Necati Ateş

Necati Ateş

Son dakika Necati Ateş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Necati Ateş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Necati Ateş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Necati Ateş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan necati ateş gelişmeleri de dahil olmak üzere 720 necati ateş haberi bulunmuştur. Tüm necati ateş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan alacağı maaş belli oldu! İşte yıllık ücreti
Fatih Terim'in Panathinaikos'tan alacağı maaş belli oldu! İşte yıllık ücreti Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran ve Ocak 2022'de görevinden ayrılan Fatih Terim, Yunan ekibi Panathinaikos'un yeni teknik direktörü oldu. Yunanistan'a giden ve 1.5 yıllık sözleşmeyi imzalayacak olan Terim'in teknik ekibi de belli olurken, ne kadar kazanacağı merak konusu oldu. Yunanistan basını, Fatih Terim'in Yunan ekibinde kazanacağı rakamı da duyurdu.
27.12.2023 Süper Lig
Fatih Terim'e gelen teklifleri açıkladı
Fatih Terim'e gelen teklifleri açıkladı Galatasaray'ın eski futbolcusu ve eski antrenörü Necati Ateş, Fatih Terim'e gelen teklifleri duyurdu.
26.07.2023 Galatasaray
Zalgiris-Galatasaray maçından sonra 2 ayrılığı açıkladı: Teklifler var
Zalgiris-Galatasaray maçından sonra 2 ayrılığı açıkladı: Teklifler var Zalgiris-Galatasaray maçından sonra değerlendirmelerde bulunan ve Sarı Kırmızılı takımda oynayan iki futbolcu için 'Resmi teklif aldılar' ifadelerini kullanan Necati Ateş "Bu tür maçlar çok zordur. Böyle suni çimde oynamak da çok zordur. Ritmi bulmak en az 4-5 maç alır." analizinde bulundu.
26.07.2023 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye sert sözler: Şampiyonluk giderse hatırlanır
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye sert sözler: Şampiyonluk giderse hatırlanır Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray ile Fatih Karagümrük kozlarını paylaştı. Heyecan dolu maç 3-3'lük skorla sona erdi. Müsabaka sonrası eski futbolcu Necati Ateş, karşılaşmayı yorumladı.
24.04.2023 Galatasaray
'Matematiksel olarak şansı var ama Beşiktaş şampiyonluk yarışından koptu'
'Matematiksel olarak şansı var ama Beşiktaş şampiyonluk yarışından koptu' Galatasaray'ın eski futbolcularından Necati Ateş, Beşiktaş-Antalyaspor maçından sonra Siyah Beyazlı ekibin şampiyonluk yarışında havlu attığını söyledi.
27.02.2023 Beşiktaş
Galatasaray'ın yıldızını öve öve bitiremedi: Sen git maça iki saat kala gel
Galatasaray'ın yıldızını öve öve bitiremedi: Sen git maça iki saat kala gel Süper Lig'in 20.haftasında Antalyaspor'u 2-1 yenen Galatasaray'da 3 puan sevinci yaşanırken, 90 dakikanın ardından Nihat Kahveci, Kemal Aslan ve Necati Ateş'in yıldız futbolcu hakkında övgü dolu sözler sarfetmeleri büyük dikkat çekti. Sarı Kırmızılı takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmayan tecrübeli futbolcuyla ilgili 'Sen git maça 2 saat kala gel' diyen Kahveci 'Okan Buruk'u kutluyorum' derken Necati Ateş'in 'taraftar da havaya girdi' ifadeleri Galatasaraylı futbolseverlere keyifli anlar yaşattı.
22.01.2023 Galatasaray
Necati Ateş 1 ay önce 'Bizim transfer listemizde' demişti! Okan Buruk'tan 2023'ün ilk sürprizi
Necati Ateş 1 ay önce 'Bizim transfer listemizde' demişti! Okan Buruk'tan 2023'ün ilk sürprizi TRT Spor'da yorumculuk yapan ve tecrübeli orta saha için yaklaşık 1 ay önce 'Fatih Terim ile bizim transfer listemizdeydi' açıklamasında bulunan Necati Ateş'in prensini Okan Buruk kadrosuna katmak üzere... Midtsjö'yü gözden çıkardığı gibi Norveçli kramponu AZ Alkmaar'a geri göndermeye hazırlanan Galatasaray Boşnak yıldız için Süper Lig ekibiyle masaya otururken, transferde İngiliz temsilcisi Burnley'in de olması Sarı Kırmızılı yöneticileri sıkıntıya sokuyor...
20.01.2023 Galatasaray
Fenerbahçe Kulübü'nden Necati Ateş'e tepki!
Fenerbahçe Kulübü'nden Necati Ateş'e tepki! Fenerbahçe Kulübü, TRT Spor yorumcusu Necati Ateş hakkında bir açıklama yaptı.
