Nikah Salonları

Nikah Salonları

Son dakika Nikah Salonları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nikah Salonları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nikah Salonları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nikah Salonları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nikah salonları gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 nikah salonları haberi bulunmuştur. Tüm nikah salonları haberleri aşağıda listelenmiştir.
29 Şubat'ta nikâh salonları boş kaldı! İşte nedeni...
29 Şubat'ta nikâh salonları boş kaldı! İşte nedeni... Her gün onlarca çiftin dünyaevine girdiği nikâh daireleri, 29 Şubat’ta boş kaldı. 29 Şubat 4 yılda bir geldiği için evlenmek istemeyen çiftler, nikâh tarihlerini başka güne kaydırdı.
29.02.2024 Gündem
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor Hibe desteği! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Tüm detaylar belli oldu. Başvurular yarın başlıyor. Hibe desteğine kimler başvurabilir? Kim ne kadar hibe desteği alacak? Karşılıksız para desteği ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
24.05.2021 Ekonomi
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün Hibe desteği başlıyor. 5 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak. Başvuranlar alacak. Son 2 gün. Ticaret Bakanlığı, 3 bin ve 5 bin TL’lik hibe desteğine başvuruların 25 Mayıs’ta başlayacağını açıkladı. 1.4 milyon esnafın yararlanacağı destek oyuncudan hamala her kesime verilecek
23.05.2021 Ekonomi
Ülke genelinde denetim! 2 bin 591 iş yeri ve kişiye işlem uygulandı
Ülke genelinde denetim! 2 bin 591 iş yeri ve kişiye işlem uygulandı Ülke genelinde Kovid -19 tedbirleri kapsamında yeme içme yerleri, toplu ulaşım araçları ve düğün/nikah salonlarını kapsayan tematik denetimler gerçekleştirildi. Denetimlerde 645 işletme ve iş yeri ile 3 bin 316 kişinin tedbirlere aykırı davrandığı tespit edildi. Toplam 1.127 iş yeri/işletme ve kişi tedbirlere uyması konusunda uyarılırken 2 bin 591 işletme/işyeri ve kişiye idari işlem uygulandı.
20.03.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi! Yarın gün boyu...
İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi! Yarın gün boyu... İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine yeni genelge gönderdi. Türkiye genelinde yarın 300 bin denetim personelinin katılımıyla gün boyu sürecek yoğunlaştırılmış dinamik denetim faaliyetinin gerçekleştirileceği duyuruldu.
16.03.2021 Gündem
Tematik denetim nedir? 81 ilde başlıyor! İşte denetlenecek yerler!
Tematik denetim nedir? 81 ilde başlıyor! İşte denetlenecek yerler! Kontrollü Normalleşme Dönemi başladı. Kuralları da netleşti. Artık göz açtırılmayacak. İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine Haftalık Tematik Denetimler konulu ek denetim genelgesi gönderdi. Yapılacak denetimlerle denetim yapısının daha etkin ve sonuç odaklı olması amaçlanıyor. Peki, Tematik denetim nedir? Dinamik Denetim Modeli nedir? Haftalık Tematik Denetim Planı'na göre denetlenecek yerler belli oldu mu? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi'ne göre Haftalık Tematik Denetim Planı...
6.03.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile flaş genelge! Bu şehirdekiler dikkat
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile flaş genelge! Bu şehirdekiler dikkat İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine “Haftalık Tematik Denetimler” konulu ek denetim genelgesi gönderdi. Genelgede kontrollü normalleşme döneminde illerin belirlenmiş kriterler doğrultusunda düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak 4 gruba ayrıldığı ve il bazlı tedbirlerin de bu risk gruplarına göre belirlendiği hatırlatıldı. Bu doğrultuda Mart ayında risk gruplarına göre uygulanacak tedbirlerin valiliklere bildirildiği ifade edildi.
5.03.2021 Gündem
Nikah salonları açık mı, nikah merasimleri nasıl olacak? Nikah ve nikah merasimi şeklindeki düğünler için kabineden karar çıktı!
