Mobil İnternet

Mobil İnternet

Son dakika mobil internet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mobil internet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mobil internet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mobil İnternet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mobil internet gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.076 mobil internet haberi bulunmuştur. Tüm mobil internet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
Deprem bölgesindeki vatandaşlara konuşma ve internet desteği
Deprem bölgesindeki vatandaşlara konuşma ve internet desteği Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Türk Telekom tarafından yapılan açıklamada bölgede bulunan vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için hatlarına ücretsiz konuşma ve internet yüklendiği duyuruldu. Turkcell, deprem bölgesinde iletişim ihtiyaçlarının kesintisiz bir şekilde sağlanabilmesi adına çalışmalarını sürdürdüğünü duyurdu. Açıklamada, Afet bölgesindeki kullanıcılarımıza ücretsiz görüşme, SMS ve internet içeren “Acil İletişim Paketi” ile bölgedeki arama kurtarma ekiplerine “Kahraman Paketi” tanımlayarak iletişim desteği veriyoruz” denildi. Vodafone da, depreme yönelik aldığı tedbirleri ve yardım çalışmalarını duyurdu.
6.02.2023 Gündem
Bakan Yardımcısı Sayan: Talimat verildi, deprem bölgesindeki vatandaşlara ücretsiz konuşma ve internet
Bakan Yardımcısı Sayan: Talimat verildi, deprem bölgesindeki vatandaşlara ücretsiz konuşma ve internet Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, deprem bölgesindeki vatandaşların kesintisiz iletişim sağlaması için operatörlere talimat verildiğini ve bölgedeki tüm vatandaşlara ücretsiz konuşma ve internet yüklendiğini, borcundan dolayı kapalı olan hatların hepsinin açıldığını, ankesörlü telefonlardan ücretsiz görüşme sağlanabileceğini söyledi.
6.02.2023 Gündem
e-Devlet ile ilgili son dakika gelişmesi! e-Devlet'te yeni dönem! Artık ücretsiz
e-Devlet ile ilgili son dakika gelişmesi! e-Devlet'te yeni dönem! Artık ücretsiz E-devlet ile ilgili son dakika gelişmesi. E-Devlet'te yeni dönem. E-devlet artık ücretsiz olacak. Mobil operatörler ve e-Devlet arasında yapılan anlaşma kapsamında kotasız e-Devlet dönemi başladı. e-Devlet'teki veri tüketimleriniz mobil internet kotanızdan harcamayacak.
18.08.2022 Gündem
Rekabet Kurumu'ndan ikinci el araç satan 4 internet sitesine soruşturma!
Rekabet Kurumu'ndan ikinci el araç satan 4 internet sitesine soruşturma! Rekabet Kurulu, ikinci el araç alım- satımında faaliyet gösteren 4 firma hakkında soruşturma açtı.
8.08.2022 Ekonomi
İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İBB’den 60 GB ücretsiz internet!
İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İBB’den 60 GB ücretsiz internet! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) ücretsiz WİFİ hizmeti! 60 GB’a kadar ücretsiz internet kullanım hakkı sunulacak. Peki, İBB ücretsiz WİFİ nasıl bağlanılır? İstanbul Senin uygulaması nasıl indirilir? İşte detaylar…
18.07.2022 Bilim ve Teknoloji
e-Devlet'te yeni dönem! Tamamen değişiyor, vatandaş artık en ucuzunu seçebilecek
e-Devlet'te yeni dönem! Tamamen değişiyor, vatandaş artık en ucuzunu seçebilecek e-Devlet'te yeni bir dönem başlıyor. Milyonlarca kişiye güzel haber! Vatandaş artık e-Devlet kapısı üzerinden en ucuzunu seçebilecek. Operatörlerin tarife ve kampanya teklifleri e-Devlet'te görülebilecek. Böylece vatandaşın fiyat ve hizmet kıyaslaması yaparak kafa karışıklığını gidermesi, piyasada da fiyat regülasyonu sağlanması bekleniyor.
28.04.2022 Gündem
Fenerbahçe 175 milyon TL, Beşiktaş 12 milyon euro, Galatasaray 500 bin dolar... Okan Binici: Kulüpler dijitale daha önem veriyor
Fenerbahçe 175 milyon TL, Beşiktaş 12 milyon euro, Galatasaray 500 bin dolar... Okan Binici: Kulüpler dijitale daha önem veriyor Son yıllarda dijital reklam gelirleriyle ön plana çıkan ve bu doğrultuda yapılan çalışmalarla kulüplere ekstra kazanç sağlayan yönetimler çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Ekol Tanıtım ve Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Okan Binici "Kulüpler dijitale daha önem veriyor" ifadelerini kullandı.
9.04.2022 Futbol
Kredi kampanyası! Banka resmen duyurdu, 36 ay vadeli, aylık ya da esnek geri ödeme...