17.01.2023 Fenerbahçe
Bütün kameralar kaçırdı ama...Necati Ateş saha kenarında kıs kıs gülen yıldızı açıkladı!
Bütün kameralar kaçırdı ama...Necati Ateş saha kenarında kıs kıs gülen yıldızı açıkladı! Süper Lig'in 18.haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu ve Gomis'le geçen Galatasaray'da derbi zaferi yaşanırken, 3-0'ın ardından Necati Ateş'in açıklamaları Sarı Kırmızılı cephede dikkat topladı. Galatasaraylı bir futbolcunun kenarda güldüğünü söyleyen Ateş, Fenerbahçe çok çabuk çözüldü derken, eski milli oyuncunun Jorge Jesus'u eleştirerek 'Zajc'tan ne istiyorsun?' ifadeleri ilgi uyandırdı.
8.01.2023 Galatasaray
Necati Ateş 'Arda Turan' örneği verdi Fenerbahçe taraftarları isyan etti!
Necati Ateş 'Arda Turan' örneği verdi Fenerbahçe taraftarları isyan etti! Dün akşam Batshuayi'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalmasına rağmen Ülker Stadı'nda Sivasspor'u 1-0 yenen Fenerbahçe'de liderlik sevinci devam ederken, Galatasaray'ın eski futbolcularından Necati Ateş'in Serdar Aziz'in el pozisyonunda Arda Turan örneği vermesi Sarı Lacivertli cephede tepkiyle karşılandı. İşte kritik mücadelenin ardından Ateş'in o yorumları...
8.11.2022 Fenerbahçe
Necati Ateş'in 'Bakasetas, Trezeguet ve Fenerbahçe' iddiası olay yarattı!
Necati Ateş'in 'Bakasetas, Trezeguet ve Fenerbahçe' iddiası olay yarattı! Dün akşam Konyaspor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrılan Trabzonspor'da Bakasetas ve Trezeguet'nin sarı kart görmeleri Necati Ateş'in dikkatinden kaçmadı.
7.11.2022 Trabzonspor
Okan Buruk 2 yıldıza aba altından sopa gösterdi: Artık siz düşünün
Okan Buruk 2 yıldıza aba altından sopa gösterdi: Artık siz düşünün Süper Lig'in 13.hafta karşılaşmasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde İcardi'nin golleriyle 2-1 yenen Galatasaray'da iki futbolcunun yedek kulübesinde oturması oldukça dikkat çekti. Ligin ilk haftalarında Okan Buruk'tan sık sık formayı alan iki oyuncunun durgun halleri net bir şekilde görülürken, Necati Ateş'in 'Artık onlar düşünsün' sözleri ilgi uyandırdı.
6.11.2022 Galatasaray
"Herkes adaletten bahsediyor adalet herkes için geçerli ama...''
"Herkes adaletten bahsediyor adalet herkes için geçerli ama...'' Galatasaray'ın eski futbolcusu ve eski antrenörlerinden Necati Ateş, Galatasaray - Alanyaspor maçından sonra Ali Palabıyık'a ateş püskürdü.
24.10.2022 Galatasaray
Tam 6 yıldız futbolcunun ismini saydı: Bunlar sahada yok ki!
Tam 6 yıldız futbolcunun ismini saydı: Bunlar sahada yok ki! Süper Lig'in 10.hafta karşılaşmasında Kayserispor'a deplasmanda 2-1 kaybeden ve 17 puanda kalan Galatasaray'da oynanan kötü oyun sert bir dille eleştirilirken Sarı Kırmızılı kulübün eski futbolcusu Necati Ateş'in 6 futbolcunun ismini vererek 'Bunlar sahada yoktu ki, takımda topu kim kazanacaktı' sözleri dikkat çekti. İşte Kayserispor - Galatasaray maçının ardından yapılan yorumlar...
16.10.2022 Galatasaray
Herkes Seferovic için beklerken... Yıldız futbolcu hakkında şok yorum: Çok yetersiz
Herkes Seferovic için beklerken... Yıldız futbolcu hakkında şok yorum: Çok yetersiz Galatasaray'ın eski futbolcusu ve antrenörü Necati Ateş, Trabzonspor - Galatasaray maçı sonrası bazı Sarı Kırmızılı oyuncular hakkında çarpıcı tespitlerde bulundu. "Arayan, isteyen bir takım görüntüsü var evet, ama bu oyun Galatasaray adına yeterli değil" ifadelerini kullanan Ateş; Mertens, Seferovic, Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'nun performanslarına da değindi.
29.08.2022 Galatasaray
'Biz istedik almadılar' dönemi başladı! Direkten dönen 3 dünya yıldızını açıkladı
'Biz istedik almadılar' dönemi başladı! Direkten dönen 3 dünya yıldızını açıkladı Fatih Terim'in yardımcılarından biri olan ve kulübün iç yapısını çok iyi bilen antrenörlerden Necati Ateş'in Antalyaspor - Galatasaray maçını yorumlaması büyük dikkat çekti. TRT Spor'da değerlendirmelerde bulunan Ateş, Burak Elmas döneminde istedikleri fakat yapılamayan 3 transferi açıklarken, genç hocanın Victor Nelsson sözleri ise camiada boma etkisi yarattı.
