Munzur Vadisi

Munzur Vadisi

Son dakika munzur vadisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan munzur vadisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını munzur vadisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Munzur Vadisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan munzur vadisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 munzur vadisi haberi bulunmuştur. Tüm munzur vadisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tunceli'de mayınlı bölgede orman yangını! Valilikten açıklama
Tunceli'de mayınlı bölgede orman yangını! Valilikten açıklama Tunceli'de Munzur Vadisi Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan Aşağıtorunoba köyü yakınında orman yangını çıktı. Bölgenin sarp ve mayınlı olması nedeniyle, yangının büyümesini önlemek amacıyla iş makineleriyle çevresi sarılarak alevler kontrol altına alındı.
5.09.2022 Gündem
Bayramda milli parklara 4 milyon ziyaret
Bayramda milli parklara 4 milyon ziyaret Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan 48 milli park ve 262 tabiat parkını, 4 günlük Kurban Bayramı'nı da içine alan 9- 17 Temmuz arasında 4 milyon 90 bin 498 kişi ziyaret etti.
26.07.2022 Yaşam
Tunceli’de köylüler dışında ormanlara giriş yasaklandı
Tunceli’de köylüler dışında ormanlara giriş yasaklandı Tunceli Valiliği’nden yapılan açıklamada, kent sınırları içerisindeki ormanlarda ateş yakılmasının yasak olduğu belirtilerek, 15 Haziran ile 31 Ekim tarihleri arasında Pülümür ve Munzur vadilerindeki ormanlık bölgelere, oralarda yaşayan köylüler dışında giriş çıkışın yasaklandığı duyuruldu.
21.06.2022 Gündem
Munzur Çayı, 10 yılın en yüksek debisine ulaştı, 'uzak durun' uyarısı geldi
Munzur Çayı, 10 yılın en yüksek debisine ulaştı, 'uzak durun' uyarısı geldi Tunceli'de sert geçen kışın ardından Munzur Çayı'nın debisi, ani kar erimeleriyle Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü verilerine göre son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Arama Kurtarma Uzmanı Mehmet Bidav da Munzur Çayı'nın hiç bu kadar şiddetli akmadığını belirterek, "Lütfen vatandaşlarımız sudan uzak dursun. Çünkü azgın su baş dönmesi yaratıyor. Fotoğraf çekeyim derken suya düşüp yaşamlarını yitirebilirler. Yine piknik yapan arkadaşların vadi tabanlarından uzak durması lazım. Çünkü ani bir sel baskınıyla karşı karşıya gelebilirler" dedi.
17.04.2022 Yaşam
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe yapıldı. Valilikler yasak kararlarını duyurdu. Yasak kararı alınan kent sayısının giderek artması bekliyor. Çok sayıda ilde harekete geçildi. Yangın haberlerinin ardından ormanlara girişlere yasak getirildi. Valilikler vatandaşlara ormanlara giriş yasağı kararlarının tüm ayrıntılarını tek tek açıkladı. Yeni eklenen illerle birlikte sayı artmaya devam ediyor. İşte yasak kararı alınan tüm iller...
3.08.2021 Gündem
Yeni koronavirüs kararı! Piknik yapmak yasaklandı
Yeni koronavirüs kararı! Piknik yapmak yasaklandı Tunceli'de koronavirüs tedbirleri kapsamında, Munzur Vadisi Milli Parkı ve Pülümür Vadisi'nde piknik yapmak yasaklandı.
14.03.2021 Gündem
Munzur Nehri'nde kaybolan uzman çavuşun cansız bedenine ulaşıldı
Munzur Nehri'nde kaybolan uzman çavuşun cansız bedenine ulaşıldı Tunceli'deki Munzur Nehri'nde eğitim amaçlı içinde bulunduğu botun devrilmesiyle akıntıya kapılarak kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş'i (36) arama çalışmalarının 44'üncü gününde cansız bedenine ulaşıldı.
29.04.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Operasyonlar kapsamında 139 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Operasyonlar kapsamında 139 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığının 8'incisini başlattığı Kıran operasyonları kapsamında, 17 Ağustos'tan bu yana 139 terörist etkisiz hale getirildi, 321 mağara, sığınak ve depo imha edildi.
