Muhasebeci

Muhasebeci

Son dakika muhasebeci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhasebeci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhasebeci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhasebeci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhasebeci gelişmeleri de dahil olmak üzere 842 muhasebeci haberi bulunmuştur. Tüm muhasebeci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın
Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Kibrinizde boğulun, paranız batsın İstanbul’da T.C.’nin aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası, iki talebi olduğunu söyledi: “Babasız kalan torunumun hakkını onlara yedirmem. 20 yıllık eğitim masrafını peşin alacağım. Benim istediğim yerde oğlumun isminin yaşayacağı bir anıt istiyorum”
9.04.2024 Gündem
Gece kulübünde yangın faciası! Yangının ilk çıkış görüntülüleri ortaya çıktı
Gece kulübünde yangın faciası! Yangının ilk çıkış görüntülüleri ortaya çıktı Gece kulübünde meydana gelen yangında 29 kişi hayatını kaybetti. İstanbul’un en ünlü eğlence mekânlarından Masquerade Club’ta kaçak tadilat sırasında oksijen tüpünün patlamasıyla yangın çıktı. Faciada 29 işçi yanarak hayatını kaybetti. Köpükten ses yalıtım malzemeleri tutuşunca, iki katlı bodrumdaki gece kulübünü tamamen alevler sardı. İçeriye giren itfaiye ekipleri korkunç bir manzarayla karşılaştı, yaralı halde bulunan bazı işçiler de hastanede can verdi. Kaçak olduğu ortaya çıkan tadilatın yol açtığı yangınla ilgili iş yeri sahipleri, sorumlu müdür, işletme müdürü, muhasebeci, metal işleri sorumlusunun da olduğu toplam 9 kişi gözaltına alındı. Yangında hayatını kaybeden çalışanlardan Binali Çayır'ın alevlerin gece kulübünü sardığı anlarda kız arkadaşını arayarak 'dumandan boğuluyorum' dediği ortaya çıktı. Gece kulübünde yaşanan yangın faciasının ardından mekanda, geçmişte yaşanan cinayetler ve silahlı saldırılar da ortaya çıktı. Öte yandan İçişleri Bakan Ali Yerlikaya, yangının başladığı anlara ait görüntüleri yayınladı.
3.04.2024 Gündem
Genç kızı toplu taşıma aracında taciz eden şahıs tutuklandı! "Beni sürekli takip ediyordu"
Genç kızı toplu taşıma aracında taciz eden şahıs tutuklandı! "Beni sürekli takip ediyordu" Adana'da üniversite öğrencisi ve aynı zamanda muhasebeci olarak çalışan genç kızı otobüste taciz eden şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
22.03.2024 Adana
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçundan 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen selde ölen işletme müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, olaydan birkaç gün önce telefonla kardeşiyle görüştüğünü belirterek, "Bana, sel uyarısı yapıldığını, işletmedeki müşterilerin paralarını iade edip göndermek istediğini, Bülent Bayrak ile görüştüğünü, Bülent Bey'in bağırıp çağırıp 'Şimdiye kadar bir şey olmadı' dediğini söyledi" dedi.
31.01.2024 Gündem
AK Parti Kırıkkale belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Kırıkkale belediye başkan adayı Mehmet Saygılı kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Kırıkkale belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Kırıkkale belediye başkan adayı Mehmet Saygılı kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Kırıkkale AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı kimdir? AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı adayı Mehmet Saygılı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
Seçil Erzan olayından sonra ponzi Ümit vurgunu ortaya çıktı! Kendi akrabalarını ve arkadaşlarını milyonlarca dolandırdı...
Seçil Erzan olayından sonra ponzi Ümit vurgunu ortaya çıktı! Kendi akrabalarını ve arkadaşlarını milyonlarca dolandırdı... Seçil Erzan vakasından sonra başka bir bankada da vurgun ortaya çıktı. Bir bankada çalışan Ümit Gönek’in, kendi akrabalarını ve arkadaşlarını milyonlarca lira dolandırdığı iddia edildi.
20.12.2023 Gündem
Polat soruşturmasında bir kişi daha tutuklandı! Engin ve Dilan Polat'a büyük şok
Polat soruşturmasında bir kişi daha tutuklandı! Engin ve Dilan Polat'a büyük şok Polat çiftine yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Zümrüt Yerebakan itirafçı oldu, önemli açıklamalarda bulundu. Tutuklu fenomen Dilan Polat'ın en yakınındaki kilit isimlerden biri olan şirketlerin mali müşaviri de itirafçı oldu. Savcıya, Polatların kara para döngüsünü bir bir anlattı. O itiraflarda Polatların daha gözaltına alınmadan gizli MASAK raporuna ulaştığı, hatta ekip olarak o raporu inceledikleri ortaya çıktı. Öte yandan Polat soruşturmasında dikkat çeken bir kişi daha tutuklandı. Ahmet Gün’ün ofisinde çalışan muhasebeci Harun Abak tutuklandı. İşte Dilan - Engin Polat soruşturmasında son dakika gellişmeleri...
