Muavin

Muavin

Son dakika muavin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muavin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muavin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muavin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muavin gelişmeleri de dahil olmak üzere 254 muavin haberi bulunmuştur. Tüm muavin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muavinini ezerek öldüren şoförün mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Muavinini ezerek öldüren şoförün mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde şehirlerarası otogarda muavini olan Abbas İşler’i ezerek öldüren şoförün ifadesi ortaya çıktı. Şoför Sebahattin İnce ifadesinde, “Abbas ile ağız münakaşasına girdik. Tesis personeli o esnada araya girdi. Abbas diklenince ben de kendisine cam bardağı attım. Sonrasında Diyarbakır'a doğru yola çıktık” dedi.
9.01.2024 Gündem
Muavinini ezerek öldüren otobüs şoförü tutuklandı; yolcu yüzünden tartışmışlar
Muavinini ezerek öldüren otobüs şoförü tutuklandı; yolcu yüzünden tartışmışlar Diyarbakır’da, mola verdikleri otogarda tartıştığı muavinini Abbas İşler’i (42) ezip ölümüne neden olan yolcu otobüsünün şoförü Sebahattin İnce (40) tutuklandı. İnce’nin mola verdikleri tesiste yemek yerken masaya bir yolcuyu davet ettiği bu nedenle de İşler ile aralarında tartışma çıktığı ortaya çıktı.
28.12.2023 Gündem
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı
Düğün yolunda katliam gibi kaza: 6 can kaybı, 43 yaralı, şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı Denizli’nin Honaz ilçesinde demir bariyeri parçalayıp refüjü aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyon, düğüne gidenleri taşıyan otobüse çarptı. Kazada, 1’i polis, 6 kişi öldü, 43 kişi yaralandı. Ölenlerden bazılarının vücut bütünlüğünün bozulması nedeniyle kimliklerinin tespiti için parmak izi incelemesi yapılacağı bildirildi. Öte yandan şoförün ilk ifadesi ortaya çıktı.
2.09.2023 Yaşam
Yolcu otobüsü,  TIR’a çarptı! Yaralılar var
Yolcu otobüsü, TIR’a çarptı! Yaralılar var Uşak’ın Banaz ilçesinde salça yüklü TIR’a arkadan çarpan otobüste 1’i ağır, 15 kişi yaralandı.
31.08.2023 Yaşam
Yolcu otobüsünde hareketli anlar! Şoförü bıçakla rehin alıp aracı kaçırdı
Yolcu otobüsünde hareketli anlar! Şoförü bıçakla rehin alıp aracı kaçırdı Zonguldak Hopa seferi yapan yolcu otobüsü Samsun'da araçta bulunan bir yolcu tarafından kaptanın bıçakla rehin alınması sonucu kaçırıldı. Jandarmanın operasyonu sonucu şüpheli şahıs yakalanırken, kaptan ve muavin bıçaklı saldırgan tarafından hafif şekilde yaralandı.
2.04.2023 Yaşam
Sinan Sardoğan tutuklandı mı, gözaltına alınan Sinan itiraf etti mi? Müge Anlı Sinan Sardoğan olayı nedir, Arife Gökçe bulundu mu?
Sinan Sardoğan tutuklandı mı, gözaltına alınan Sinan itiraf etti mi? Müge Anlı Sinan Sardoğan olayı nedir, Arife Gökçe bulundu mu? Müge Anlı Sinan olayı nedir, Sinan itiraf etti mi, Müge Anlı Arife Gökçe bulundu mu? Sorularına aranan yanıtı programı izleyen vatandaşlar tarafından aranıyor. Müge Anlı'da aranan Arife Gökçe olayında şüpheli olan Sinan Sardoğan’ın Arife Gökçe’ye attığı cinsel içerikli mesajların ortaya çıkmasının ardından kayıp kadının kardeşi Hamide Gökçe'ye de mesajlar gönderdiği orta çıktı. Öte yandan Müge Anlı ise Sinan'ın ses kaydını yayınladı. Ses kaydını dileyenler şoke oldu. Hakkında 23 adli işlem olan baş şüpheli Sinan Sardoğan, küçük bir çocuğa cinsel taciz iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alındı.  İşte Müge Anlı Sinan Sardoğan olayının detayları…
7.01.2023 Gündem
Diyarbakır'da yolcu otobüsü devrildi: 5 ölü, 22 yaralı
Diyarbakır'da yolcu otobüsü devrildi: 5 ölü, 22 yaralı Diyarbakır' Silvan karayolunda, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün devrildiği kazada 1'i bebek 5 kişi yaşamını yitirdi, 22 kişi de yaralandı. Otobüsün sürücüsü, yedek sürücü ve muavin gözaltına alındı.
7.01.2023 Yaşam
Osmaniyespor taraftarlarını taşıyan minibüs bariyerlere çarptı: 1 ölü, 10 yaralı
Osmaniyespor taraftarlarını taşıyan minibüs bariyerlere çarptı: 1 ölü, 10 yaralı TFF 3’üncü Lig 3'üncü Grup'ta bugün oynanacak olan Bergama Belediyespor- Osmaniyespor Futbol Kulübü maçı için İzmir’in Bergama ilçesine giden konuk takımın taraftarlarını taşıyan minibüs, Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde kaza yaptı. Bariyerlere çarpıp, yan yatan minibüsteki 1 kişi öldü, 9-10 kişi de yaralandı.