Nikah salonları açık mı, nikah merasimleri nasıl olacak? Nikah ve nikah merasimi şeklindeki düğünler için kabineden karar çıktı! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 15.55'te başladı. Koronavirüs ile mücadele kapsamında 'yerinde karar dönemi'ne geçilirken, gözler bu toplantıdan çıkacak kararlara çevrildi. Nikah salonları açık mı, nikah merasimleri nasıl olacak?
2.03.2021 Gündem
Ve bugün başladı! Bir hafta sürecek
Ve bugün başladı! Bir hafta sürecek İçişleri Bakanlığı corona virüsü ile mücadele kapsamında yeni bir genelge yayınladı. Yayımlanan genelgeye göre; 7 gün boyunca her gün ayrı konularda, ülke genelinde denetimler yapılacak.
19.10.2020 Gündem
O ilimiz için yeni corona virüs kararları!
O ilimiz için yeni corona virüs kararları! Antalya'da, İçişleri Bakanlığının yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yayımladığı ek genelge doğrultusunda yeni kararlar alındı.
18.10.2020 Gündem
Yeni Corona virüs genelgesi 81 ile gönderildi!
Yeni Corona virüs genelgesi 81 ile gönderildi! İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Corona virüs salgını” konulu ek genelge gönderdi. İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Corona virüs salgını” konulu ek genelge gönderdi. Genelgede Corona virüs salgınının etkilerinin ve vaka artışlarının tüm Dünyada halen devam etmekte olduğu, özellikle Avrupa kıtasında salgının seyrinde bir yükselme yaşandığı, birçok Avrupa ülkesinde kişilerin toplu olarak bir araya gelmemelerine yönelik yeni tedbirlerin alındığına dikkat çekildi.
18.10.2020 Gündem
Corona virüs karantinasına uymayan 3 kişiye para cezası
Corona virüs karantinasına uymayan 3 kişiye para cezası Ağrı'da, yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamındaki karantina kuralına uymadıkları belirlenen 3 kişiye 9 bin 450 lira ceza uygulandı
22.09.2020 Gündem
Halı sahalar ne zaman açılacak? Halı sahalar kapalı mı?
Halı sahalar ne zaman açılacak? Halı sahalar kapalı mı? Halı sahalar açıldı mı, diye soruluyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında kapalı olan Halı sahaların durumu merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, ‘’Plajlar, milli parklar, bahçeler, hayvan satış yerleri, kütüphaneler, millet kıraathaneleri, gençlik merkezleri, gençlik kampları müze ve ören yerleri belirlenen kurallar dahilinde 1 Haziran'dan itibaren, hipodromlar 10 Haziran'dan itibaren yeniden faaliyete geçebilecek.’’ İfadelerini kullanarak, normalleşme adımlarını sıraladı. Peki, halı sahalar ne zaman açılacak?
30.06.2020 Gündem
Nikah başvurularında eylül ayına tarih veriliyor
Nikah başvurularında eylül ayına tarih veriliyor Gaziantep'te, corona virüs salgını nedeniyle ertelenen düğün ve nikahları için yeni tarih belirlemek isteyen nişanlı çiftler, salonlara akın etti. Gaziantep'te daha önce nikah başvurusu alan çiftler gecikmeli olarak nikahlarını yapmaya başlarken, yeni başvuranlara ise oluşan yoğunluk nedeniyle Eylül ayı için tarih veriliyor.
17.06.2020 Gündem
Yeni düğünler nasıl olacak? Düğünler nasıl yapılacak?
Yeni düğünler nasıl olacak? Düğünler nasıl yapılacak? Corona virüs nedeniyle ara verilen düğünlerle ilgili İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi. İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde düğün ve nikah merasimleri için temas ve sosyal mesafe vurgusu yapıldı. Peki, Yeni düğünler nasıl olacak? Düğünler nasıl yapılacak? İşte İçişleri Bakanlığı nikah genelgesi...