23.11.2023 Gündem
Engin Polat'ın yeni ifadesi ortaya çıktı! Babası ve kardeşine 25 milyon lira harçlık
Engin Polat'ın yeni ifadesi ortaya çıktı! Babası ve kardeşine 25 milyon lira harçlık İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın ifadesinin detayları ortaya çıktı. Engin Polat'ın ifadesinde eşi Dilan Polat'ın şirketlerin reklam yüzü olduğunu mali işlerle kendisinin ilgilendiğini belirterek, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Şirketlerimin faaliyetleri tamamen yasal, mevzuata uygundur" dedi. Engin Polat'ın babasının hesabına 18, kardeşinin hesabına ise 7 milyon liralık transferlerin sorulması üzerine harçlık olarak gönderdiğini söylemesi dikkat çekti.
8.11.2023 Gündem
Dilan Polat gözaltına alındı! Dilan Polat ve Engin Polat tutulandı mı?
Dilan Polat gözaltına alındı! Dilan Polat ve Engin Polat tutulandı mı? Kara para aklama iddiasıyla gündemde olan Engin Polat ile eşi Dilan Polat, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Polat çiftinin dışında gözaltına alınan çok sayıda şüpheli sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. Peki, Dilan Polat ve Engin Polat tutulandı mı?
1.11.2023 Gündem
Patronunun boğazını kesip sevgilisinin evine gitmiş! Kan donduran ifadesi ortaya çıktı
Patronunun boğazını kesip sevgilisinin evine gitmiş! Kan donduran ifadesi ortaya çıktı Bursa'da, patronu Mustafa Ekşi’yi (41) otomobilinde boğazını kesip sırtından bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan muhasebeci Halil Kağan Oğuz hakkında ‘Kasten adam öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, Halil Kağan Oğuz'un, patronunu öldürdükten sonra taksiye binip, Mudanya'da yaşayan sevgilisinin evine gittiği, burada bir süre dinlenip, kıyafetlerini değiştirdikten sonra evden ayrılıp parkta yattığı öğrenildi.
23.09.2023 Yaşam
BDDK'dan yeni kredi düzenlemesi
BDDK'dan yeni kredi düzenlemesi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, Kredilerin Amacına Uygun Kullandırılmasına İlişkin Kurul Kararı'nı açıkladı.
4.09.2023 Ekonomi
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
'Neden benimle evlenmedin, başkasıyla evlendin' dedi kurşun yağdırdı! Mahkemeden karar çıktı...
'Neden benimle evlenmedin, başkasıyla evlendin' dedi kurşun yağdırdı! Mahkemeden karar çıktı... Gaziosmnapaşa'da önünü kestiği eski muhasebecisi Tuğçe D.A'yı "Neden benimle evlenmedin, başkasıyla evlendin" dedikten sonra silahla kurşanlayarak ağır yaraladığı gerekçesiyle yargılanan Yücel Viran "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanık hakkında "Ruhsatsız silah taşımak" suçundan da 19 bin 750 TL adli para cezası verildi.
12.07.2023 Gündem
İşlerinden istifa edip şirket kurarak başlıyorlar! ‘Mesaiye patron değil biz karar veriyoruz’
İşlerinden istifa edip şirket kurarak başlıyorlar! ‘Mesaiye patron değil biz karar veriyoruz’ Son dönemde çok sayıda vatandaş işinden istifa edip esnaf kurye olmayı seçiyor. Şirketler aylık 35 bin lira vaat ediyor ama gerçekler farklı. Kuryeler bu ücretler için sınırların zorlanması gerektiğini ifade ediyorlar. Onlar için en büyük avantaj ise ne kadar çalışacaklarına patronun değil kendilerinin karar veriyor olması...
11.05.2023 Ekonomi
Takıntılı platonik aşık Adanur'u katletti!
Takıntılı platonik aşık Adanur'u katletti! Suriye uyruklu Abdurrahman Hamo, sevgili olmayı teklif ettiği Adanur Uzkul’u bir yıldır rahatsız ediyordu. Her seferinde bu teklifi reddeden Uzkul, önceki gün yine aynı teklifle yanına gelen Hamo tarafından silahla öldürüldü.
2.05.2023 Gündem
İstanbul'da platonik aşık dehşeti! Önce teklifini reddeden kadını, daha sonra kendini vurdu
İstanbul'da platonik aşık dehşeti! Önce teklifini reddeden kadını, daha sonra kendini vurdu İstanbul Başakşehir'de aynı iş yerinde çalışan A.U'ya platonik aşık olan yabancı uyruklu kişi, dehşet saçtı. A.U.'nun evine kadar giden ve onu dışarı çağıran kişi, teklifi reddedilince önce A.U.yu sonra da kendini vurdu.
1.05.2023 Yaşam
İş arayan binlerce kişiye müjde! KPSS şartı yok, işte açılan kadrolar
İş arayan binlerce kişiye müjde! KPSS şartı yok, işte açılan kadrolar Fabrikaların üretim artışına gitmesi ve turizm gibi hizmet sektörlerinde sezonun yaklaşması nedeniyle yoğun eleman arayışı var. İŞKUR güncel 123 bin açık iş ilanı bulunuyor. Peki hangi alanda kaç kişi alınacak? İşte detaylar...
