Nexus

Nexus

Son dakika nexus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nexus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nexus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nexus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nexus gelişmeleri de dahil olmak üzere 497 nexus haberi bulunmuştur. Tüm nexus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunan jetlerinden Ege'de taciz! MSB açıkladı: 'Gerekli karşılık verildi'
Yunan jetlerinden Ege'de taciz! MSB açıkladı: 'Gerekli karşılık verildi' MSB: NATO görevi Yunanistan'a ait uçaklar tarafından engellenmeye çalışılmış, hava kuvvetlerimize ait uçaklarla gerekli karşılık verilmiştir.
17.12.2022 Gündem
Yunanistan'dan Ege'de tahrik! MSB duyurdu: Gerekli karşılık verildi
Yunanistan'dan Ege'de tahrik! MSB duyurdu: Gerekli karşılık verildi MSB kaynakları; Ege Denizi'nde icra edilen NATO'nun havadan erken ihbar AWACS uçağı ve Nexus Ace eğitim görevini gerçekleştiren 2 Türk F-16 savaş uçağının, 24 Ağustos'ta Yunanistan'a ait F-16 savaş uçakları tarafından radar kilidi atılarak taciz edildiğini bildirdi.
25.08.2022 Gündem
İsco bombası! Süper Lig'e geliyor
İsco bombası! Süper Lig'e geliyor Süper Lig'de Emre Belözoğlu ile büyük bir çıkış yapan Başakşehir, dünya yıldızı İsco'yu renklerine bağlamak için harekete geçti.
28.12.2021 Başakşehir
MSB, NEXUS ACE görevinden görüntü paylaştı
MSB, NEXUS ACE görevinden görüntü paylaştı Milli Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı uçakların NEXUS ACE görevinden görüntü paylaştı.
8.12.2021 Gündem
Türk savaş uçakları ile NATO'nun AWACS uçakları ortak eğitim yaptı
Türk savaş uçakları ile NATO'nun AWACS uçakları ortak eğitim yaptı NATO'ya ait havadan erken ihbar ve kontrol uçakları ile Türk savaş uçakları ortak eğitim uçuşu yaptı.
22.04.2021 Gündem
Bakanlık duyurdu: NATO ile birlikte görev icra edildi
Bakanlık duyurdu: NATO ile birlikte görev icra edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait uçaklar ile NATO'ya ait E-3A AWACS uçağı tarafından "NEXUS ACE" görevi icra edildiğini duyurdu.
6.02.2021 Gündem
MSB: Ege Denizi'nin kuzeyinde 8 uçak ile eğitim uçuşu yapıldı
MSB: Ege Denizi'nin kuzeyinde 8 uçak ile eğitim uçuşu yapıldı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), NEXUS ACE eğitimleri kapsamında, Ege Denizi'nin kuzeyinde 8 uçak ile eğitim uçuşu yapıldığını bildirdi.
18.12.2020 Gündem
Ticaret Bakanlığı çeşitli görevler için sözleşmeli personel alımı yapacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Şartlar neler?
Ticaret Bakanlığı çeşitli görevler için sözleşmeli personel alımı yapacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Şartlar neler? Ticaret Bakanlığı sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Ticaret Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek için aranan personeller için, şartlar neler? Hangi belgeler isteniyor? Başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar…
22.01.2020 Personel Alımı
Bitcoin 7,500 doların üzerine çıktı
Bitcoin 7,500 doların üzerine çıktı Kripto para birimleri piyasalarının en yüksek hacimli kripto para birimi Bitcoin 7,500 doların üzerine çıktı.
6.06.2018 Ekonomi
İşte Oreo güncellemesini alacak telefonlar!
İşte Oreo güncellemesini alacak telefonlar! Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak telefonlar açıklandı. İşte Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak telefonlar.
22.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Samsung bunu herkese açtı!
Samsung bunu herkese açtı! Galaxy telefonlarına özel uygulamaları diğer Android'lere açmaya devam eden Samsung, şimdi de bu uygulamasını Play Store'a yerleştirdi!