18.12.2019 Gündem
Terör örgütü PKK'ya darbe! Yerle bir edildi
Terör örgütü PKK'ya darbe! Yerle bir edildi Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'nca terör örgütleri PKK ve TKP/ML TİKKO'ya yönelik sabah saatlerinde başlatılan 'Kıran-7 Munzur Vadisi' operasyonunda teröristlerin kış üslenme alanları kullanılamaz hale getirildi.
23.11.2019 Gündem
Kıran-7 operasyonu nedir? Operasyonda kaç personel görev aldı?
Kıran-7 operasyonu nedir? Operasyonda kaç personel görev aldı? İçişleri Bakanlığı, Tunceli’de jandarma özel harekât unsurlarından oluşan ‘’Kıran-7 Munzur Vadisi operasyonu için operasyon başlatıldığını duyurdu. Kıran-7 operasyonu kısa sürede en çok araştırılan konular arasındaki yerini aldı. İşte Kıran-7 operasyonu…
23.11.2019 Gündem
İçişleri Bakanlığı dev operasyon için düğmeye bastı
İçişleri Bakanlığı dev operasyon için düğmeye bastı İçişleri tarafından yapılan açıklamada, "Tunceli'de, bölücü terör örgütünün kış üslenmesine girmesini engellemek ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'nca, 'Kıran-7 Munzur Vadisi' operasyonu başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.
23.11.2019 Gündem
O teröristler de listeden düştü
O teröristler de listeden düştü Tunceli kırsalında terör örgütü PKK ile birlikte 2015 yılında silahlı eyleme başlayan Marksist Leninist Komünist Parti'nin (MLKP) silahlı kanadı, güvenlik güçlerince düzenlenen kapsamlı operasyonlarla ortadan kaldırıldı. 20 kişilik terörist gruptan 9'u ölü, 2'si sağ ele geçirilirken, 3'ü teslim oldu, 6 teröristin ise örgütten kaçtıkları bildirildi.
9.08.2019 Gündem
Kadın teröristler umduklarını bulamadı!
Kadın teröristler umduklarını bulamadı! İstanbul’da yakalanan iki MLKP’li kadın terörist 2 yıl önce PKK’lı teröristlerle bu fotoğrafı çektirdi. İki kadın teröristle birlikte bu fotoğraf karesindeki 5 terörist de etkisiz hale getirilmiş oldu.
6.08.2019 Gündem
JÖH’ten o haine bir haftalık takip!
JÖH’ten o haine bir haftalık takip! Teröristlerin bir radyoya şarkı isteği gibi yolladığı şifreli mesajlar çözüldü. PKK ve MLKP’li 5 teröristin Munzur Vadisi’nde buluşacağı tespit edildi. Karadan ve havadan 1 hafta izleme ve takip yapıldı. Mavi listeyle aranan MLKP Tunceli sorumlusu Taylan Kutlar ve 4 terörist ablukaya alınarak öldürüldü.
23.07.2019 Gündem
O teröristlerden biri örgütün sözde Türkiye sorumlusu çıktı!
O teröristlerden biri örgütün sözde Türkiye sorumlusu çıktı! Tunceli kırsalında 10 Temmuz günü düzenlenen hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen 5 teröristten 2'sinin terör örgütü MLKP'nin sözde Türkiye sorumlusu İçişleri Bakanlığı'nın arananlar listesinin 'Mavi' kategorisinde yer alan 'Seydo Azad' kod adlı Taylan Kutlar (39) ile yardımcısı 'Gri' kategorideki 'Pirdoğan' kod adlı Hıdır Çallin (36) olduğu tespit edildi.
20.07.2019 Gündem
Terör örgütüne bir darbe daha! İmha edildi
Terör örgütüne bir darbe daha! İmha edildi Tunceli'de güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda, teröristlere ait mağara ve silah deposu bulunarak, imha edildi.
7.04.2019 Gündem
Tunceli'de teröristlerin, mağaradaki görüntüleri ortaya çıktı
Tunceli'de teröristlerin, mağaradaki görüntüleri ortaya çıktı Tunceli ile Ovacık ilçesi arasındaki Munzur Vadisi Milli Parkı'ndaki mağarada sıkıştırılan terör örgütü PKK ile MLKP'nin sözde üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu terörist grubun, aynı mağarada daha önce çekildiği belirtilen görüntüleri ortaya çıktı.