27.11.2022 Yaşam
Son zamanlarda otobüs kazaları arttı! Uzmanlardan kritik uyarı
Son zamanlarda otobüs kazaları arttı! Uzmanlardan kritik uyarı Son zamanlarda sıklıkla meydana gelen ve çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği otobüs kazalarıyla ilgili uzmanlar, sürücünün uykusuz olmaması ve yola çıktıktan sonra her 2 buçuk saatte bir mola verilmesi konusunda uyarıyor.
8.11.2022 Gündem
Teyzesinin kızını vurmuştu, sebebi ortaya çıktı! Çiçeğin üzerindeki not dikkat çekti
Teyzesinin kızını vurmuştu, sebebi ortaya çıktı! Çiçeğin üzerindeki not dikkat çekti Karaman'da 28 yaşındaki Hüseyin B., 26 yaşındaki hemşire Emine A.'yı çalıştığı aile sağlık merkezinde tabancayla vurup, aynı silahla intihara kalkışmıştı. Korkunç olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Hüseyin B.'nin platonik aşk beslediği öne sürülen ve teyzesinin kızı olan Emine A.'nın iş yerine elinde çiçekle gidip evlenme teklifi ettiği, reddedilince ayrıldığı, sonra tekrar gelip silahla saldırdığı belirlendi. Çiçeğin üzerindeki not dikkat çekti. Ayrıca Hüseyin B.'nin, Emine A.'nın adının baş harfini omzuna kesici aletle yazıp sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
25.10.2022 Yaşam
Otobüs şoförü, 16 kişinin öldüğü kaza öncesi perdeyi düzeltmeye çalışmış
Otobüs şoförü, 16 kişinin öldüğü kaza öncesi perdeyi düzeltmeye çalışmış Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı kazada 2 oğlunu kaybeden Gülten Erpek'in ifadeleri, soruşturma dosyasına girdi. İfadesinde, kazadan önce şoförün tek elle direksiyonu tuttuğunu ve perdeyi düzeltmek istediği sırada aracın kontrolünü kaybettiğini belirten Erpek, "Perdeyle çok uğraştı. Aşırı hızlı gittiğinden dolayı otobüsü toparlayamadı. Otobüs sonra benim olduğum koltuk tarafına, otobüsün sağ tarafına doğru devrildi" dedi.
1.10.2022 Gündem
Gaziantep’teki faciada acı detay! ‘Perdeyi düzeltmek isterken kontrolü kaybetti’
Gaziantep’teki faciada acı detay! ‘Perdeyi düzeltmek isterken kontrolü kaybetti’ Gaziantep’te yardım için duran 2 İHA muhabirinin de aralarında bulunduğu 16 kişinin öldüğü feci kazadan yaralı olarak kurtulan ve aynı kazada 2 oğlunu kaybeden yolcu Gülten Erpek’in ifadesi ortaya çıktı. Kazanın en yakın tanığı Gülten Erpek, kaza öncesinde şoförün tek elle direksiyonu tuttuğunu ve yan camda bulunan perdeyi düzeltmek isterken kaza yaptığını ifade etti.
1.10.2022 Yaşam
Pendik’te D-100'de zincirleme kaza: 2 yaralı
Pendik’te D-100'de zincirleme kaza: 2 yaralı Pendik, D-100 Karayolu’nda yolcu otobüsü, hafriyat kamyonu ve bir otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralı otobüs şoförü ve muavin olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
20.09.2022 Yaşam
Tıra arkadan çarpan otobüste 1 kişi öldü, 43 kişi yaralandı
Tıra arkadan çarpan otobüste 1 kişi öldü, 43 kişi yaralandı Uşak’ta bir tıra arkadan çarpan şehirlerarası yolcu otobüsündeki muavin hayatını kaybetti. Otobüsteki 43 kişi de yaralandı.
11.08.2022 Yaşam
Otobüste 2 yaşındaki çocuğa tacizden tutuklandı!
Otobüste 2 yaşındaki çocuğa tacizden tutuklandı! Trabzon’da, otobüste annesinin yanındaki 2 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan muavin Ferdi Y. (29), tutuklandı. ‘Taciz’den suç kaydı bulunan Ferdi Y.'nin, ifadesinde “Yanlış anlaşılma oldu” dediği öğrenildi.
30.06.2022 Yaşam
Yolcu otobüsü tarlaya uçtu! Çok sayıda yaralı var
Yolcu otobüsü tarlaya uçtu! Çok sayıda yaralı var Denizli’de Pamukkale firmasına ait şehirler arası yolcu otobüsü yoldan çıkıp tarlaya uçtu. Feci kazada muavin ağır yaralanırken, çok sayıda yolcunun yaralandığı öğrenildi.