14.06.2020 Gündem
Düğün salonları açılıyor, takı töreninde yeni uygulama ‘Sandık’
Düğün salonları açılıyor, takı töreninde yeni uygulama ‘Sandık’ Covid-19 salgınıyla mücadele çerçevesinde geçici süreyle kapatılan düğün salonlarının 1 Temmuz’da açılacağının açıklanması hareketliliğe neden oldu. Bin kişilik nikah salonlarının kapasitesi yüzde 60 düşürülerek 400 kişilik olarak hazırlandı.
11.06.2020 Ekonomi
65 yaş üstü şehirler arası gidebilir mi? Yolculuk yapabilecek mi? 65 yaş üstü araba ile çıkabilir mi?
65 yaş üstü şehirler arası gidebilir mi? Yolculuk yapabilecek mi? 65 yaş üstü araba ile çıkabilir mi? 65 yaş üstü seyahat yapabilir mi? 65 yaş üstü şehirler arası yolculuk yapabilir mi? soruları yaz mevsimin gelmesiyle yazlığına, memleketine gitmek isteyen 65 yaş üstü vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrası 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağının her gün saat 10.00 ile 20.00 arasına izin verildiğini açıklamasının ardından, 65 yaş üstü için seyahat yasağının kaldırılıp, kaldırılmadığı da araştırılmaya başlandı. Peki, 65 yaş üstü şehirler arası gidebilir mi? 65 yaş üstüne seyahat yasağı var mı, yolculuk yapabilecek mi?
10.06.2020 Gündem
Düğünler nasıl olacak, maskeli mi olacak? Düğün salonları kuralları nasıl olacak?
Düğünler nasıl olacak, maskeli mi olacak? Düğün salonları kuralları nasıl olacak? Düğünler nasıl olacak? sorusu merak ediliyordu, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamayla düğünlerin durumu netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yapılan Kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, Nikah salonları 15 Haziran’dan, düğün salonları ise 1 Temmuz’dan itibaren faaliyete başlayacağını duyurdu. Peki, düğün salonları kurallarında nelere uyulacak? Düğün salonları kuralları belli mi? Düğünler maskeli mi olacak?
10.06.2020 Gündem
Düğün salonları 1 Temmuz'da açılıyor mu? Nikah salonları açıldı mı? Düğün salonları nasıl olacak, kuralları belli mi?
Düğün salonları 1 Temmuz'da açılıyor mu? Nikah salonları açıldı mı? Düğün salonları nasıl olacak, kuralları belli mi? Kabine Toplantısı uzun bir aranın ardından Beştepe'de ilk kez yüz yüze yapılacak. Kabine toplantısında düğün konusunun gündem olup, olmadığı merak ediliyordu. Düğün salonu işletmecileri düğün salonlarının açılacağı tarihi sabırsızlıkla beklerken, gözlerini kabine toplantısına çevirdi. 1 Haziran'da normalleşme adımları kapsamında bazı işletmelerin yeniden faaliyete geçmesi, düğünlerin akıbetinin ne olacağının merak edilmesine neden oldu. Düğün salonları ne zaman açılıyor?
9.06.2020 Gündem
18 yaş altı ve 65 yaş üstüne izin... Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
18 yaş altı ve 65 yaş üstüne izin... Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası alınan yeni kararları açıkladı. Buna göre, 65 yaş üstü vatandaşlar haftanın her günü 10.00 ile 20.00 saatleri arasında dışarı çıkabilecek. 18 yaş altı ile ilgili kısıtlama, küçüklerin ebeveynlerinin refakatinde olmaları şartıyla tümüyle kaldırıldı. Nikah salonları 15 Haziran'dan itibaren düğün salonları ise 1 Temmuz'dan itibaren hizmet vermeye başlıyor. Hem uluslararası sağlık yardımları hem de ilaç geliştirme çalışmaları ile ilgili önemli gelişmeler olduğunu söyleyen Erdoğan, “Bugüne kadar sağlık yardımı veya ihracat izni talebine olumlu karşılık verdiğimiz ülke sayısı 125’i bulmuştur. Hekimlerimizin COVİD-19 hastalığı tedavisinde etkin şekilde kullandığı Favipiravir isimli ilacı TÜBİTAK çatısı altında çalışan bilim insanlarımız kendi sentezimizle üretmeyi başardı. Sağlık Bakanlığımızın ruhsat sürecini tamamlamasının ardından ilaç kullanıma sunulacaktır.'' ifadelerini kullandı.