21.12.2018 Gündem
El bombası atan teröristlerden 2'si öldürüldü
El bombası atan teröristlerden 2'si öldürüldü Tunceli'de Munzur Vadisi Milli Parkı içerisindeki bir mağarada saklandıkları belirlenen terörist grubunun teslim olması için güvenlik güçleri, olumsuz hava koşullarına rağmen operasyon yapıyor. Girişi patlatılarak ses sistemi kurulan mağaradaki teröristlere sürekli 'teslim ol' çağrısı yapılıyor.
20.12.2018 Gündem
Tunceli'de mağarada saklanan PKK'lı teröristlerden 2'si öldürüldü
Tunceli'de mağarada saklanan PKK'lı teröristlerden 2'si öldürüldü Tunceli'de dün Munzur Vadisi Milli Parkı içerisindeki bir mağarada gizlendikleri tespit edilen ve 6 kişi oldukları değerlendirilen PKK'lı teröristlerden 2'si öldürüldü. Bölgedeki operasyonların sürdüğü belirtildi.
15.12.2018 Gündem
Türkiye'nin ilk rafting eğitim merkezi Tunceli'de açıldı
Türkiye'nin ilk rafting eğitim merkezi Tunceli'de açıldı Türkiye'nin ilk rafting eğitim merkezi Tunceli'de açıldı. Moğultay Mahallesi Munzur Çayı kenarında kurulan ve Tunceli Valiliği tarafından desteklenen merkeze, Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı ve Dünya Rafting Federasyonu İkinci Başkanı Fikret Yardımcı'nın talebi üzerine ve alınan yönetim kurulu kararıyla "Vali Tuncay Sonel Rafting Eğitim Merkezi" adı verildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
PKK’nın uyuyan hücresine darbe!
PKK’nın uyuyan hücresine darbe! Tunceli Pülümür’de 4 PKK’lı öldürüldü. Bunlardan biri PKK’nın ‘uyuyan hücreleri’nin sorumlusu Bilal Serhat Sarıtaş, diğeri ise sözde ‘Dersim eyaleti doğu cephesi’ sorumlusu Özlem Çiftçi...
29.09.2021 Gündem
PKK'ya ağır darbe! Birer birer ölüyorlar
PKK'ya ağır darbe! Birer birer ölüyorlar Tunceli'nin Pülümür kırsalında MİT, JÖH ve PÖH timlerinin düzenlediği operasyonda öldürülen teröristlerden birinin terör örgütü PKK'nın sözde Dersim saha sorumlusu "Serdem" kod adlı Bilal Serhat Sarıdaş olduğu belirlendi. PKK'lı Sarıtaş ile birlikte ölü ele geçirilen 2 kadından birinin PKK'nın sözde 'Dersim eyaleti doğu cephesi' sorumlusu 'Sarya' kod isimli Özlem Çiftçi olduğu tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
Başsavcının katili PKK'lı, Afrin'e giderken yakalandı
Başsavcının katili PKK'lı, Afrin'e giderken yakalandı Tunceli'nin Ovacık İlçesi Başsavcı Murat Uzun'u şehit edip, CHP eski Milletvekili Hüseyin Aygün'ü kaçıran PKK'lı terörist 'Azat Çüngüş' kod adlı Gürbüz Topçu'nun yaralı ele geçirildiği operasyonun detayları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
Tunceli'de vaşak fotoğraflandı
Tunceli'de vaşak fotoğraflandı Türkiye’de nadir görülen yaban hayvanlarından vaşak, Tunceli’de doğa fotoğrafçısı tarafından fotoğraflandı.
21.07.2017 Yaşam
Tunceli'de öldürülen terörist öyle biri çıktı ki!
Tunceli'de öldürülen terörist öyle biri çıktı ki! TUNCELİ'de geçtiğimiz yıl Bali Deresi'nde çıkan çatışmada ölü ele geçirilen 8 PKK'lıdan biri, İstanbul'da kız çocuğuna cinsel istismar olayının faili olduğu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Munzur Vadisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki munzur vadisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.