimdi 1 tane satılan çeyrek bilete büyük ikramiye çıkarsa, büyük ikramiyenin tamamını alacak.' şeklinde konuştu.
5.12.2023 Gündem
Milli Piyango büyük ikramiyesi bu bayiden çıktı! Sahibi konuştu
Milli Piyango büyük ikramiyesi bu bayiden çıktı! Sahibi konuştu Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nde, büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek bileti satan ve 30 milyon TL'lik ikramiye kazandıran İzmir'in Konak ilçesindeki şans oyunları bayisi Vedat Yiğit, talihliyi kendisini de merak ettiğini belirtti. Yiğit, 2020'de de büyük ikramiye çıkan biletin kendisi tarafından satıldığını söyledi.
1.01.2022 Yaşam
Yılbaşı biletleri ne kadar? Yılbaşı ikramiyesi kaç lira oldu? Çeyrek, yarım ve tam bilet ne kadar?
Yılbaşı biletleri ne kadar? Yılbaşı ikramiyesi kaç lira oldu? Çeyrek, yarım ve tam bilet ne kadar? Yılbaşı özel çekilişi için 120 milyonluk büyük ikramiye heyecanı başladı! Yeni yıla sayılı günler kala vatandaşlar çeyrek bilete rağbet ediyor. Yılbaşına geri sayım başlarken Milli Piyango’nun büyük ikramiyesi için hayaller şimdiden kurulmaya başlandı. Peki, Yılbaşı bileti fiyatları 2022 ne kadar? Yılbaşı ikramiyesi 2022 ne kadar oldu? Yılbaşı bileti çeyrek kaç para? Çeyrek, yarım ve tam bilet ne kadar? İşte detaylar…
11.12.2021 Gündem
120 milyonluk büyük ikramiye heyecanı başladı!
120 milyonluk büyük ikramiye heyecanı başladı! Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’ne geri sayım başladı. 120 milyonluk büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyen vatandaşlar bilet almak için gişelerin yolunu tuttu. En çok rağbet ise, çeyrek bilete oldu.
10.12.2021 Yaşam
Aydın'da 6 gün arayla 2 talihli büyük ikramiyenin sahibi oldu
Aydın'da 6 gün arayla 2 talihli büyük ikramiyenin sahibi oldu Aydın'ın Germencik ilçesi Ortaklar Mahallesi'ndeki bir şans oyunları bayi, 1 hafta içinde 2 büyük ikramiye kazandırdı. 'Kazı Kazan Para Yağmuru' oyunuyla 2 milyon TL'lik büyük ikramiyeyi kazandıran şans kartını satan bayiden, 'Kazı Kazan 12 Ay' şans kartı satın alan bir talihli de 1 milyon 200 bin TL'lik büyük ikramiyenin sahibi oldu.
12.03.2021 Gündem
Nimet Abla Gişesi'ne akın ettiler! Kuyruğun sonu yok...
Nimet Abla Gişesi'ne akın ettiler! Kuyruğun sonu yok... Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını kısıtlamaları kapsamında yılbaşını bu yıl evlerinde karşılayacak vatandaşlar, Eminönü'ndeki iş yerlerinden alışveriş yaptı. Eminönü'de Nimet Abla Gişesi önünde kuyruk oluştu.
31.12.2020 Gündem
Herkesin umudu oldu! Adana'nın 'Nimet Ablası' şehir dışına kargo ile bilet gönderiyor
Herkesin umudu oldu! Adana'nın 'Nimet Ablası' şehir dışına kargo ile bilet gönderiyor Adana'nın 'Nimet Ablası' olarak bilinen ve daha önce 4 kez büyük miktarda ikramiyenin isabet ettiği biletleri satan büfe sahibi Erdal Çiçek, Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi öncesi 100 milyon liralık büyük ikramiyeye ilgi büyük olunca şehir dışına kargo ile bilet göndermeye başladı.
23.12.2020 Gündem
Milli Piyango'da tam ve yarım bilet coşkusu!
Milli Piyango'da tam ve yarım bilet coşkusu! 80 milyon liralık büyük ikramiye hayali, bu yıl Milli Piyango bileti satışlarına büyük talep getirdi. Çekilişe 10 gün kala, biletlerin % 78’i tükendi. Tam ve yarım bilete ilgi daha fazla...
20.12.2019 Ekonomi
80 milyonluk hayaller
80 milyonluk hayaller Milli Piyango’nun yılbaşında vereceği 80 milyon liralık büyük ikramiyenin heyecanı bütün yurdu sardı. Eminönü’ndeki Nimet Abla gişesinin önünde her gün yüzlerce kişi şansını denemek için sıra bekliyor
4.12.2019 Gündem
Nimet Abla'nın Atatürk sırrı!
Nimet Abla'nın Atatürk sırrı! İşte her yılbaşı öncesi önünde yüzlerce metrelik bilet kuyruğu olan Nimet Abla gişesinin kurucusu 'Nimet Özden'in Atatürk sırrı...
9.11.2019 Gündem
Olay iddia: Bir kişi Nimet Abla'dan 30 bin adet Milli Piyango bileti almış!