12.04.2023 Çalışan Hakları
Osman Kılıç kimdir, öldü mü? DSP Eski Milletvekili Osman Kılıç neden öldü, hastalığı neydi?
Osman Kılıç kimdir, öldü mü? DSP Eski Milletvekili Osman Kılıç neden öldü, hastalığı neydi?  Eski milletvekili Osman Kılıç İstanbul'daki evinde ölü bulundu. Peki, DSP Eski Milletvekili Osman Kılıç neden öldü, hastalığı neydi? Osman Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli? 
23.02.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı! Millî Savunma Bakanlığı ve Millî Savunma Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını online olarak yapabilecek. Adayların, ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB ve MSÜ personel alımı başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Muhasebeciye kanlı takip! Trafikte kurşun yağdırdılar
Muhasebeciye kanlı takip! Trafikte kurşun yağdırdılar Tuzla’da bir grup şüpheli, bankadan 2 milyon TL para dolu çantayla çıkan muhasebeciyi araçla takip etti. Şüpheli şahıslar, aracıyla ışıklarda duran muhasebeciye 6 el ateş ederek yaraladı. Araç kapısının kilitli olması nedeniyle parayı alamayan şüpheliler hızla olay yerinden uzaklaşırken yaralı muhasebeci o halde gaza basarak iş yerinin önüne gitti.
24.11.2022 Yaşam
Çocukların gözü önünde eski eşini öldürdü
Çocukların gözü önünde eski eşini öldürdü Çekmeköy'de bir sitede Ersin Müezzin 5 ay önce boşandığı eski eşi Burcu Tokaç'ı çocukların da evde bulunduğu sırada tabancayla ile başından vurdu. 12 gün boyunca hastanede yaşam mücadelesi veren Tokaç, dün sabah hayatını kaybederken, Ersin Müezzin ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
6.10.2022 Yaşam
Ahmet Algan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına Ahmet Algan atandı!
Ahmet Algan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına Ahmet Algan atandı! Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına Ahmet Algan atandı. Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Ahmet Algan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Algan’ın biyografisi!
3.09.2022 Gündem
Kamu Gözetimi Kurumu (KGK) bağımsız denetçi sınav ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları!
Kamu Gözetimi Kurumu (KGK) bağımsız denetçi sınav ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları! Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu sınav ilanı yayınlandı. İlana göre, bağımsız denetçi yetkilendirmesi için sınav yapılacak. Başvurular 12 -26 Eylül tarihlerinde alınacak. Peki, Kamu Gözetimi Kurumu bağımsız denetçi sınavı başvurusu nasıl yapılır? Bağımsız denetçi alımı sınavı ne zaman? İşte başvuru şartları…
30.08.2022 Personel Alımı
TÜRMOB duyurdu! SMMM sınav ve başvuru tarihleri belli oldu! SMMM yeterlilik sınavı başvurusu nasıl yapılır? Sınav başvuru ücreti ne kadar?
TÜRMOB duyurdu! SMMM sınav ve başvuru tarihleri belli oldu! SMMM yeterlilik sınavı başvurusu nasıl yapılır? Sınav başvuru ücreti ne kadar? TÜRMOB açıkladı! Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik (SMMM) sınavı ile ilgili başvuru şartları ve başvuruya ilişkin genel bilgiler Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, SMMM sınavları8 Ankara, İstanbul ve İzmir'de yapılacak. Sınava ilk kez katılacaklar için başvuru tarihleri, eylülde, tekrar katılacaklar için başvurular ise ekim olarak belirlendi. Peki, SMMM sınav başvurusu nasıl yapılır? SMMM yeterlilik sınavı ne zaman? İşte SMMM başvuru şartları, başvuru belgeleri ve sınav konuları ile ilgili detaylar…
28.08.2022 Eğitim
En çok işçi alımı yapan sektör hangisi? En çok aranan meslekler neler? İşte İŞKUR’da kolay bulunan işler ve meslekleri!
En çok işçi alımı yapan sektör hangisi? En çok aranan meslekler neler? İşte İŞKUR’da kolay bulunan işler ve meslekleri! İŞKUR duyurdu! Açık iş ilanlarında en çok aranan meslekler açıklandı. İş arayan milyonlarca kişi arasında hem özel sektör hem de kamu da kolay iş bulabilecek meslekler belli oldu. Açık işler arasında imalat sanayi sektörü ön plana çıkıyor. İŞKUR’da işçi, temizlik, dikiş ve satış başta olmak üzere bu işi yapan kişiler için çok fazla iş ilanı bulunuyor. Peki, İşverenlerin en çok aradığı elemanlar hangileri? En çok aranan meslekler neler? İşte İŞKUR’da kolay bulunan işler ve meslekler!
10.08.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Muhasebeci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhasebeci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.