9.06.2020 Gündem
18 yaş altı sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? Cumhurbaşkanı açıkladı!
18 yaş altı sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? Cumhurbaşkanı açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı günler sonra yüz yüze ilk kez Ankara'da gerçekleşti. Corona virüs önlemleri ile ilgili adımların ilk sırada olduğu Kabine toplantısının gündeminde 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı da vardı. Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 18 yaş altı için uygulanan sokağa çıkma yasağı ile ilgili alınan son kararları da açıkladı. Peki, 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı kaldırıldı mı? 18 yaş altı için yasak kalkıyor mu? 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? İşte 18 yaş altı ile ilgili son gelişmeler...
9.06.2020 Gündem
65 yaş üstü için yasak kalktı mı? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri! Cumhurbaşkanı açıkladı!
65 yaş üstü için yasak kalktı mı? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri! Cumhurbaşkanı açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı günler sonra ilk kez yüz yüze Ankara'da gerçekleşti. Corona virüs önlemleri ile ilgili adımların masada olduğu Kabine toplantısının gündem maddeleri arasında 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ile ilgili çalışma ilk sırada yer aldı. Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 65 yaş üstü için uygulanan sokağa çıkma yasağı ile ilgili alınan kararları da açıkladı. Peki, 65 yaş üstü için yasak kalkıyor mu? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? İşte 65 yaş üstü ile ilgili son gelişmeler...
9.06.2020 Gündem
Düğün salonları ne zaman açılacak?  Kır düğünlerine izin verilecek mi?
Düğün salonları ne zaman açılacak? Kır düğünlerine izin verilecek mi? Corona virüs salgını nedeniyle uygulanan kısıtlamalar evlilik hayali kuran birçok çifti etkiledi. Salgın sürecinde getirilen yasaklamalarda düğünler iptal edilmiş, nikahlar ise belirli şartlar çerçevesinde yapılmıştı. Kısıtlamaların büyük oranda kalkmasıyla birlikte pek çok çift ve düğün salonu işletmecisi ertelenen düğünlerin yapılacağı günü bekliyor. Peki, Düğün salonları ne zaman açılıyor? Kır düğünlerine izin verilecek mi? Düğün salonlarının açılış tarihi...
7.06.2020 Gündem
Nikah salonları ne zaman açılacak? Düğünler ne zaman başlayacak?
Nikah salonları ne zaman açılacak? Düğünler ne zaman başlayacak? Corona virüs salgını nedeniyle uygulanan kısıtlamaların büyük bir bölümü bugün itibariyle kaldırıldı. Pandemi sürecinde getirilen kısıtlamalarda düğünler iptal edilmiş, nikahlar ise belirli kriterler çerçevesinde yapılmıştı. Yasakların büyük oranda kalkmasıyla birlikte pek çok çift de ertelenen düğünlerini yapabilecekleri günü bekliyor. Peki, Nikah salonları ne zaman açılacak? Düğünler ne zaman başlayacak? İşte nikah salonları ve düğünler ile ilgili merak edilenler...
1.06.2020 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman? Normalleşme takviminin 2. aşaması ne zaman başlıyor? İşte Kabine toplatısının gündemi...
Kabine toplantısı ne zaman? Normalleşme takviminin 2. aşaması ne zaman başlıyor? İşte Kabine toplatısının gündemi... Corona virüs önlemlerinin esnetilmesi kapsamında uygulanan normalleşme takviminin ikinci aşaması 27 Mayıs'ta başlıyor. Normalleşme sürecinde ikinci aşama başlıyor. İkinci aşamada alınan sıkı tedbirler esnetilecek. İlk olarak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanacak ve normalleşmede ikinci aşama görüşülecek. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Normalleşme takviminin 2. aşaması ne zaman başlıyor? İşte Kabine toplatısının gündemi...
26.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nikah Salonları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nikah salonları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.