Olay iddia: Bir kişi Nimet Abla'dan 30 bin adet Milli Piyango bileti almış! Milli Piyango'nun bu yıl dağıtacağı milyonlarca lira ikramiye herkesin düşlerini süslüyor. İstanbul Eminönü'nde, Milli Piyango bileti satın almak için Bahçekapı'daki Nimet Abla gişesine gelen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturuyor.
26.12.2018 Ekonomi
Büyük ikramiye ona yaramadı
Büyük ikramiye ona yaramadı Samsun’da 1993 yılında Milli Piyango’dan büyük ikramiye kazanmasının ardından şanssızlıkların yakasını bırakmadığı Süleyman Orhan, daha önceden alın teriyle kazandığı birikimini ve iş yerlerini de kaybetti. Orhan bu sene piyango bileti alanlara ise "Tavsiyem, kimse umutlarını piyango biletine bağlamasın” dedi.
24.12.2018 Yaşam
İşte Milli Piyango'nun "asıl talihlileri"
İşte Milli Piyango'nun "asıl talihlileri" Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon lira olarak belirlenen büyük ikramiyenin talihlisi 31 Aralık'ta belli olacak. Piyangonun şimdiden talihlileri arasına katılanlardan biri ise, bilet almak için önündeki uzun kuyruklarda vatandaşların saatlerce beklediği Nimet Abla bayisi oldu. Tanınmış bayiler, sattıkları onbinlerce biletlerden milyonluk kazançlar elde ediyorlar.
17.12.2018 Ekonomi
Yılbaşı biletleri için "Nimet Abla"ya yoğun ilgi
Yılbaşı biletleri için "Nimet Abla"ya yoğun ilgi Eminönü'nde Milli Piyango bileti satın almak için Bahçekapı'daki Nimet Abla gişesine gelen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.
11.12.2018 Yaşam
Milli Piyango 2018 yılbaşı özel çekilişi sonuçları! MPİ 2018 yılbaşı bileti sorgulama ekranı
Milli Piyango 2018 yılbaşı özel çekilişi sonuçları! MPİ 2018 yılbaşı bileti sorgulama ekranı Milli Piyango 2018 yılbaşı özel çekiliş sonuçları açıklandı. Milyonlarca vatandaşın günlerdir beklediği Milli Piyango 2018 yılbaşı özel çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından Noter huzurunda duyuruldu. İşte Milli Piyango 2018 yılbaşı özel çekiliş sonuçları...
29.09.2021 Gündem
Nimet Abla kimdir? İşte Nimet Abla gişesinin hikayesi...
Nimet Abla kimdir? İşte Nimet Abla gişesinin hikayesi... Nimet Abla kimdir? İşte Nimet Abla gişesinin hikayesi nasıldır? Sorularına yanıt aranıyor. Milli Piyango bileti alırken uğurlu olduğu söylenen Nimet Abla'nın sırrı nedir? Gişesi nerede yer alıyor? İşte yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Zeybekci: Bitcoin’in saadet zinciri olma riski yüksek
Zeybekci: Bitcoin’in saadet zinciri olma riski yüksek Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Zeybekçi, "Bitcoin'in saadet zinciri olma riski yüksek, vatandaşlarımıza 'Aman ha!' diyorum." dedi.
24.12.2017 Ekonomi
Piyangoda Nimet Abla oyunu
Piyangoda Nimet Abla oyunu Vatandaşlar yılbaşı çekilişinde 61 milyon liralık büyük ikramiyenin hayalini kurarken, İzmir’de bazı Milli Piyango bayilerinin Nimet Abla gibi ünlü bayilerin kaşelerini bastırarak bilet sattıkları ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Milli Piyango yılbaşı çekilişi biletleri tükenmek üzere! Büyük ikramiye ne kadar?
Milli Piyango yılbaşı çekilişi biletleri tükenmek üzere! Büyük ikramiye ne kadar? Milli Piyango yılbaşı çekilişi için geri sayım sürüyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Milli Piyango yılbaşı biletlerinin büyük bir bölümü tükendi. Peki Milli Piyango 2017 yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye miktarı kaç milyon lira? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Milli Piyango yılbaşı çekilişi büyük ikramiye ne kadar? Biletler tükenmek üzere
Milli Piyango yılbaşı çekilişi büyük ikramiye ne kadar? Biletler tükenmek üzere Milli Piyango yılbaşı çekilişine sayılı günler kaldı. Vatandaşlar arasında en fazla merak edilen konu ise Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyenin kaç lira olduğu sorusu oldu. Milli Piyango yılbaşı çekilişi için tüm detaylar haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
60 milyon kuyruğu
60 milyon kuyruğu Yeni yıla sayılı günler kala Eminönü Nimet Abla Gişesi önünde "Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi" biletleri için soğuk havaya rağmen uzun kuyruklar oluştu.
26.12.2016 Ekonomi
Yılbaşı piyango biletlerine yoğun ilgi
Yılbaşı piyango biletlerine yoğun ilgi Yeni yıla sayılı günler kala Eminönü Nimet Abla Gişesi önünde "Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi" biletleri için soğuk havaya rağmen uzun kuyruklar oluştu
25.12.2016 Yaşam
Milli Piyango biletleri satışa sunuldu
Milli Piyango biletleri satışa sunuldu Milli Piyango'nun büyük ikramiyesi 60 milyon lira olan yılbaşı biletleri piyasaya çıktı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nimet Abla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nimet abla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.