6.06.2017 Bilim ve Teknoloji
THY'den yolculara yeni uygulama
THY'den yolculara yeni uygulama Türk Hava Yolları, ABD'nin Ulaştırma Güvenlik İdaresi TSA Pre ile yeni bir anlaşma imzaladı. İki kuruluş arasındaki iş birliğiyle Türk Hava Yolları, ABD çıkışlı transit yolcularına hızlandırılmış tarama ve görüntüleme hizmeti verecek.
29.09.2021 Gündem
Android Nougat güçleniyor!
Android Nougat güçleniyor! Google, Android Nougat'ı yeni sürümüyle daha kararlı ve enerji dostu bir işletim sistemi haline getirecek. İşte Android'in yeni sürümündeki değişiklikler...
5.04.2017 Bilim ve Teknoloji
İşte Android 7.1.2 çıkış tarihi
İşte Android 7.1.2 çıkış tarihi Google'ın denemelerini tamamladığı belirtilen ve VOLTE desteği de sunan Android'in son sürümü 7.1.2 hazır.
14.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Android telefonlarda büyük tehlike!
Android telefonlarda büyük tehlike! Android telefonların çoğunda fabrika çıkışlı virüs tespit edildi
13.03.2017 Bilim ve Teknoloji
Eski Android'lere yeni özellik!
Eski Android'lere yeni özellik! Google'ın en önemli özelliklerinden bir tanesi olan yapay zeka, eski Android'lere yeşil ışık yaktı!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S7 ve S7 Edge'e güncelleme!
Galaxy S7 ve S7 Edge'e güncelleme! Samsung'un amiral gemileri Galaxy S7 ve S7 Edge, bugün yeni bir güvenlik güncelleştirmesi aldılar!
14.02.2017 Bilim ve Teknoloji
Android 7.1.2 Nougat Beta yayınlandı
Android 7.1.2 Nougat Beta yayınlandı Google, geliştiriciler için Android 7.1.2 Nougat Beta sürümünü yayınladı. Peki, Android 7.1.2 Nougat güncellemesini hangi modeller alıyor?
2.02.2017 Bilim ve Teknoloji
Android Nougat onlara da geliyor!
Android Nougat onlara da geliyor! Samsung, Android 7.0 Nougat güncellemesinin bu telefonlarına da geleceğini, en sonunda doğruladı!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Pixel'den Google için iyi haber!
Pixel'den Google için iyi haber! Google, yeni akıllı telefonu Pixel modelleri ile bu yıl içinde 3 milyon satış yapacak.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
İşte LG V20'nin Türkiye'ye geleceği tarih!
İşte LG V20'nin Türkiye'ye geleceği tarih! LG Electronics Mobil İletişim Bölümü Başkanı ve CEO’su Juno Cho, LG V20 modelinin, 2016 yılı Aralık ayı itibariyle Türkiye'de satışa sunulacağını açıkladı.
28.11.2016 Bilim ve Teknoloji
Yeni Android 7.1 hazır!
Yeni Android 7.1 hazır! Google, Android 7.1 için ikinci geliştirici önizleme sürümünü bu değişikliklerle birlikte yayınladı!
23.11.2016 Bilim ve Teknoloji
Duvar kağıdı şarjı etkiler mi?
Duvar kağıdı şarjı etkiler mi? Yapılan araştırmalar sonucu duvar kağıdının şarj tüketimine nasıl bir etkisi olduğu ortaya çıktı. Beyaz veya siyah renkli duvar kağıdının şarjı nasıl etkilediğini haberimizde bulabilirsiniz.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Google bu kez kendisini ''doodle'' yaptı!
Google bu kez kendisini ''doodle'' yaptı! Google önemli olayların yaşandığı günlerde yaptığı yaratıcı doodle'lar ile gündem oluyor. Google son olarak kendisini doodle yaptı. Peki Google ne zaman kuruldu? Tarihçesi ve merak edilenler haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Samsung, Galaxy S7 üzerinde Nougat'ı test ediyor!
Samsung, Galaxy S7 üzerinde Nougat'ı test ediyor! Samsung'un Galaxy S7 ve S7 Edge üzerinde Android'in en son sürümünü test ettiği "doğrulandı"!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Nexus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nexus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.