26.06.2022 Yaşam
Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredildi!  Adalet Bakanlığı duyurdu
Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredildi! Adalet Bakanlığı duyurdu Suudi Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosluğu'na 2 Ekim 2018'de girdikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve daha sonra öldürüldüğü ortaya çıkan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın katledilmesine ilişkin 26 sanıklı davada, Adalet Bakanlığı'nın olumlu görüşü üzerine dosyanın Suudi Arabistan'a devrine karar verildi.
7.04.2022 Gündem
Muavinle tartışıp, havaya ateş açan polis memuru açığa alındı
Muavinle tartışıp, havaya ateş açan polis memuru açığa alındı Manisa'daki bir dinlenme tesisinde mola veren şehirlerarası otobüsünde yolculuk yapan polis memuru, muavin ile tartıştığı sırada belinden çıkardığı tabancası ile havaya çok sayıda ateş açtı. Çevredekiler panik içerisinde markete sığınırken bir yolcu polis memurunun önüne geçerek olayın büyümeseni engelledi. İhbar üzerine gelen jandarma tarafından gözaltına alınan polis merumu açığa alındı.
30.12.2021 Gündem
Amasya'da yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Amasya'da yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda ölü ve yaralı var Amasya'da 2 kişinin öldüğü, 28 kişinin de yaralandığı otobüs kazasının detayları ortaya çıkmaya başladı. Otobüsün muavininin yağış nedeniyle kayganlaşan yolda şoförü “Yavaş git” diye uyardığı iddia edildi.
14.12.2021 Gündem
Mersin'de yolcu otobüsü şarampole devrildi! 37 yaralı
Mersin'de yolcu otobüsü şarampole devrildi! 37 yaralı Mersin'in Silifke ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 37 kişi yaralandı.
23.08.2021 Gündem
Yolcu otobüsünde iğrenç saldırı! Muavin her şeyi itiraf etti
Yolcu otobüsünde iğrenç saldırı! Muavin her şeyi itiraf etti İğrenç olay Muğla'dan Zonguldak'a seyahat eden yolcu otobüsünde yaşandı. Genç bir kadın uyurken muavinin cinsel saldırısına uğradı. Olayın ardından genç kadın polise şikayette bulundu. Suçunu itiraf eden şüpheli ise tutuklandı.
4.08.2021 Gündem
Yolcu otobüsünün bagajından 11 kaçak göçmen çıktı
Yolcu otobüsünün bagajından 11 kaçak göçmen çıktı Gaziantep'te bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde bagaj kısmına gizlenen ve yurda kaçak yollarla girdiği belirlenen Afganistan uyruklu 11 kaçak göçmen yakalandı. Otobüs şoförü ile muavin hakkında 'göçmen kaçakçılığı suçundan adli işlem başlatıldı
23.07.2021 Yaşam
Yolcunun testi pozitif çıktı, otobüsteki 37 kişi izolasyona alındı
Yolcunun testi pozitif çıktı, otobüsteki 37 kişi izolasyona alındı İstanbul'dan Sinop'a otobüsle gelen bir yolcunun koronavirüs test sonucunun pozitif çıkması üzerine otobüsteki 37 kişi izolasyona alındı. İl Sağlık Müdürlüğü, yolcuda tespit edilen virüsün 'Delta Plus Varyantı' olmadığını açıkladı.
9.07.2021 Gündem
Lastiği patlayan yolcu otobüsü devrildi! Yaralılar var
Lastiği patlayan yolcu otobüsü devrildi! Yaralılar var Aksaray'da, sol ön lastiği patlayarak, yerinden fırlayan boş yolcu otobüsü, şarampole devrildi. Kazada şoför ve 2 otobüs personeli yaralandı.
3.06.2021 Gündem
Emekli maaşı ve ikramiye ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! İçişleri Bakanlığı duyurdu...
Emekli maaşı ve ikramiye ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması! İçişleri Bakanlığı duyurdu... İçişleri Bakanlığı tek tek açıkladı. Emekli, yaşlı ve engelli aylıklarının ödemesiyle ilgili yeni gelişme. Belli oldu. Engelli ve yaşlı aylıkları ile sosyal destek ödemeleri hak sahiplerine nasıl ulaştırılacak? sorusu yüz binlerce vatandaş tarafından aranıyor. İçişleri Bakanlığı konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 5-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek engelli ve yaşlı aylıkları ile sosyal destek ödemeleri kapsamında; PTT kartına ya da İban numarasına gönderilecek olanların haricindeki toplam 1 milyon 633 bin 094 hak sahibinin ödemeleri; valilerimizin koordinasyonunda ve Vefa sosyal destek grupları bünyesinde, PTT dağıtıcıları, kolluk görevlileri ve diğer kamu personeli aracılığıyla hak sahiplerine ikametlerinde teslim şeklinde yapılacaktır. Öte yandan İçişleri Bakanlığınca Çalışma İzinleri Görev Belgelerine ilişkin genelge yayımlandı. Çalışan ve iş yeri yetkilisinin imzasıyla düzenlenen manuel çalışma izni görev belgesinin geçerlilik süresi 7 Mayıs Cuma 24.00'e kadar uzatıldı.
2.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muavin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muavin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.