Kredi kampanyası! Banka resmen duyurdu, 36 ay vadeli, aylık ya da esnek geri ödeme... Kredi kampanyası resmen duyuruldu. Müşterileri yakından ilgilendiriyor. 36 aya kadar vade seçenekleri, 1,89'dan başlayan oranlar ile kredi kullanılabiliyor. Geri ödeme için ise aylık eşit taksit ya da esnek olarak ödeme planı oluşturulabiliyor. Kampanyadan yararlananlar için tüm EFT ve Havale işlemleri TL para birimi için geçerli olmak üzere ücretsiz. Aynı zamanda hesap işletim ücreti de alınmıyor. Albaraka Türk kampanya detaylarını tek tek duyurdu. Kampanyadan faydalanmak için son tarih ise 30 Mart 2022. Bankadan yapılan açıklamaya göre 36 ay vadeli, 1 milyon TL’ye kadar finansman talep edilebilecek
28.02.2022 Ekonomi
Dijital mirasa ilişkin yasa teklifi: Sosyal medya hesapları mirasçılara geçebilecek
Dijital mirasa ilişkin yasa teklifi: Sosyal medya hesapları mirasçılara geçebilecek Apple’ın yaptığı güncelleme ile gündeme gelen, sosyal medya ve posta hesaplarının öldükten sonra belirlenen kişilere devredilmesini öngören dijital Miras konusunda yeni bir gelişme yaşandı. İngiliz Parlamentosu üyesi Milletvekili Ian Paisley ve arkadaşları tarafından verilen Dijital Varlıkların Murislere Devri Hakkında Kanun Teklifi ile kişilerin vefatı halinde cep telefonları, sosyal medya hesapları ve dijital varlıklarının mirasçılara geçmesi öngörülüyor. Hazırlanan kanun teklifine göre dijital varlıklar da şahıs mülkiyetine dahil kabul ediliyor.
18.02.2022 Gündem
Kiptaş Aydınlıkevler kura sonucu sorgulama! KİPTAŞ Tuzla isim listesi nereden sorgulanacak, KİPTAŞ Aydınlıkevler kura çekilişi sonuçları?
Kiptaş Aydınlıkevler kura sonucu sorgulama! KİPTAŞ Tuzla isim listesi nereden sorgulanacak, KİPTAŞ Aydınlıkevler kura çekilişi sonuçları? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler konut kura çekilişi aramaları yoğun bir şekilde devam ediyor. KİPTAŞ konutları için çekiliş devam ediyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler konut projesi kapsamında inşa edilen 2+1 ve 3+1 konutların hak sahipleri belli oluyor. Sonuçlar KİPTAŞ resmi internet sitesinden TC. kimlik numarası ile sorgulanabilecek. Peki, KİPTAŞ Aydınlıkevler kura sonucu nasıl sorgulanır? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler çekiliş sonuçları belli oldu mu? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler çekilişini canlı yayınla izle…
13.01.2022 Gündem
KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura sonuçları sorgulama: KİPTAŞ Aydınlıkevler kura sonucu nasıl öğrenilir, Tuzla kura sonuçları listesi belli oldu mu?
KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura sonuçları sorgulama: KİPTAŞ Aydınlıkevler kura sonucu nasıl öğrenilir, Tuzla kura sonuçları listesi belli oldu mu? Kiptaş Aydınlıkevler kura sonucu sorgulama ekranı araştırması başladı. KİPTAŞ Tuzla kura çekimi sonuçları merakla takip edilirken, 2+1 3+1 kura sonuçları isim listesi de araştırılıyor. Kura çekimi kapsamında kazananlar 120 ay vade imkanıyla ev sahibi olabilecek, projeye ismi çıkmayan kişilere ön başvuru bedelleri ise iade edilecek. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura sonuçları sorgulama süreci…
13.01.2022 Gündem
KİPTAŞ Aydınlıkevler çekilişi ne zaman? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler başvuru sorgulama!
KİPTAŞ Aydınlıkevler çekilişi ne zaman? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler başvuru sorgulama! KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekilişi ne zaman? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler başvuru sonuçları, ödeme planı ve teslim tarihi ile ilgili detaylar sorgulanıyor. 13 Aralık itibariyle başlayan Aydınlıkevler çekilişi 28 Aralık günü saat 17:00’de sona eriyor. Başvuruların tamamlanmasının ardından KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekilişinin ne zaman olacağı merak ediliyor. Peki, KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekimi ne zaman? İşte kura tarihi ve ödeme planları hakkında merak edilenler…
28.12.2021 Gündem
IMEI kayıt harcı ve maktu ÖİV tutarları belli oldu! 2022'den itibaren bu fiyatlar geçerli olacak
IMEI kayıt harcı ve maktu ÖİV tutarları belli oldu! 2022'den itibaren bu fiyatlar geçerli olacak Mobil telefon aboneliğinin ilk tesisinde alınan maktu ÖİV tutarı ile yurtdışından yolcu beraberinde getirilen cep telefonlarından alınan IMEI kayıt harcı tutarı, yeniden değerleme oranında artırıldı. 2022 yılı başından itibaren yeni aboneliklerde 86 TL yerine 117 TL maktu ÖİV alınacak. IMEI kayıt harcı ise 2006 TL’den 2732 TL’ye çıkarılacak.
