Esenyurt'ta kaçak muayenehaneye baskın
Esenyurt'ta kaçak muayenehaneye baskınEsenyurt'ta , ruhsatsız olduÄŸu tespit edilen ağız ve diÅŸ saÄŸlığı muayenehanesi ile güzellik merkezinde, ülkeye kaçak yollarla sokulduÄŸu belirlenen bakım malzemeleri ile son kullanma tarihi geçmiÅŸ çok sayıda ilaç bulundu. Zabıta ekipleri tarafından mühürlenen muayenehanede bulunan bir kiÅŸi gözaltına alındı.Â
22.07.2022Gündem
Muayenehanede cinsel istismar! Ä°ÄŸrenç olayda yeni geliÅŸme
Muayenehanede cinsel istismar! Ä°ÄŸrenç olayda yeni geliÅŸmeYargıtay Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı, Ä°stanbul NiÅŸantaşı'ndaki muayenehanesine gelen iki kadın hastasına "nitelikli cinsel saldırıda" bulunduÄŸu gerekçesiyle 23 yıl 4 ay hapis cezası alan 72 yaşındaki ünlü jinekolog Prof. Dr. Fecri Sevilen hakkında Yargıtay 14. Ceza Dairesi tarafından verilen onama kararına itiraz etti.
21.03.2022YaÅŸam
Ankara'da 'kaçak muayenehane' operasyonu: 14 gözaltı
Ankara'da 'kaçak muayenehane' operasyonu: 14 gözaltıAnkara polisi, Suriyelilerin açtığı ruhsatsız muayenehanelere yönelik operasyon düzenledi. 8 adrese eÅŸ zamanlı yapılan baskınlarda 14 kiÅŸi, gözaltına alınırken, 35 bin tıbbi ilaç ve 1000'e yakın tıbbi cihaz ile malzemeye el koyuldu.
2.07.2020YaÅŸam