8.08.2022 Galatasaray
Arda Turan'dan Fatih Terim paylaşımı! Bir anda gündem oldu
Arda Turan'dan Fatih Terim paylaşımı! Bir anda gündem oldu Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent'in kararıyla Göztepe maçı kadrosuna dahil edilmeyen Arda Turan, soluğu Fatih Terim'in yanında aldı. Tecrübeli ismin sosyal medyadaki paylaşımı gündem oldu.
20.02.2022 Galatasaray
Necati Ateş'ten Torrent'e misilleme! İşte o paylaşım
Necati Ateş'ten Torrent'e misilleme! İşte o paylaşım Kayserispor maçından sonra Fatih Terim'i hedef alan açıklamalarda bulunan Torrent'e Necati Ateş'ten imalı bir paylaşım geldi.
14.02.2022 Galatasaray
Fatih Terim'den sonra bir ayrılık daha!
Fatih Terim'den sonra bir ayrılık daha! Fatih Terim'in görevden ayrılmasıyla birlikte Florya'da değişim sürüyor. Performans uzmanı Scott Piri'ye de teşekkür edildi.
19.01.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Necati Ateş ayrılığı
Galatasaray'da Necati Ateş ayrılığı Fatih Terim'den sonra Galatasaray'dan ayrılma kararı alan Necati Ateş sarı kırmızılı kulübe veda etti.
12.01.2022 Galatasaray
Giresunspor maçından sonra 'göndermem' demişti! Fatih Terim'den flaş Selçuk İnan ve Necati Ateş hamlesi
Giresunspor maçından sonra 'göndermem' demişti! Fatih Terim'den flaş Selçuk İnan ve Necati Ateş hamlesi 1-0 kaybedilen Giresunspor maçından sonra yardımcı hoca gündeminden haberi olmadığını söyleyen ve Necati Ateş - Selçuk İnan hakkında önemli açıklamalarda bulunan Fatih Terim'in flaş bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı.
10.01.2022 Galatasaray
Necati Ateş, Selçuk İnan, Şükrü Hanedar'dan sonra Burak Elmas'tan Fatih Terim'e bir şok daha!
Necati Ateş, Selçuk İnan, Şükrü Hanedar'dan sonra Burak Elmas'tan Fatih Terim'e bir şok daha! Necati Ateş, Selçuk İnan, Şükrü Hanedar gibi isimleri taca atarak Fatih Terim'i yalnızlaştıran Burak Elmas'ın aldığı radikal karar tecrübeli teknik adamı köşeye sıkıştırdı. İşte Galatasaray cephesinde yaşanan son dakika gelişmesi...
5.01.2022 Galatasaray
Bunun adı 'İstifa et' demektir! Burak Elmas'tan bir 'Fatih Terim' hamlesi daha! Önce yanındakileri pasifize etti şimdi de...
Bunun adı 'İstifa et' demektir! Burak Elmas'tan bir 'Fatih Terim' hamlesi daha! Önce yanındakileri pasifize etti şimdi de... Daha önce Necati Ateş, Selçuk İnan, Şükrü Hanedar gibi isimleri pasifize ederek Fatih Terim'e gerekli mesajı yollayan Burak Elmas'ın tecrübeli teknik adamın elinden bir yetkiyi daha aldığı ortaya çıktı.
4.01.2022 Galatasaray
Selçuk İnan, Necati Ateş, Fatih Terim, Ergün Penbe ortalık iyice karıştı! Olay yaratan sözler
Selçuk İnan, Necati Ateş, Fatih Terim, Ergün Penbe ortalık iyice karıştı! Olay yaratan sözler Fatih Terim hakkında 'Hangi hocayı yetiştirmiş?' sözleriyle olay yaratan Ergün Penbe'ye Milliyet Gazetesi yazarı Cemal Ersen'den flaş bir yanıt geldi. İşte o yazının çarpıcı detayları...
1.01.2022 Galatasaray
Galatasaray'da kritik zirveden karar çıktı! Burak Elmas Fatih Terim'den istedi: Selçuk İnan ve Necati Ateş'in yerine...
Galatasaray'da kritik zirveden karar çıktı! Burak Elmas Fatih Terim'den istedi: Selçuk İnan ve Necati Ateş'in yerine... Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası'nda Denizlispor'a elenince kıyamet kopmuştu. Eleştiri oklarının hedefindeki tecrübeli teknik adama “Size inanıyoruz ve güveniyoruz” diyerek destek veren başkan Elmas’ın Terim’den ekibine daha güçlü yardımcılar katmasını istediği de öğrenildi.
30.12.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Necati Ateş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki necati ateş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.