21.12.2021 Ekonomi
Marmaray'da internet dönemi!
Marmaray'da internet dönemi! Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi (TCDD) Genel Müdürlüğü tarafından işletilen Marmaray'da yolcular, bugünden itibaren akıllı telefonları ve tabletleriyle mobil internet hizmeti alabileceği gibi, sesli görüşme de gerçekleştirebilecek.
15.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Türkiye dünya ortalamasının üzerinde internet kullanıyor
Türkiye dünya ortalamasının üzerinde internet kullanıyor 2021 verilerine göre internet kullanımında dünya ortalamasının günlük 6 saat 54 dakika olduğu görülürken, Türkiye’nin 7 saat 57 dakika ile dünya ortalamasının üzerinde internet kullandığı tespit edildi.
19.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Bankalardan taksit kampanyası! Arabası olan herkesi kapsıyor
Bankalardan taksit kampanyası! Arabası olan herkesi kapsıyor Arabası olan herkesi ilgilendiriyor. Birçok banka kampanya başlattı. Yılda iki taksitle ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin ikinci taksit ödeme dönemi geldi. Temmuz ayının sonuna kadar MTV'nin ödenmesi gerekiyor. Bankalar ise kredi kartına taksit yapmaya başladı. Bazı bankalar 4 taksite kadar işlem gerçekleştirebiliyor.
13.07.2021 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Toplam internet aboneliğimiz 82,4 milyonu buldu
Bakan Karaismailoğlu: Toplam internet aboneliğimiz 82,4 milyonu buldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Bugün Edirne'ye de gitseniz, Kars'a da gitseniz 7'den 77'ye herkesin 4.5G teknolojisini kullandığını göreceksiniz. 2020 yılı sonu itibarıyla, yaklaşık 66 milyonu mobil internet olmak üzere toplam internet aboneliğimiz 82,4 milyonu buldu'' dedi.
23.06.2021 Ekonomi
GSB görevde yükselme sınavı ne zaman? GSB görevde yükselme sınavı 201 başvuru şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır?
GSB görevde yükselme sınavı ne zaman? GSB görevde yükselme sınavı 201 başvuru şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2021 yılı 'Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı' açıldığını duyurdu. GSB görevde yükselme sınavı ne zaman? GSB görevde yükselme sınavı 2021!
19.06.2021 Eğitim
Hesaplarda 217 milyon dolarlık hareketlilik! Parayı 'Bitcoin' yapmışlar
Hesaplarda 217 milyon dolarlık hareketlilik! Parayı 'Bitcoin' yapmışlar Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı bahis faaliyetlerinde bulunan 83 şüpheliye yönelik 16 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Diyarbakır’da yakalanan 37 şüpheliden 20’si, sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Savcılığa sevk edilen 17 şüpheliden, aralarında çete lideri Murat A.'nın da olduğu 8'i, mahkemece tutuklandı, 9'u ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Çete lideri Murat A. adına açılmış 2 hesaptan birinde 850 ‘Bitcoin’, diğer cüzdanda ise 3 bin 142 ‘Bitcoin’ hareketi olduğu görüldü. Bu hareketliliğin de 217 milyon 400 bin dolar olduğu öğrenildi. Cüzdanlardan birinde de 682 bin 665 dolar olduğu öğrenildi.
22.05.2021 Gündem
"Cep"ten internet abone sayısı 65 milyonu geçti
"Cep"ten internet abone sayısı 65 milyonu geçti Türkiye'de 3G ve 4,5G hizmetiyle mobil bilgisayardan ve cepten internet hizmeti alan mobil genişbant abone sayısı 65 milyon 629 bin 737'yi buldu.
14.05.2021 Bilim ve Teknoloji
İş Bankası resmen duyurdu! Ve değişti, hesabı olanlar...
İş Bankası resmen duyurdu! Ve değişti, hesabı olanlar... İş Bankası resmen duyurdu. Hesabı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Değişti, pazartesi günü geçerli olacak. Dev banka müşterilerine kararı duyurdu. İş Bankası'ndan çalışma saatlerine yönelik açıklama yapıldı.
13.05.2021 Ekonomi
Türkiye’nin internet kullanımı dünya ortalamasının üzerinde
Türkiye’nin internet kullanımı dünya ortalamasının üzerinde Dünyada internet kullanımı yıllar içinde daha fazla yaygınlaşırken, 2020 yılında bu sayının 4 milyar 538 milyona ulaştığı kaydedildi. 2015 yılı verileri incelendiğinde ise internet kullanıcılarının 2 milyar 831 milyon olduğu gözlendi.
4.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mobil İnternet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mobil internet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.